Εγω την είδα ολόκληρη τη συνέντευξη του. Ημουν καθετα αρνητικος εναντιον του όταν ξεκινησα να βλέπω. Η αληθεια ομως ειναι πως σε πολλά θέματα αντικειμενικά μιλώντας είχε δίκιο και ηταν πολυ ειλικρινής στο ύφος τους, σε αυτό που εξεπεμπε. Καταρχήν και μονο που μπήκε στη διαδικασία να κάνει μια τετοια σκληρή εξονυχιστικη συνέντευξη εφολης της ύλης ηταν σπουδαίο. Ας πουμε ο Μητσοτάκης δεν εχει σε καμία περίπτωση το θάρρος να το κάνει, μονο σε στημένες συνεντεύξεις στον Σκαι σε χαλαρό κλιμα βγαίνει να μιλήσει. Ο τροπος που μιλούσε ο Τσιπρας, το charisma του, το βλέμμα του κλπ ηταν πολυ ειλικρινές και με ξαφνιασε απίστευτα θετικά.
Σαφώς δεν με κάλυψε σε κάποια ζητήματα. Για το Μάτι, για τη συμφωνία των Πρεσπων και για το δημοψήφισμα δεν με κάλυψε οχι. Στα υπόλοιπα όμως ειχε σε ολα δίκιο. Και είπε πράγματα που ειτε δεν γνώριζα ειτε δεν ειχα σκεφτεί καν και με βρήκε σύμφωνο. Μεταξυ Μητσοτάκη και Τσιπρα, μετά απο αυτη την απίστευτη συνέντευξη, δεν τίθεται θεμα συζήτησης πως ο Τσίπρας ειναι σαφώς καλύτερη επιλογή για πρωθυπουργός.
Ξέρω πως αρκετοί θα εχετε αντίθετη γνωμη. Ομως δειτε αντικειμενικά χωρις παρωπιδες ολόκληρη τη δίωρη συνέντευξη του και ελάτε να μου πείτε πού διαφωνείτε σε όσα είπε, με την υποσημείωση των τριών σημείων που ανεφερα που ακόμη διατηρώ επιφυλάξεις.