Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Ιανουαρίου 2019 στις 22:46 Ο Guest 892943: #41 05-01-19 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν αυτά. Φθηνά κι αξιοπρεπέστατα για τη τιμή τους. Κάθονται καλά και στ' αυτιά - δεν αντέχω αυτά που είναι σαν υπόθετα. :p https://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-akoystika-samsung-eoeg920bbegww-mayra/prod7800343pp/ Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ Πραγματικά, αυτά που είναι σαν υπόθετα δεν παλεύονται καθόλου Είχα βρει πριν ένα χρόνο σε προσφορά κάποια iphone ακουστικά και πραγματικά ήταν τέλεια από κάθε άποψη. Δεν είχαν δείξει ακόμα σημάδια ότι αργοπεθαίνουν. Και δεν τους έκανα και καμμιά καλή χρήση. Άψογος ήχος, καλή αντοχή, τι άλλο να ζητήσεις από ακουστικά;Τα έχασα ωστόσο και είμαι στην αναζήτηση πλέον. Κοιτάζω κάθε εβδομάδα τα crazysundays για προσφορές, γιατί από εκεί τα είχα πάρει. Αλλά χλωμό το κόβω. Να σε ρωτήσω: αυτά που μου έστειλλες είναι ουσιαστικά αυτά; https://www.skroutz.gr/s/14695520/Samsung-EG920-Retail.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2019 στις 22:46 Ο Guest 986132: #42 07-01-19 22:46 Δεν θα είχα καμία αμφιβολία για τα iPhone, ναι. Πάντως, είναι εντελώς value for money κι αυτά που σου είπα. Προτίμησε αυτά που είναι σε κουτί, δηλαδή γύρω στα χρήματα που είναι και στο public. Τα φθηνότερά του, θα τα κλαις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2019 στις 15:15 Ο DarthFederer: #43 09-01-19 15:15 Εγω πλεον χρησιμοποιω τα JBL T460BT. Το μειονεκτημα ειναι πως οταν δεν εχεις τσαντα ή τεραστια τσεπη, ειναι αβολο οταν τα βγαζεις. Παροτι δεν ειναι noise cancelling, σε απομονωνουν αρκετα καλα ενω η ποιοτητα του ηχου ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα για την τιμη τους. Καμια σχεση με ψειρες. Μπαταρια κραταει αρκετα, δε την εξαντλω και ποτε αλλα προχθες που ειχα καθυστερηση σε αεροδρομιο τα χρησιμοποιησα 9+ ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:23 Η Εριφύλη έγραψε: #44 26-02-24 01:23 Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 26-02-24 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ενσυρματα τοτε το προβλημα ειναι στην επαφη του αρσενικου βύσματος 3,5 mm με το αντιστοιχο θηλυκό του τηλεφωνου .Αυτο συμβαίνει με τις κινεζικες κατασκευες που δεν σεβονται παχη και διαστασεις. Μπορει να το τσεκαρεις με απαλα κουνηματα να δεις αν εχεις διακυμανσεις ηχου. Μετα, ισως καποιος αγωγος στο καλωδιο ετοιμαζεται να κοπει. Αν ειναι ασυρματα τοτε ειναι θεμα φορτισης και ρυθμισης. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:56 Ο fmarulezkd: #46 26-02-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν είναι ασύρματα, μπορείς να ρυθμίσεις ήχο και απο τα ακουστικά και απο το κινητό, ειναι δυο διαφορετικές κλίμακες (εκτός αν έχεις προεπιλεξει τον συγχρονισμό τους). Πιθανόν απλά να άλλαξες έναν απο τα δύο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Wonderkid Kate1914 kordella Scandal Εριφύλη fmarulezkd giannhs2001 iew ROM32 gademis marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lysippe: Έχω δοκιμάσει και μου άρεσαν αυτά. Φθηνά κι αξιοπρεπέστατα για τη τιμή τους. Κάθονται καλά και στ' αυτιά - δεν αντέχω αυτά που είναι σαν υπόθετα. :p https://www.public.gr/product/apple/aksesoyar-iphone/handsfree-iphone/handsfree-akoystika-samsung-eoeg920bbegww-mayra/prod7800343pp/ Click για ανάπτυξη... Σ' ευχαριστώ πολύ Πραγματικά, αυτά που είναι σαν υπόθετα δεν παλεύονται καθόλου Είχα βρει πριν ένα χρόνο σε προσφορά κάποια iphone ακουστικά και πραγματικά ήταν τέλεια από κάθε άποψη. Δεν είχαν δείξει ακόμα σημάδια ότι αργοπεθαίνουν. Και δεν τους έκανα και καμμιά καλή χρήση. Άψογος ήχος, καλή αντοχή, τι άλλο να ζητήσεις από ακουστικά;Τα έχασα ωστόσο και είμαι στην αναζήτηση πλέον. Κοιτάζω κάθε εβδομάδα τα crazysundays για προσφορές, γιατί από εκεί τα είχα πάρει. Αλλά χλωμό το κόβω. Να σε ρωτήσω: αυτά που μου έστειλλες είναι ουσιαστικά αυτά; https://www.skroutz.gr/s/14695520/Samsung-EG920-Retail.