bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Συνολο 4-5000 ευρα σε τζοκερ, καζινο
κτλ κτλ (αν και δεν παιζω συχνα).
Απο κει και μετα, γενικα αμα χωθω καπου, ολο και κατι θ'αρπαξω.
Αλλα ο πλεον Κ@λοφαρδος (το κ κεφαλαιο) ειναι ο πατερας μου.
Περα απο καζινο που 5 φορες επαιξε, 5 φορες κερδισε
(απο 400 μεχρι 2000),
κανει κατι κουφες επενδυσεις που του βγαινουν.
Αγορασε κτημα παλια 800.000 δραχμες και σε ενα μηνα μπηκε αποτομα στο σχεδιο πολεως και εκανε 8.000.000 δραχμες.
(να μη μιλησω για το ταξιδι 1η θεση Αυστραλια)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith
Δραστήριο μέλος

Είμαι τυχερή, γιατί σε βρήκα...
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zarathustra
Εκκολαπτόμενο μέλος

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

έχω κερδίσει διάφορα..από υποτροφία (στο λύκειο,κληρώνονταν 2 άτομα απ'τους καλύτερους μαθητές),είχα κερδίσει μια Barbie πιτσιρίκι,είχα βρει 10.000 πριν καμια 10αριά χρόνια,στη θάλασσα πάντα βρίσκω λεφτά,αφίσες,ρολόγια,κλπ,κλπ...

Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

είμαι αρκετά τυχερή μες στην ατυχία μου θα έλεγα σαν ρεζουμέ..
έχω κερδίσει διάφορα..από υποτροφία (στο λύκειο,κληρώνονταν 2 άτομα απ'τους καλύτερους μαθητές),είχα κερδίσει μια Barbie πιτσιρίκι,είχα βρει 10.000 πριν καμια 10αριά χρόνια,στη θάλασσα πάντα βρίσκω λεφτά,αφίσες,ρολόγια,κλπ,κλπ...![]()
Πότε θα πάμε για μπάνιο???

evouli
Διάσημο μέλος

ημουν μια φορα στα μπουζουκια και καθομουν ηρεμα-ηρεμα στην καρεκλιτσα μου.. στο αποπανω τραπεζι χορευε μια κοπελα.. χανει την ισορροπια της, πεφτει πανω μου, με ριχνει κατω.. καταγμα στην επιγονατιδα.. εγχειρηση..
1η ιουλιου φετος.. παραλια και χαρα.. ανεβαινουμε στην μπανανα (θαλάσσης).. δεν προλαβαινει να γκαζωσει καλα καλα, κουνιεται καποιος, πεφτουμε και μεχρι να βγω απ'το νερο ειχα φαει μια αγκωνια ολη δικη μου.. εσπασε το κοκκαλο στο κούτελό μου.. χειρουργειο..
ελπιζω να μην τριτωσει..

απο υλικα αγαθα

αυτα..

Giovanna
Επιφανές μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

για παράδειγμα μια μέρα με τρελή κωλοφαρδία
είχα ξεμείνει από λεφτά, ούτε να φάω δεν είχα
την επόμενη έπρεπε να παραδώσω εργασία τα μελάνια τελείωσαν στις 2 τελευταίες σελίδες μελάνια δεν έβρισκα σε όλη την πόλη
προχωρούσα λοιπόν ψάχνοντας κάθε μαγαζί πιθανό να έχει μελάνια βρίσκω κάτω 50?

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Γιατί βρήκα το κουνέλι.why??![]()

Και πολλά-πολλά άτομα ακόμα.

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Γιατί βρήκα το κουνέλι.![]()
Και πολλά-πολλά άτομα ακόμα.![]()

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

απο τυχη αλλο τιποτα..
ημουν μια φορα στα μπουζουκια και καθομουν ηρεμα-ηρεμα στην καρεκλιτσα μου.. στο αποπανω τραπεζι χορευε μια κοπελα.. χανει την ισορροπια της, πεφτει πανω μου, με ριχνει κατω.. καταγμα στην επιγονατιδα.. εγχειρηση..
1η ιουλιου φετος.. παραλια και χαρα.. ανεβαινουμε στην μπανανα (θαλάσσης).. δεν προλαβαινει να γκαζωσει καλα καλα, κουνιεται καποιος, πεφτουμε και μεχρι να βγω απ'το νερο ειχα φαει μια αγκωνια ολη δικη μου.. εσπασε το κοκκαλο στο κούτελό μου.. χειρουργειο..
ελπιζω να μην τριτωσει..![]()
απο υλικα αγαθαεχω κερδισει μια φορα 2 λιπ γκλος και αλλη μια φορα ενα σετ κοσμηματα (κολιε, βραχιολι, σκουλαρικια)..
αυτα..![]()
Nα αποφεύγεις τα εξτριμ σπορ καλου κακού.

Πω πω.. τρομερά σκηνικά!

Giovanna
Επιφανές μέλος

Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Το ότι κέρδισες ταξίδια γράφοντας εκθέσεις δε σημαίνει ότι είσαι τυχερός πάντωςΕπειδή το πρώτο μήνυμα ανέφερε για Διαγωνισμούς, έχω κερδίσει παλιότερα κάτι ψιλοπράγματα από παιδικά fun clubs και περιοδικά, αλλά (δεν ξέρω αν μετράει αυτό που θα πω, επειδή είναι κάτι που δεν ήρθε από μόνο του, αλλά συμμετείχα με τις ιδέες μου) φέτος κέρδισα ένα ταξίδι στη Γαλλία, μαζί με άλλα παιδιά φυσικά, σε ένα σχολικό πρόγραμμα για επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο, αφού είχα γράψει μια έκθεση, καθώς επίσης, πάλι γράφοντας μια έκθεση, θα πάω τέλη Αυγούστου στην Αθήνα με σκοπό τη συμμετοχή στο πρόγραμμα της Βουλής των Εφήβων.

Giovanna
Επιφανές μέλος

μπορει να επαιρναν 100 ατομα, να ηταν ο 103, και να αρρωστησαν 3.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορει, που ξερεις! ολα τυχη ειναι.
μπορει να επαιρναν 100 ατομα, να ηταν ο 103, και να αρρωστησαν 3.

(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.