Αλέξης Τσίπρας: κάνει comeback;

Σε ενδεχόμενη συγκρότηση κόμματος θα μπει στη βουλή το κόμμα του Τσίπρα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 13)
  • Ναι

Ψήφοι: 8 61,5%
  • Όχι

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Δεν ξέρω

Ψήφοι: 2 15,4%

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.758 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.827 μηνύματα.
Η (κεντρο)αριστερά έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.073 μηνύματα.
είναι ο Τσίπρας αριστερός; :upside:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.956 μηνύματα.
Θα έμπαινε αλλά πιστεύω ως μικρό κόμμα. Δεν θα πλησίαζε ούτε για πλάκα το διψήφιο ποσοστό.

Το σίγουρο είναι ένα, υπάρχει πρόβλημα στην συστημική κεντροαριστερά. Το σύστημα δεν μπορεί να την ανασυγκροτήσει με τίποτα. Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στα ίδια, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να τραβάει. Η ΝΔ παίζοντας μόνη χάνει διαρκώς ψήφους γιατί δεν μπορεί να παίξει το χαρτί του μπαμπούλα για συσπείρωση όπως έκανε το 2019 και το 2023 με τον Τσίπρα. Υπάρχει πρόβλημα και φαίνεται αυτό. Πως θα το σώσουν θα δείξει. Πάντως ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Φωνή Λογικής έχουν μομέντουμ.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.771 μηνύματα.
Αυτό που ο Τσίπρας λείπει 1-1,5 χρόνο από την πολιτική σκηνή και νομίζει ότι τον αναπολούμε όλοι και προσευχόμαστε για την επιστροφή του μεγάλου μας ηγέτη, με ξεπερνάει.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.212 μηνύματα.
Μου φαίνεται πιο κωμικό σαν ενδεχόμενο κι απ' το να κάνει κόμμα ο Σαμαράς...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.578 μηνύματα.
Το ότι εν έτη 2024 ασχολούμαστε ακόμα με τον καταληψία λυκείων, όπου το μεγαλύτερο κατόρθωμα του ήταν να κλείσει τις τράπεζες έχοντας τους πολίτες με €60 με ξεπερνάει.

giannis4ever

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο giannis4ever αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 950 μηνύματα.
Είμαι υπέρ. Θα φάει ποσοστό από τον original ΣΥΡΙΖΑ, θα φάει και ο εκδιωκόμενος Κασσελάκης ένα ποσοστό, με αποτέλεσμα αυτός ο χώρος, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ προ Κασσελάκη (που μισώ απύθμενα) να καταγκρεμνιστεί. Συν το ότι αν ο Μητσοτάκης ανεβάσει το εκλογικό όριο στο 5% (αν και σε αυτό είμαι κατά για άλλους λόγους) μπορεί ιδανικά να μην μπει κανένας τους βουλή.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.749 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ η βρώμα ότι θα επιστρέψει ο Τσίπρας στις εκλογές του 2027 με νέο κόμμα (ότι προετοιμάζει έδαφος, και για τους πιο σκληροπυρηνικούς ότι είναι ο μόνος που μπορεί να τα βάλει με τον Τακημήτσο) έχει κυκλοφορήσει, ίσως και επί αρχές Κασελάκη που είδαν ότι δεν τράβαγε.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.367 μηνύματα.
Εγω πιστευω πως θα χει την τυχη του Παπανδρέου, τοτε που εφτιαξε εκεινο το Δημοκρατικό Κισσό το αναρριχητικο φυτό κόμμα, α ναι ΚΙΔΗΣΟ.

Αν ειναι εξυπνος, που είναι, θα μεινει στην απέξω και θα απολαυσει τη ζωή.

Μαυρίκιος

Διάσημο μέλος

Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.891 μηνύματα.
Ο Κασσελάκης νομίζω αποκλείστηκε άρα Πολάκης βέβαιος πρόεδρος, είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Τσίπρα.

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.428 μηνύματα.
bandiera rossa... polakis for ever

Χρήστες Βρείτε παρόμοια