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 7 Ιανουαρίου 2019 στις 22:46 Ο Guest 986132: #42 07-01-19 22:46 Δεν θα είχα καμία αμφιβολία για τα iPhone, ναι. Πάντως, είναι εντελώς value for money κι αυτά που σου είπα. Προτίμησε αυτά που είναι σε κουτί, δηλαδή γύρω στα χρήματα που είναι και στο public. Τα φθηνότερά του, θα τα κλαις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2019 στις 15:15 Ο DarthFederer: #43 09-01-19 15:15 Εγω πλεον χρησιμοποιω τα JBL T460BT. Το μειονεκτημα ειναι πως οταν δεν εχεις τσαντα ή τεραστια τσεπη, ειναι αβολο οταν τα βγαζεις. Παροτι δεν ειναι noise cancelling, σε απομονωνουν αρκετα καλα ενω η ποιοτητα του ηχου ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα για την τιμη τους. Καμια σχεση με ψειρες. Μπαταρια κραταει αρκετα, δε την εξαντλω και ποτε αλλα προχθες που ειχα καθυστερηση σε αεροδρομιο τα χρησιμοποιησα 9+ ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:23 Η Εριφύλη έγραψε: #44 26-02-24 01:23 Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 26-02-24 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ενσυρματα τοτε το προβλημα ειναι στην επαφη του αρσενικου βύσματος 3,5 mm με το αντιστοιχο θηλυκό του τηλεφωνου .Αυτο συμβαίνει με τις κινεζικες κατασκευες που δεν σεβονται παχη και διαστασεις. Μπορει να το τσεκαρεις με απαλα κουνηματα να δεις αν εχεις διακυμανσεις ηχου. Μετα, ισως καποιος αγωγος στο καλωδιο ετοιμαζεται να κοπει. Αν ειναι ασυρματα τοτε ειναι θεμα φορτισης και ρυθμισης. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:56 Ο fmarulezkd: #46 26-02-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν είναι ασύρματα, μπορείς να ρυθμίσεις ήχο και απο τα ακουστικά και απο το κινητό, ειναι δυο διαφορετικές κλίμακες (εκτός αν έχεις προεπιλεξει τον συγχρονισμό τους). Πιθανόν απλά να άλλαξες έναν απο τα δύο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Wonderkid Kate1914 kordella Scandal Εριφύλη fmarulezkd giannhs2001 iew ROM32 gademis marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν θα είχα καμία αμφιβολία για τα iPhone, ναι. Πάντως, είναι εντελώς value for money κι αυτά που σου είπα. Προτίμησε αυτά που είναι σε κουτί, δηλαδή γύρω στα χρήματα που είναι και στο public. Τα φθηνότερά του, θα τα κλαις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2019 στις 15:15 Ο DarthFederer: #43 09-01-19 15:15 Εγω πλεον χρησιμοποιω τα JBL T460BT. Το μειονεκτημα ειναι πως οταν δεν εχεις τσαντα ή τεραστια τσεπη, ειναι αβολο οταν τα βγαζεις. Παροτι δεν ειναι noise cancelling, σε απομονωνουν αρκετα καλα ενω η ποιοτητα του ηχου ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα για την τιμη τους. Καμια σχεση με ψειρες. Μπαταρια κραταει αρκετα, δε την εξαντλω και ποτε αλλα προχθες που ειχα καθυστερηση σε αεροδρομιο τα χρησιμοποιησα 9+ ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:23 Η Εριφύλη έγραψε: #44 26-02-24 01:23 Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 26-02-24 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ενσυρματα τοτε το προβλημα ειναι στην επαφη του αρσενικου βύσματος 3,5 mm με το αντιστοιχο θηλυκό του τηλεφωνου .Αυτο συμβαίνει με τις κινεζικες κατασκευες που δεν σεβονται παχη και διαστασεις. Μπορει να το τσεκαρεις με απαλα κουνηματα να δεις αν εχεις διακυμανσεις ηχου. Μετα, ισως καποιος αγωγος στο καλωδιο ετοιμαζεται να κοπει. Αν ειναι ασυρματα τοτε ειναι θεμα φορτισης και ρυθμισης. