DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

η επωνυμία ενός ρούχου - παπουτσιού, συνήθως το κάνει όντως και καλύτερο ποιοτικά.
όμως όχι τόσο καλύτερο ώστε να δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή που έχουν συνήθως.
Έχω και επώνυμα και μη επώνυμα ρούχα.... γενικώς ψωνίζω το τι μου αρέσει και μπορώ την συγκεκριμένη στιγμή να πληρώσω κι όχι με κριτήριο τη φίρμα.
έχω γυναικείο κοστούμι που κοστίζει περί τα 700 ευρω και γυναικείο κοστούμι που κοστίζει 100....
παπούτσι που κοστίζει 10 ευρώ (πεδηλάκι της πλάκας το φοράω κι όλας τώρα

όλα είναι σχετικά και ανάλογα τη φάση...
Σε γενικές γραμμές είμαι κατά του "αγοράζω ΜΟΝΟ φίρμες γιατί ειναι καλύτερες"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

δεν έχω τέτοια κολλήματα
DiavolakoS
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Τα παπουτσια απο την αλλη τα περνω παντα μαρκας γιατι τα αλλα δυαλιοντια πολυ γρηγορα.
erodia
Δραστήριο μέλος

Το πιο ακριβό ρούχο είναι ένα φόρεμα το οποίο μου κόστισε 900 ευρά και το από παπούτσια τα πιο ακριβά μου κόστισαν 510 ευρά....
Τώρα όσον αφορά την ποιότητα δεν νομίζω πως όσο πιο ακριβο τόσο πιο καλό....μου έχει τύχει να δώσω για ένα μπλουζάκι τα κέρατα μου και με το πρώτο πλύσιμο μεταμορφώθηκε σε φόρεμα....
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Το οτι η ποιοτητα ειναι αναλογο της τιμης το θεωρω δεδομενο. Μπλουζακια απο ζαρα κτλ πχ, παιρνω, αλλα ξερω οτι θα ναι της μιας σεζον κι αυτο ηταν.
Γενικα, σε ρουχα που δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο προτιμω τη φθηνοτερη επιλογη, πχ δε θα παω να σταξω 200 ευρα στη ντιζελ για ενα απλο τζην, θα προτιμησω κατι αλλο. Αλλα μια περιεργη μπλουζα, μια ιδιαιτερη τσαντα/ζωνη, και πραγματα που γενικα δεν ειναι μια απ'τα ιδια κι εχουν μια ποιοτητα λογω μαρκας, θα τα παρω και θα τα λιωσωωωω.
m3nt0r
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Για ρούχα που είναι μιας σεζόν δεν θα δώσω πολλά γιατί φέτος φοριέται του χρόνου τι; Άσε που έχω και το αιώνιο πρόβλημα αυξομείωσης κιλών οπότε μια μου είναι μια χαρά το παντελόνι μια μου επιπλέει

Για παπούτσια εξαρτάται πόσο τα έχω ερωτευθεί γιατί έχω μια τεράστια αδυναμία και εξίσου συλλογή

βασικά εξαρτάται το κομμάτι, πόσο μου αρέσει και πόσα χρήματα έχω να διαθέσω

tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για casual ντύσιμο αγοράζω και ακριβά ρούχα με ιδιαίτερη προτίμηση σε συγκεκριμένες μάρκες. Όχι ότι δεν αγοράζω και φτηνά αλλά συνήθως προτιμώ τα ακριβά γιατί μου έχουν αποδείξει ότι προσφέρουν ποιότητα: Έχω τζιν παντελόνι Gant από το 1999 και είναι σαν καινούργιο.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Για τη δουλειά μου δεν αγοράζω ακριβά ρούχα. Το ακριβότερο κουστούμι που έχω ζήτημα να κοστίζει 200-250 ευρώ...
Αν επιτρεπετε, τι δουλεια κανεις;
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν επιτρεπετε, τι δουλεια κανεις;
Επιτρέπεται, γιατί να μην επιτρέπεται.

Εργάζομαι ως νομικός σύμβουλος σε δικηγορικό γραφείο.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Επιτρέπεται, γιατί να μην επιτρέπεται.
Εργάζομαι ως νομικός σύμβουλος σε δικηγορικό γραφείο.
Δεν μπορώ να πω ότι εκπλήσομαι... θα με εξέπλητες αν έλεγες ότι δουλεύεις σε κανα Λογιστήριο

Μη σε χάσουμε.... να ξέρουμε ότι πλέον εκτός από γιατρό, το στέκι έχει ΚΑΙ νομικούς συμβούλους

tsitsilegas
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μη σε χάσουμε.... να ξέρουμε ότι πλέον εκτός από γιατρό, το στέκι έχει ΚΑΙ νομικούς συμβούλους![]()
Χρεώνω πολλά.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Χρεώνω πολλά.![]()
αχρείαστος να είσαι, αν σε χρειαστούμε θα τα βρούμε... εκεί θα κολλήσουμε?

(τι θα έλεγες για μια διαφιμησούλα στην πρώτη σελίδα στο στέκι... εεε???εεεε??

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σορυ tsitsilega
Demelene
Διάσημο μέλος

Τώρα όσο ακόμα τα ρούχα περνάνε από το πλυντήριο της μάνας μου που μυστηριωδώς μικραίνουν πολύ ή χαλάνε σιγά μην δώσω πολλά! Για να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο! Δεν λέει!
Πάντως εκπτώσεις και off-season βασικό και σκασίλα μου τι φοριέται και τι όχι!
Άλλωστε το ντύσιμο μου είναι εξωφρενικά απλό πάντα! Για μένα σημασία έχει η λειτουργικότητα στο ρούχα και όχι η εμφάνιση!
Αυτό που ειπώθηκε για την μάρκα είναι πολύ σημαντικό! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είμαι κινούμενη διαφήμιση στο δρόμο!Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι μαρέσουν τα μονοχρομικά(είχα φτάσει να ψωνίζω από το t-shirt factory) ρούχα δυσκολεύομαι πολύ να ψωνίσω! Και πρόσφατα ανακάλυψα τον χαμένο κόσμο τον πουκαμίσων που έχουν καταντήσει πιο φθηνά από τα φούτερ και μπλουζάκια ενώ εύκολα είναι μονοχρωμικά χωρίς στάμπες και ότι να είναι ατάκες!
maik85
Πολύ δραστήριο μέλος

Κυρίως χρήματα σπαταλάω για παπούτσια όπου αγοράζω μόνο επώνυμα.
Στα ρούχα είμαι πιό συνετός. Πάλι αγοράζω επώνυμα αλλά δεν θα δώσω και 70 ευρώ για μια μπλούζα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.