Evaki_555
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Η δικη μου γνωμη είναι
- Να μεινεις σε ότι σου ειπαν οι γιατροι.
- Να βρεις ένα αγορι ή να αρχισεις να έχεις αλλα ενδιαφέροντα.
Όπως σου εχω ξαναπει εδώ και καιρο είναι ξεκαθαρο ότι σου λειπει ένα αγορι. Οποτε ασε τα κολληματα στην άκρη και ξεκινα
να έχεις άλλα ενδιαφέροντα. Ειδικά το σέξ είναι ότι πρέπει για τις αγχωδεις διαταραχες και την κατάθλιψη που λές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evaki_555
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν ηταν με τον παραμικρο πονο να τρέχουμε στους γιατρους στο τέλος θα πέσουμε σε κανεναν απατεώνα θα σου πει ότι κάτι έχεις και θα στα αρπάξει. Και εγω ειχα τις προάλλες έναν πονο στο γονατο (στο μηνισκο) σταμάτησα τα καθίσματα στο γυμναστηριο αλλα όχι τις ασκησεις στα ποδια. Τελικα πέρασε από μονο του.
Η δικη μου γνωμη είναι
- Να μεινεις σε ότι σου ειπαν οι γιατροι.
- Να βρεις ένα αγορι ή να αρχισεις να έχεις αλλα ενδιαφέροντα.
Όπως σου εχω ξαναπει εδώ και καιρο είναι ξεκαθαρο ότι σου λειπει ένα αγορι. Οποτε ασε τα κολληματα στην άκρη και ξεκινα
να έχεις άλλα ενδιαφέροντα. Ειδικά το σέξ είναι ότι πρέπει για τις αγχωδεις διαταραχες και την κατάθλιψη που λές.
Οκ, ευχαριστω για τις συμβουλές... το εκτιμώ παρα πολυ ! Αλλα ρωτησα κατι αλλο για όποιον γνωρίζει
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος

Οκ, ευχαριστω για τις συμβουλές... το εκτιμώ παρα πολυ ! Αλλα ρωτησα κατι αλλο για όποιον γνωρίζει
Σταμάτα να τα σκέφτεσαι γιατι δεν έχει νόημα. Ακτινογραφια επισης κάνουμε όταν υπάρχει λογος. Την άλλη φορά ειχα 38 πυρετο και μου λεει ενας φιλος πάρε αντιπυρετικο. Του κανω αντιπυρετικο δεν θα πάρω αν δεν πάει στο 39.5 και τοτε θα μπω για ένα μπάνιο προς το παρον είναι ελεγχομενο.
Οντως ετσι ηταν και δεν ανεβηκε ο πυρετος. Μην πηζουμε χωρις λογο. Από που απεκτησες αυτές τις φοβιες , δεν ισχυουν. Ξεπερασε τες. Κίνδυνος θεωρητικά υπάρχει πάντοτε. Και εγω τωρα ή κάποιος άλλος κτυπα ξυλο μπορει να πάθει κάτι ξαφνικα. Δεν το σκέφτεσαι όμως γιατι δεν υπάρχει λογος. Κάνεις ότι καλυτερο μπορεις από διατροφή άσκηση και ψυχικη ηρεμια (δεν τα βάζεις μεσα σου) και τελος.
Dias
Επιφανές μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Δεν είναι μόνο αυτό, αν πας σε ακτινολογικές αίθουσες (που είναι σκοτεινές και ψυχρές), βλέπεις παντού ταμπέλες ακτινοβολίας και "Προσοχή", παχιές πόρτες, ο υπεύθυνος κλείνεται σε ειδικό δωματιάκι και κάτι τέτοια, πως να νιώθει μετά ο ασθενής που μπαίνει εκεί και στήνεται και στο μηχάνημα

Dias
Επιφανές μέλος

Τα μέτρα ασφαλείας είναι για το προσωπικό. Λογικό δεν είναι; Ο ασθενής κάνει μια ακτινογραφία και φεύγει. Αν ο γιατρός δεν έπαιρνε προφυλάξεις, θα δεχόταν καθημερινά την ακτινοβολία από πολλές ακτινογραφίες και θα είχε πρόβλημα.ο υπεύθυνος κλείνεται σε ειδικό δωματιάκι και κάτι τέτοια, πως να νιώθει μετά ο ασθενής που μπαίνει εκεί και στήνεται και στο μηχάνημα

Η εικονιζόμενη ακτινογραφία ελήφθη στις 23 Ιανουαρίου 1896 και είναι μία από τις πρώτες. Απεικονίζει το χέρι της συζύγου του Βίλχελμ Ρέντγκεν.
Stitchpunk
Δραστήριο μέλος

Πιστεύω κι εγώ ότι απλά δεν σου πάνε καλά τα πράγματα και ανησυχεις για θέματα που υπο φυσιολογικές συνθήκες δεν θα εδινες τόση σημασία.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Τσιγάρα σέρτικα
Πολύ δραστήριο μέλος

Η άποψη πως το σεξ ή τα άλλα ενδιαφέροντα θωρακίζουν έναντι των επιπτώσεων ακτινοβολίας πάντως, ακούγεται αρκετά καινοτόμα. Να υποθέσει κανείς πως ο υποκείμενος παθοφυσιολογικός μηχανισμός αφορά την βελτίωση του θυμικού και της διάθεσης; Και μέσω αυτών, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.