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:56 Ο fmarulezkd: #46 26-02-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν είναι ασύρματα, μπορείς να ρυθμίσεις ήχο και απο τα ακουστικά και απο το κινητό, ειναι δυο διαφορετικές κλίμακες (εκτός αν έχεις προεπιλεξει τον συγχρονισμό τους). Πιθανόν απλά να άλλαξες έναν απο τα δύο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Wonderkid Kate1914 kordella Scandal Εριφύλη fmarulezkd giannhs2001 iew ROM32 gademis marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω πλεον χρησιμοποιω τα JBL T460BT. Το μειονεκτημα ειναι πως οταν δεν εχεις τσαντα ή τεραστια τσεπη, ειναι αβολο οταν τα βγαζεις. Παροτι δεν ειναι noise cancelling, σε απομονωνουν αρκετα καλα ενω η ποιοτητα του ηχου ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα για την τιμη τους. Καμια σχεση με ψειρες. Μπαταρια κραταει αρκετα, δε την εξαντλω και ποτε αλλα προχθες που ειχα καθυστερηση σε αεροδρομιο τα χρησιμοποιησα 9+ ωρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.665 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 01:23 Η Εριφύλη έγραψε: #44 26-02-24 01:23 Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 26-02-24 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ενσυρματα τοτε το προβλημα ειναι στην επαφη του αρσενικου βύσματος 3,5 mm με το αντιστοιχο θηλυκό του τηλεφωνου .Αυτο συμβαίνει με τις κινεζικες κατασκευες που δεν σεβονται παχη και διαστασεις. Μπορει να το τσεκαρεις με απαλα κουνηματα να δεις αν εχεις διακυμανσεις ηχου. Μετα, ισως καποιος αγωγος στο καλωδιο ετοιμαζεται να κοπει. Αν ειναι ασυρματα τοτε ειναι θεμα φορτισης και ρυθμισης. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:56 Ο fmarulezkd: #46 26-02-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν είναι ασύρματα, μπορείς να ρυθμίσεις ήχο και απο τα ακουστικά και απο το κινητό, ειναι δυο διαφορετικές κλίμακες (εκτός αν έχεις προεπιλεξει τον συγχρονισμό τους). Πιθανόν απλά να άλλαξες έναν απο τα δύο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Wonderkid Kate1914 kordella Scandal Εριφύλη fmarulezkd giannhs2001 iew ROM32 gademis marww Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό;
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.583 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 10:18 Ο ιωαννηs έγραψε: #45 26-02-24 10:18 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ενσυρματα τοτε το προβλημα ειναι στην επαφη του αρσενικου βύσματος 3,5 mm με το αντιστοιχο θηλυκό του τηλεφωνου .Αυτο συμβαίνει με τις κινεζικες κατασκευες που δεν σεβονται παχη και διαστασεις. Μπορει να το τσεκαρεις με απαλα κουνηματα να δεις αν εχεις διακυμανσεις ηχου. Μετα, ισως καποιος αγωγος στο καλωδιο ετοιμαζεται να κοπει. Αν ειναι ασυρματα τοτε ειναι θεμα φορτισης και ρυθμισης. fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:56 Ο fmarulezkd: #46 26-02-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν είναι ασύρματα, μπορείς να ρυθμίσεις ήχο και απο τα ακουστικά και απο το κινητό, ειναι δυο διαφορετικές κλίμακες (εκτός αν έχεις προεπιλεξει τον συγχρονισμό τους). Πιθανόν απλά να άλλαξες έναν απο τα δύο. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν ειναι ενσυρματα τοτε το προβλημα ειναι στην επαφη του αρσενικου βύσματος 3,5 mm με το αντιστοιχο θηλυκό του τηλεφωνου .Αυτο συμβαίνει με τις κινεζικες κατασκευες που δεν σεβονται παχη και διαστασεις. Μπορει να το τσεκαρεις με απαλα κουνηματα να δεις αν εχεις διακυμανσεις ηχου. Μετα, ισως καποιος αγωγος στο καλωδιο ετοιμαζεται να κοπει. Αν ειναι ασυρματα τοτε ειναι θεμα φορτισης και ρυθμισης.
fmarulezkd Πολύ δραστήριο μέλος Ο fmarulezkd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.834 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2024 στις 12:56 Ο fmarulezkd: #46 26-02-24 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν είναι ασύρματα, μπορείς να ρυθμίσεις ήχο και απο τα ακουστικά και απο το κινητό, ειναι δυο διαφορετικές κλίμακες (εκτός αν έχεις προεπιλεξει τον συγχρονισμό τους). Πιθανόν απλά να άλλαξες έναν απο τα δύο.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Εε δεν ξέρω τι έγινε.. είχα κάτι ακουστικά sony ψείρες. Χθες ακούγονταν δυνατά αλλά νορμάλ. Σήμερα τα έβαλα και ακούγονται ΚΑΜΠΑΝΑ. πώς έγινε αυτό; Click για ανάπτυξη... Αν είναι ασύρματα, μπορείς να ρυθμίσεις ήχο και απο τα ακουστικά και απο το κινητό, ειναι δυο διαφορετικές κλίμακες (εκτός αν έχεις προεπιλεξει τον συγχρονισμό τους). Πιθανόν απλά να άλλαξες έναν απο τα δύο.