Καταρχας, οπως ειπες κανεις δεν ειναι τελειος και το ξερουμε ολοι αυτο...
"Ξαφνικα" τιποτα δε γινεται...με την παροδο του χρονου μαζευονται μικρα μικρα και καποια στιγμη εξωτερικευονται. Παιζουν πολλα ρολο...Η διαθεση μας εκεινη τη στιγμη, παραπονα που εχουμε απο τον αλλο και εχουν μαζευτει κ.ο.κ. Ακομα και ο καψουρης ανθρωπος "βλεπει" τις ατελειες, απλα εστιαζει σε αυτα που του αρεσουν ειτε αφορα στην εξωτερικη μας εμφανιση ειτε στο χαρακτηρα μας. Ε καποια στιγμη με την τριβη, θα νοιωσει πιο οικεια, ανετα, και θα μας παρατηρησει και τα στραβα μας...
Π.χ οταν απευθυνομαι στις φιλες μου υπαρχουν φορες που χρησιμοποιω τη φραση "ρε μαλακα". Για μεγαλο χρονικο διαστημα ο φιλος μου δεν ελεγε κατι, ε μετα απο σχεδον 2 χρονια μου πεταει οτι "δε σου παει να εκφραζεσαι ετσι και ακουγεται ασχημο" και τα συναφη. Τι θα επρεπε να συμπερανω? Οτι δεν ηταν πλεον ερωτευμενος? Καποτε του αρεσε που το ακουγε και πλεον οχι? Μα η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν του αρεσε να εκφραζομαι ετσι, απλα ενοιωσε οτι ηρθε η ωρα να το πει και το ειπε. Αν με ενοχλησε? Οχι. Θα προτιμουσα βεβαια να μην του ηχει ασχημο, οπως δεν ηχει σε εμενα, αλλα οκ...Δεν ειμαστε ιδιοι. Κι εκεινος κανει αλλα πραγματα που εγω θεωρω ασχημα, ενω τα θεωρει νορμαλ, αλλα σημασια εχει να μη μας ενοχλουν τοσο, ωστε να μην αντεχουμε να ειμαστε με τον αλλο.
Τελος παντων, δεν μπορω να μπω και στην ψυχολογια του καθενος. Ο καθε ενας απο εμας λειτουργει μοναδικα. Αυτα που με ενοχλουν ακομα και μετα απο χρονια, ειναι τα ιδια με αυτα που με ενοχλουσαν απο πολυ νωρις.
Προσωπικα, ο,τι με ενοχλει φροντιζω να το εξωτερικευω σχετικα νωρις και η καψουρα δεν εχει πολλη επιδραση πανω μου σε αυτον τον τομεα. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι εχω κατηγορηθει ως αναισθητη, σκληρη, οτι δεν ημουν ερωτευμενη και τα συναφη. Δεν ισχυε βεβαιως τιποτα απ ολα αυτα...