Kαλά...προσεχε μην παθεις τιποτα απο την πολλη βεβαιαοτητα εσυ...Θα προτεινα, αν ειναι να πεταξεις κοτσάνες, τουλαχιστον ετσι για να λεμε οτι προσπαθεις, να πετας και κανα επιχειρημα , καμια τεκμηριωση του τι λες. Συμβουλή : υπαρχουν κι αλλα βιβλια εκτος απο το "Οι μυθοι του Αισωπου". Επισης, ολα τα συμπερασματα απο εκει, δεν ισχυουν καθολικά και παντα. Αληθεια..
Παιδια, προσεχτε, βγαλαμε λαυρακι ! Υπαρχει συγκεκριμενο ειδος "τακτικης" και "κουλτουρας", που εχει να κανει με το να αγοραζεις οτι φθηνοτερο βρισκεις. Ε ρε τι μαθαινει κανείς. Μπραβο ρε daemon. Ευτυχως που σε εχουμε εδω κι εσενα να μας τα λες αυτα να μας εμπλουτιζεις.
.........Βεβαια, δεν ειδα κανεναν να λεει "παρε οτι φθηνοτερο βρεις"..αλλα προφανως μερικοι δε χρειαζονται να πατησουν καπου...πατανε στον αερα...
Κι εγω που νομιζα οτι εχει σημασια και η τιμη του παπουτσιου (ή οποιουδηποτε υλικου αγαθου for that matter). Αρα εσυ εισαι της "τακτικης", οτι η τιμη ειναι εντελως εκτος εξίσωσης ;

Ή να υποθεσουμε οτι το αισθητικο αποτελεσμα του παπουτσιου που ξεκινησε την κουβεντα, αξιζε για σενα 425 ευρω ; Και τι ποιοτητα μπορει να εχει ενα παπουτσι που να κοστιζει τοσο ; Και παπουτσι που εχει αντεξει 20 χρονια δεν κοστισε ποτέ τοσο.
Εγω και να ειχα τοσα πολλα χρηματα που να μη με νοιαζει, κοροιδιστικα δε θα τα δινα. Θα αισθανομουν κουτός πρωτ'απ'ολα... Μπορει να δινα αρκετα, αλλά οχι για να αγορασω την μαρκα (κ να της κανω κ δωρεαν διαφημιση). Προτιμω να τα δωσω σε μια οικογενεια ή σε παιδια που τα χρειαζονται. Θελω να πω, οτι το να εχεις χρηματα, δε σημαινει οτι αυτοματως οι αγορες ειναι "καλες/εξυπνες".
Μου αρεσει το καλο , εκει πεφτει το ματι μου. Αλλα ποτε στη μαρκα. Δε παει να ειναι οτι θελει. Αμα δεν μου αρεσει αισθητικη ή ποιοτικά, ή δεν εξυπηρετει το σκοπο που θελω, δε μου λεει τιποτα. Και αντιστροφα.
Και αλλο να δωσεις 500 ευρω για παλτό, ή ρολόι, και αλλο για παπουτσια. Τα μεν θα πιασουν τοπο πολυ, τα δε, πολυ λιγο (γιατι ακομα κι αν ειναι παπουτσια πολυ επισημα, θα φορεθουν και σχετικα λιγο πριν χαλασουν/τα βαρεθεις).
Tελος, δε καταλαβα γιατι το λινκ του rebeske, δεν ηταν εγκυρο. Κι αλλα 2 που εψαξα προχειρα, οι τιμες ηταν 128$ και 115$. Και δεν εγραφαν οτι ειναι replicas. (
https://www.shopyourbrand.com/men/16-louis-vuitton-cosmos-sneaker.html?sid=vqq5m9hns0i48ngv99ol91iv46 ,
https://www.copyeshop.net/cosmos-sneaker-p-777.html )
Παντως, ψαχνοντας αυτο, ειδα κι αλλα ανδρικα παπουτσια του οικου αυτου, και εχω να πω, πως τα casual/αθλητικά τους τουλαχιστον, ειναι σχεδον ολα εμετικά, τρισαθλια και, τα περισσοτερα, εκατομυρια μιλια μακρια απο "κλασικες" γραμμες.
YΓ : Βαλτε στο google : Louis vuitton shoes men. Πατηστε να δειτε εικονες μονο. I rest my case.