Ακόμα ρωτάει για τον πρώην......αναρωτιέμαι γιατί;;

erin_1975

New member

Η erin_1975 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα.

Πριν από χρόνια, πάνω από 4 θα έλεγα είχα μια σχέση με ένανκύριο που γενικά είχαμε καλή σχέση και με πρόσεχε. Επίσης μου έκανε πάρα πολλάδώρα και μάλιστα ακριβά. Βέβαια και εγώ του είχα κάνει. Τέλος πάντων κάποιεςφορές είχαμε βγει και με μια φίλη μου. Η συγκεκριμένη κοπέλα έχει κάνει 2-3 σχέσειςμε άτομα δεσμευμένα και τέλος πάντων πάντα της αρέσουν άτομα που δεν είναι διαθέσιμα.Επιλογή της και την έχω σεβαστεί, αν και πάντα της έλεγα ότι δεν μου αρέσει αυτό.Δεν πίστευα όμως ότι θα μου την έφερνε ποτέ εμένα αλλά δεν νομίζω ότι θα την έπαιρνεκιόλας γιατί εμφανισιακά δεν λέει. Να μην τα πολυλογώ με την κοπέλα διακόψαμεεπαφές με αφορμή πάλι ένα κώλυμα που είχε φάει με παντρεμένο. Εγώ τέλος πάντωνχώρισα με τον τύπο. Έκανα άλλη σχέση, προχώρησα στο να κάνω και μωρό μόνη μου. Ότανγέννησα και αφού είχε περάσει ένας χρόνος αφού δεν είχα μιλήσει με τηνσυγκεκριμένη κοπέλα, με πήρε τηλέφωνο να μου μιλήσει. Όταν της είπα ότι είχαμωράκι αμέσως με ρώτησε αν ήταν της σχέσης μου είχα παλαιότερα. Της απάντησαπως όχι. Κατά καιρούς όταν μιλάμε συμβαίνει το απίστευτο…..με ρωτάει τι κάνει οπρώην πρώην. Με έχει ρωτήσει αρκετές φορές και πάντα της λέω ότι μα καλά αυτόνπάλι αναφέρεις. Μου φαίνεται τόσο περίεργο που πλέον μου έχει μπει η ιδέα ότι μήπως,κάτι παίχτηκε πίσω από την πλάτη μου. Μα είναι δυνατόν 4 χρόνια μετά να με ρωτάειγια έναν γκόμενο που τα είχα…και τέλος πάντων τέλειωσε η σχέση;; Πείτε μου λοιπόνείναι απλά ότι της έχει κάνει εντύπωση ότι παρόλο τα ακριβά δώρα και τα ταξιδάκια,χωρίσαμε ή μήπως πηδ….. μαζί του και μετά την έφτυσε αυτός και τώρα ψάχνετε;;; Απόόσο την θυμόμουν πάντα έτρωγε κωλύματα.Το περίεργο στην όλη η υπόθεση είναι ότι πρώην πρώην ήτανάτομο που τον ενδιέφερε πολύ το οικονομικό και ο λόγος που τελείωσε η σχέση ήτανότι ενώ έχουμε τον τρόπο μας σαν οικογένεια δεν προχώραγαν οι δικοί μου σε κάποιαγονική παροχή. Το θεώρησα πολύ υποκριτικό εκ μέρος του γιατί μιλούσε συνέχεια γιαγάμο. Κατά καιρούς του είχα αναφέρει ότι η φίλη μου στέκεται καλά οικονομικά απόάποψη περιουσιακών στοιχείων. Άλλη περίεργη σύμπτωση είναι ότι η εν λόγω κοπέλασυνέχεια μου λέει ότι πούλησα το τάδε οικόπεδο και πήρα τόσα λεφτά κλπ. αλλάσυνέχεια βρίσκεται χωρίς χρήματα. Και διερωτώμαι τώρα με τόσα λεφτά που πέρασαναπό τα χέρια της χάθηκε να πάρει ένα καλό διαμέρισμα;; Το σπίτι που ζει δεν είναικαι της προκοπής. Μήπως μας δουλεύει ;;; μήπως λέει ότι έχει χρήματα γιατί νομίζειότι μιλάω σε κάποιο τρίτο άτομο;; Μου έλεγε συνέχεια η μάνα της για την σπιταρόνατους στην χωριό και έτυχε να πάω και λυπάμαι που το λέω αλλά κουτούκι μου θύμισεκαι όχι παλάτι. Δεν ξέρω αλλά επειδή της μίλαγα πολύ για τα προσωπικά μου μήπωςκάτι παίχτηκε. Τι λέτε;; Στην αρχή δεν μου είχε κάνει τόσο εντύπωση γιατί και ένας φίλος μου τα ίδια έκανε. Με ρώταγε τι κάνει ο πρώην πρώην;;; αυτός όμως είχε υπάρξει και αμόρε, οπότε ίσως είχε άλλα κίνητρα.

Γιατί μετά τόσα χρόνια να μου τον αναφέρει…..εγώ πλέον έχω κάνειτο παιδάκι μου και έχω άλλο τρόπο ζωής;;;
 

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 8,690 μηνύματα.
Μην ασχολείσαι. Τσάμπα χάνεις τον χρόνο σου.
 

alis

New member

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,011 μηνύματα.
Ρε παιδί μου τι σκας; Εσύ προφανώς έχεις προχωρήσει, παραπροχωρήσει για την ακρίβεια και έχει περάσει τόσος καιρός. Από ότι καταλαβαίνω την κοπέλα δεν την εκτιμάς ιδιαίτερα κι είχατε ψιλοδιακόψει σχέσεις. Τον τύπο έχεις να τον δεις πολύ καιρό, μαλιστα τα είχες φτιάξει και με κάποιον άλλον. Οπότε τι τα σκαλίζεις τώρα;
 

erin_1975

New member

Η erin_1975 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Κοίτα με έχει προβληματίσει γιατί η κοπέλα ενθουσιάστηκε με το μωράκι, να στείλει δώρα κλπ και τέλος πάντων δεν θέλω να τρέφω φίδι στον κόρφο μου. Έχω φάει μεγάλες απογοητεύσεις από φίλες. Σε βαθμό που πλέον, κάνω ξεσκαρταρίσματα. Δεν θα ήθελα να βάζω στο σπιτι μου μια κοπέλα που θα μου είχε κάνει τέτοια ζημιά. είναι και γνωστή της οικογενείας και θέλω να δω πως θα το χειριστώ.
 

alis

New member

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,011 μηνύματα.
Τότε το πρόβλημα σου είναι διαφορετικό. Αν δεν συμπαθείς την κοπέλα σιγά σιγά ξέκοψε μαζί της.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top