και γω δεν εχω κανει και τρελες σχεσεις στην ζωη μου.
ειμαι 25 και η πρωτη μου φορα ηταν με αρραβονιασμενο εγω στα 18 και αυτος στα 35.κρατησε περιπου στα κρυφα 1 χρονο.
η δευτερη σχεση μου ηταν πολυ αργοτερα και μετα απο αρκετο καιρο μοναξιας και κρατησε 3 μηνες, μετα παλι απο αρκετο καιρο μονη εκανα μια φαση ενα βραδυ και τελος η τελευταια μου σχεση ηταν μια που κρατησε 4 μηνες περιπου.
απο τοτε δεν εχω κανει αλλη σχεση γιατι δεν το ηθελα κιολας αλλα τους τελευταιους μηνες το θελω πολυ

δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο η οχι εχω καποιους φιλους που εχουν συνεχως μια σχεση και δεν βρισκουν φυσιολογικο αυτο που κανω εγω μ έχουν πει ακομη και ανεραστη η ανοργασμικη και με πληγωσε αληθεια αυτο πολυ.
δεν θεωρω πως ειμαι και καλογρια απλος εχω καποια στανταρ στην ζωη μου δεν θελω να εχω μια σχεση απλος για να την εχω αν καταλαβαινετε τι εννοω..
αλλοι με ρωτανε πως αντεχω τοσο καιρο χωρις σεξ..μα δεν θεωρω το σεξ πρωταρχικο σε μια σχεση, για μενα αυτη την στιγμη ειναι πιο σημαντικο να εχω εναν ανθρωπο διπλα μου να νοιαζεται πραγματικα και μετα ολα τα αλλα ερχοντε..
δεν ξερω, αλλοι το θεωρουν σωστο αλλοι τρελο αυτο που λεω

πιστευω στην ζωη δεν υπαρχει πρεπει αλλα μονο θελω. ειμαστε ελευθεροι να κανουμε οτι νιωθουμε εμεις καλα δεν πρεπει ν ακολουθουμε το πρεπει και το δεν ειναι φυσιολογικο. ποιος ειναι καταλληλος να κρινει ποιο ειναι το σωστο και το λαθος στην ζωη του καθενος?
εγω ειμαι μονη αυτη την περιοδο, μου αρεσε καποιος δεν εγινε τιποτα και ουτε προκειται να γινει στεναχωρηθηκα αλλα προχωραμε