Noμιζω οτι με αυτη τη δηλωση (εκτος του οτι τα λες ολα), ερχεσαι κ σε αντιθεση λιγο με τον εαυτο σου, αφου τοτε ουτε κατι απο λαικη θα ηταν κακη αγορα...
Δες παλι πως βαζεις τρικλοποδια στον εαυτο σου. Τη μια λες "ειναι", την αλλη "θεωρειται". Γιατι αφηνεις μονιμως τους αλλους να σου υπαγορευουν τι θα σου αρεσει κ τι οχι ; Αποψη δικη σου δεν εχεις ;
Οχι βεβαια. Απλα εχω προσωπικοτητα και γουστο τα οποια καλλιεργω μονος μου. Δεν περιμενω να μου πει αλλος τι ειναι μοδα , τι ειναι ωραιο, ασχημο κλπ. Θα σου προτεινα κ συ να μην "παπαγαλιζεις". Γιατι αυτο κανεις. Δεν εχεις αποψη προσωπική, γουστο προσωπικο και διαλεγεις οτι "λενε" , οτι "θεωρειται",κλπ,κλπ.
Τοτε αν δεις παλαιοτερες αναρτησεις περι εσωτερικης διακοσμισης, θα δεις οτι και εγω και αλλοι, εχουν μια χαρα γουστο. Απεκτησε κ συ. Καλλιεργησε το. Αλλά οχι με μιμητισμο.
Εχεις κολλησει να πιστευεις οτι το ωραιο και το ασχημο, ειναι 100% αντικειμενικο, αρα καποιοι ξερουν καλυτερα και λενε στους υπολοιπους τι να θεωρουν ωραιο/ασχημο. Ειναι λαθος αυτη η αποψη. Θυμησου το τοπικ και την ημερομηνια, γιατι θα ερθεις στα λογια μου/μας.
Καλα, εδω δε ξερεις τι ειναι η μοδα, κ το γουστο, κ ξερεις τι θα πει "μικροαστικο" ;