Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2021 στις 08:39 Ο Μάξιμος έγραψε: #1 15-06-21 08:39 Με ποιον τρόπο πιστεύετε οτι ένας αλγόριθμος επεξεργάζεται τα γραφόμενα μας; Είμαστε σε θέση να τον παρακάμψουμε; Αν και πιστεύω πως απο τη στιγμή που δημόσια και δίχως περιορισμούς (ασφαλείας) στην σκέψη μας, μάλλον αδύνατο μου φαίνεται. Στην σκακιέρα άνθρωπος υπολογιστής, ο υπολογιστής είναι ο νικητής. Εδώ; Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2021 στις 08:48 Ο Guest 209912: #2 15-06-21 08:48 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2021 στις 08:55 Ο Μάξιμος έγραψε: #3 15-06-21 08:55 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Click για ανάπτυξη... Θα αρχίσω να γράφω, άσκεφτα ... αλλά, τώρα που το έγραψα, το τσάκωσε ο algo και άσε. Είναι και πρωί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουνίου 2021 Παρακολουθούσα στο κινητό μου το πρωί, ένα βίντεο στο youtube με ανοιχτά δεδομένα. Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, έκλεισα τα δεδομένα και άνοιξα το Wi-Fi. Κάπου στα μισά, άλλαξε το θέμα που παρακολουθούσα και άρχισε να παίζει στον υπολογιστή μου, το θέμα που παρακολουθούσα στο κινητό μου. Μόλις πριν λίγο είχα ανοίξει το θέμα του αλγόριθμου. Ζαλίστικα!!! Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ποιον τρόπο πιστεύετε οτι ένας αλγόριθμος επεξεργάζεται τα γραφόμενα μας; Είμαστε σε θέση να τον παρακάμψουμε; Αν και πιστεύω πως απο τη στιγμή που δημόσια και δίχως περιορισμούς (ασφαλείας) στην σκέψη μας, μάλλον αδύνατο μου φαίνεται. Στην σκακιέρα άνθρωπος υπολογιστής, ο υπολογιστής είναι ο νικητής. Εδώ;
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Ιουνίου 2021 στις 08:48 Ο Guest 209912: #2 15-06-21 08:48 Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2021 στις 08:55 Ο Μάξιμος έγραψε: #3 15-06-21 08:55 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Click για ανάπτυξη... Θα αρχίσω να γράφω, άσκεφτα ... αλλά, τώρα που το έγραψα, το τσάκωσε ο algo και άσε. Είναι και πρωί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουνίου 2021 Παρακολουθούσα στο κινητό μου το πρωί, ένα βίντεο στο youtube με ανοιχτά δεδομένα. Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, έκλεισα τα δεδομένα και άνοιξα το Wi-Fi. Κάπου στα μισά, άλλαξε το θέμα που παρακολουθούσα και άρχισε να παίζει στον υπολογιστή μου, το θέμα που παρακολουθούσα στο κινητό μου. Μόλις πριν λίγο είχα ανοίξει το θέμα του αλγόριθμου. Ζαλίστικα!!! Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2021 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μάξιμος Διάσημο μέλος Ο Μάξιμος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2021 στις 08:55 Ο Μάξιμος έγραψε: #3 15-06-21 08:55 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Click για ανάπτυξη... Θα αρχίσω να γράφω, άσκεφτα ... αλλά, τώρα που το έγραψα, το τσάκωσε ο algo και άσε. Είναι και πρωί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουνίου 2021 Παρακολουθούσα στο κινητό μου το πρωί, ένα βίντεο στο youtube με ανοιχτά δεδομένα. Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, έκλεισα τα δεδομένα και άνοιξα το Wi-Fi. Κάπου στα μισά, άλλαξε το θέμα που παρακολουθούσα και άρχισε να παίζει στον υπολογιστή μου, το θέμα που παρακολουθούσα στο κινητό μου. Μόλις πριν λίγο είχα ανοίξει το θέμα του αλγόριθμου. Ζαλίστικα!!! Τελευταία επεξεργασία: 15 Ιουνίου 2021
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Click για ανάπτυξη... Θα αρχίσω να γράφω, άσκεφτα ... αλλά, τώρα που το έγραψα, το τσάκωσε ο algo και άσε. Είναι και πρωί. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 15 Ιουνίου 2021 Παρακολουθούσα στο κινητό μου το πρωί, ένα βίντεο στο youtube με ανοιχτά δεδομένα. Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, έκλεισα τα δεδομένα και άνοιξα το Wi-Fi. Κάπου στα μισά, άλλαξε το θέμα που παρακολουθούσα και άρχισε να παίζει στον υπολογιστή μου, το θέμα που παρακολουθούσα στο κινητό μου. Μόλις πριν λίγο είχα ανοίξει το θέμα του αλγόριθμου. Ζαλίστικα!!!