Καλημέρα!!
Λοιπον διαβασα ολα τα αρθρα σχετικα με την ακμή και θελω να πω και εγω την αποψη μου!
εχω ακμη εδω και 10 χρονια!ειμαι 23 και εξακολουθω να βγαζω σπυρακια!
εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ!! το λεω κυριολεκτικα!
εχω παει σε δερματολουγοσ εχω παρει χαπια ακομα και τα πιο δυνατα που ολοι ξερουμε για 6 μηνεσ και μετα απο λιγο καιρο ξαναεβγαλα!
ημουν δυστυχως στο 20% του πληθυσμου που δεν τους επιασε το χαπι απο την πρωτη φορα και επρεπε να ξαναπαρω!ομως δεν ξαναπηρα γιατι η μανα μου ειχε αγχωθει πολυ λογω των παρενεργειων!!
εχω ψαξει τα παντα απο θεματα διατροφης απο εξωτερικες κρεμες!!ειχα δοκιμαζει κατι φυτικα χαπια τα οποια ουσιαστικα ηταν βιταμινες και μια κρεμα της ιδιασ εταιριας και μου εκαναν πολυ καλο!!απλα επρεπε να τα παιρνω συνεχεια και ηταν αρκετα ακριβα!λεγονται acnezine. μαλλον δεν θα τα γνωριζεται γιατι δεν τα πουλανε εδω αλλα μονο στο εξωτερικο( μεχρι εκει εφτασε η χαρη μου)! το link για να τα παραγγειλετε ειναι αυτο
https://www.acnezine.com/.
περα απο αυτο εχω ξεκινησει να κανω θεραπειες με laiser οπου εχω δει πολυ καλα αποτελεσματα με παλμικο φως VPL! Εξασθενουν τα κοκκινα σημαδια και οι ουλες!!
Οσο για προιοντα καθαρισμου και κρεμες παραγγελνω μονο απο εξωτερικο γιατι απο το φαρμακειο τα εχω δοκιμασει ολα!εχω βρει μια μαρκα που λεγεται Murad και εχει παρα πολυ καλα προιοντα ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα αξιζουν!!το καθαριστικο παιζει πολυ σημαντικο ρολο γιατι ειναι αυτο που κραταει το δερμε καθαρο και σκοτωνει τα μικροβια!
το συγκεκριμενο σκοτωνει ολα τα μικροβια και με πολυ μικρη ποσοτητα κανει τελειο αφρο!!και νοιωθεις πολυ καθαρος μετα!εχει και κρεμα ενυδατικη και αντιηλιακο που ειναι απαραιτητο και μασκα και τοπικη κρεμα για βραδυ!!
σας το συνηστω μιας και εχω ταλαιπωρηθει τοοσοοο πολυ!!
οσο για την διατροφη ειναι πολυ καλο να τρωμε φρουτα και να βαζεται στο προσωπο λεμονι!!το λεμονι κανει πολυ καλο στην λιπαροτητα και σφιγγει τους πορους!και κανει τα σπυτακια να μεγαλωνουν πιο γρηγορα και ετσι φευγουν πιο γρηγορα!
επισεις τροφες που περιχουν ψευδαργυρο που ειναι το μπροκολο και οι γαριδες κανουν πολυ καλο!!
και μια πολυ καλη μασκα που την χρησιμοποιω πολλά χροναι και ειναι πολυ καλη ειναι ειναι caladerm της evdermia!
χρησιμοποιω πλεον επειδη κανω τις θεραπειες με laiser μονο καθαριστικο υγρο σαπουνι που σας ειπα και αντιηλιακη κρεμα για λιπαρα δερματα με ακμη και μονο οταν βγαζω κανενα σπυρακι τοπικα μια κρεμα που λεγεται eribenz(η οποια γραφεται και απο δερματολογο σε βιβλιαριο)
Αλλα εχω δει πολυ μεγαλη βελτιωση μετα τις θεραπειες με laiser γι αυτο καλο θα ηταν να κανει καποιοσ που εχει προβλημα!
Ειναι πολυ ακριβες αλλα αν ψαξετε σε site με προσφορες εχει πολυ καλες ευκαιριες!!
Εμενα μου ειχαν πει σ ενα κεντρο αισθητικης τις 4 θεραπειες 1100 euro και φυσικα δεν τις αγορασα!
και μετα απο καιρο βρηκα στο group on σ ενα κεντρο τις 6 θεραπειες 100 euro!!τζαμπα δηλαδη αν σκεφτειτε ποσα δινω καθε φορα σε κρεμες!
γι αυτο κυνηγαμε τις προσφορες!!
