emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Exodus
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

weak and powerless
Διάσημο μέλος

modkay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι μια λειτουργία που όταν την ενεργοποιείς(iPod>Settings>Sound Check>On)ενεργοποιείται ένας αλγόριθμος ο οποίος ρυθμίζει την ένταση του κάθε τραγουδιού έτσι ώστε να έχει παρόμοια ένταση με το προηγούμενο/επόμενο κομμάτι.Γενικά είναι χρήσιμο όταν κάποιος έχει κάνει Uncap Volume και τα τραγούδια ακούγονται αρκετά δυνατά.
Κι επειδή αρκετοί ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πώς γίνεται το Uncapping θα βάλω εδώ ένα μικρό tutorial.
Καταρχάς να υπενθυμίσω ότι τα ευρωπαϊκά iPod έχουν μικρότερη Max Volume από τα αμερικάνικα γιατί στην Ευρώπη υπάρχουν κάποιοι νόμοι που περιορίζουν στα πόσα decibel θα είναι η μέγιστη ένταση των συσκευών ήχου.Επειδή όμως το firmware του iPod είναι αρκετά εύκολο στο πείραγμα(

Λοιπόν.Θα χρειαστούμε ένα iPod(προφανώς!)οποιασδήποτε γενιάς, και το πρόγραμμα iPod Wizard.
Kατεβάζουμε το πρόγραμμα το οποίο βρίσκεται σε .zip αρχείο,το κάνουμε extract σε ένα φάκελο και τρέχουμε το αρχείο iPodWizard.exe .Τώρα συνδέουμε το iPod και πατάμε το κουμπί <Refresh> που βρίσκεται πάνω δεξιά στο παράθυρο του προγράμματος.
Στο πεδίο που έλεγε 'No iPod found on computer' τώρα θα βγάλει το όνομα του iPod και το γράμμα του δίσκου που αντιστοιχεί στο iPod.πχ.(G

Τώρα κλείνουμε το πρόγραμμα και πατάμε το εικονίδιο ασφαλούς αποσύνδεσης υλικού(Safely Remove Hardware) που βρίσκεται στην γραμμή εργασιών,κάτω δεξιά,δίπλα στο ρολόι.Επιλέγουμε το γράμμα που αντιστοιχεί στο iPod και το αποσυνδέουμε από το pc.Είμαστε έτοιμοι!
Τώρα μπορούμε να ακούσουμε μουσική πολύύύ δυνατά!!(καλό θα είναι πάντως να έχουμε ενεργοποιημένη την επιλογή sound check όπως περιέγραψα πιο πάνω.)
(Αν κάποιον τον ενοχλεί η τόσο δυνατή ένταση μπορεί να αναιρέσει το Uncap και να επαναφέρει το iPod στην αρχική του κατάσταση κάνοντας την ίδια ακριβώς διαδικασία με παραπάνω.Στο πεδίο που έλεγε Uncap Volume τώρα θα λέει Recap.Το πατάμε και μετά το σχετικό μήνυμα επιτυχίας αποσυνδέουμε το iPod με τον ασφαλή τρόπο και έχουμε πάλι ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών iPod

Αυτά για την ώρα.Πάντως ο κύριος σκοπός του iPodWizard δεν είναι το Uncapping αλλά το γενικό πείραγμα του iPod Firmware(κάτι που δίνει τη δυνατότητα να ομορφύνουμε το iPod

ΠΡΟΣΟΧΗ!Σε καμία περίπτωση μην πειράζετε κάτι που δεν ξέρετε τι κάνει!
Για ό,τι απορίες έχετε ΡΜ me!
Mod
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dare-Devil:Εμένα μου χάλασα τα ακουστικα του mp3 μου (creative) μέσα σε 1 μήνα εκαναν και αυτά αυτό το ενοχλητικό τσικ τσικ...Υστερα μοθ χαλασε και το mp3.Τώρα έχω sony τα οποία σε 4 μήνες αρχίσαν και αυτά τσικ τσικ....![]()
...και συνεχίζω.Τώρα μου χάλασαν τα ακουστικα του κινητού μου.Τσικ τσικ και αυτά...

Antigoni_18
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μου λένε : <<Μην κοιμάσαι μαζί τους και μην τα τυλίγεις!>>, αλλά τι να κάνω που μπερδεύονται από μόνα τους και εγώ χωρίς μουσικούλα πριν κοιμηθώ δε γουστάρω καθόλου?!?!?!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

και αυτά

Τα χρησιμοποιώ περισσότερο από ένα χρόνο και δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή στην ακουστική τους απόδοση, από την πρώτη ημέρα λειτουργίας!
Βέβαια, τα προσέχω και δεν κοιμάμαι μαζί τους, έχουμε χωριστά κρεβάτια!
tulip
Εκκολαπτόμενο μέλος

element skate
Πολύ δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 892943
Επισκέπτης

Τι ακουστικά μου προτείνετε να κοιτάξω; Γενικά δεν μ' ενδιαφέρει να 'χει τέρμα ποιοτικό ήχο, τραγούδια θέλω ν' ακούω όταν τρέχω απλά. Άντε και σε καμμιά βιβλιοθήκη.
Επίσης, γενικά μιλώντας: όλα τα ακουστικά κάνουν για όλα τα κινητά; Πχ ακουστικά της nokia δουλεύουν σε lenovo;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fmarulezkd
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Ειχα ακουστικα iLuv τα οποια χαλασαν. Προχθες πηρα καινουργια ακουστικα ιδιας μαρκας και συνεβη το μοναδικο . Παιζουν σε ολες τις συσκευες άλλα κινητα,υπολογιστη, mp3 και δεν παιζουν στο κινητο μου . Δοκιμάζω άλλης μάρκας ακουστικά στο κινητο μου και παιζουν μια χαρα.
Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει .
Έχετε καμια ιδεα ;
Guest 892943
Επισκέπτης

Τι ακουστικά χρησιμοποιείτε για το κινητό;
Τα προτείνετε;
Θετικά, αρνητικά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης

https://www.public.gr/product/apple...ka-samsung-eoeg920bbegww-mayra/prod7800343pp/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.