Ξέρεις τι με "εκνευρίζει" σε όλη τη συζήτηση που γίνεται τόσες μέρες?
Αν εσύ, με την εργασία σου, με
γνώση του τι απαιτείται για να έχεις 7000Ε περισσευούμενα, έχεις 7000Ε περισσευούμενα και
επιλέξεις να τα δώσεις για να αγοράσεις παπούτσια ...κατα κάποιο τρόπο θα το δεχτώ.
Αν μου πεις όμως "μαθαίνω την κόρη μου να ζει με υπερβολικά μεγάλα ποσά για να ψωνίζει" ή αν εμφανιστεί η κόρη σου και μου πει "α... εγώ μόνο ακριβά παπούτσια, τα πουλάνε πιο ευγενικοί υπάλληλοι(

) σε ωραιότερο περιβάλλον", ναι θα με ενοχλήσει. Γιατί μπορεί όντως να τα έχει, επειδή τα έχεις εσύ και της τα προσφέρεις απλόχερα, όμως δεν εκτιμάει και δεν ... καταλαβαίνει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων φυσικά, πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
**"εσύ", "η κόρη σου" κτλ προφανέστατα χρησιμοποιούνται χάρην ευκολίας

*** δυσκολεύομαι γενικά να πιστέψω ότι οποιοσδήποτε έχει γνώση του πώς βγαίνουν τα χρήματα (είτε αμοίβεται με 700Ε είτε με 7000Ε το μήνα) θα χρησιμοποιούσε
οποιοδήποτε από τα επιχειρήματα υπερ της ...αισχροκέρδειας των μεγάλων οίκων που έχουν χρησιμοποιηθεί έως σήμερα σε αυτό το Thread. Πιθανόν να τα ξόδευε τα χρήματα αλλά
όχι για τους λόγους που έχουν αναφερθεί εδω μέσα.
***** (off topic)... τελικά οι real housewives of athens δεν ήταν καλοπληρωμένες @#$!@#! πολυτελείας όπως πίστευα αλλά άτομα βγαλμένα μέσα από τη ζωή!

I am honestly surprised!