Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

flooding στο κάρμα = ψηφίζω ασύστολα άσχετους χωρίς ποστ κλπ με Χ σκοπό
flooding στα ποστ = γράφω ασύστολα (βλακείες συνήθως

Giovanna
Επιφανές μέλος

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

έλα ρε Giovanna... αφού δεν είσαι ξανθιά μωρό μου![]()
flooding στα ποστ = γράφω ασύστολα (βλακείες συνήθωςή ένα ναι ή ένα όχι απλά και μόνο για να έχω ποστ ) με Χ σκοπό
![]()
ξέχασα!!
και τα δύο είδη flooding, διώκονται ποινικά

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Α γι'αυτό ανεβοκατεβαίνει πάνω-κάτω. Κι έλεγα γιατί πάει σαν ασανσέρ.δεν το ήξερα ότι είναι flooding[βασικά δεν ήξερα καν τι είναι το flooding
] σολλυ! το ξέρω ότι επηρεάζει το κάρμα το 0, αλλά δεν αλλάζω άσχετους που δεν είχα ψηφίσει πριν (πχ, βάζω παροδικά -5 στην underwater,στο Γιώργο και 2,3 άλλους που ξέρω ότι τους έχω ψηφίσει γιατί είναι πρόσφατοι [αρκούν τόσοι για να βρεθείς στη 10η θέση
] και μετά τους φέρνω πίσω...]... αλήθεια σόρυ πάντως δεν ήξερα ότι αυτό είναι flooding και δεν επιτρέπεται
...δεν θα το ξανακάνω... [άλλωστε αν μιλάμε για αλλαγές το καλοκαίρι μπορώ να περιμένω ως τότε...
]

underwater
Περιβόητο μέλος

Wishful
Δραστήριο μέλος

έλα ρε Giovanna... αφού δεν είσαι ξανθιά μωρό μου![]()
flooding στα ποστ = γράφω ασύστολα (βλακείες συνήθωςή ένα ναι ή ένα όχι απλά και μόνο για να έχω ποστ ) με Χ σκοπό
![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

δεν το ήξερα ότι είναι flooding[βασικά δεν ήξερα καν τι είναι το flooding
] σολλυ! το ξέρω ότι επηρεάζει το κάρμα το 0, αλλά δεν αλλάζω άσχετους που δεν είχα ψηφίσει πριν (πχ, βάζω παροδικά -5 στην underwater,στο Γιώργο και 2,3 άλλους που ξέρω ότι τους έχω ψηφίσει γιατί είναι πρόσφατοι [αρκούν τόσοι για να βρεθείς στη 10η θέση
] και μετά τους φέρνω πίσω...]... αλήθεια σόρυ πάντως δεν ήξερα ότι αυτό είναι flooding και δεν επιτρέπεται
...δεν θα το ξανακάνω... [άλλωστε αν μιλάμε για αλλαγές το καλοκαίρι μπορώ να περιμένω ως τότε...
]
Αααααα! Τότε όχι, δεν είναι flooding, ηρέμησε!

επιμένω λοιπον στην άποψη... Φανερές ψήφοι για όλους!
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Εσυ μια χαρά είσαι...τι να πω κι εγώ που βρέθηκα στον Νότιο Πόλο (μείον 7546) σε 13 μέρες προυσίας μου μόνο!!!ρε τι γίνεται με αυτό το κάρμα... χαχαχαχχαχααχ τελικά ειμαι σίγουρος οτι μπορείτε και το πειράζετε δεν έχει να κάνει όμως... μ' αρέσει που δείχνετε τέτοια συμπεριφορά...
επιμένω λοιπον στην άποψη... Φανερές ψήφοι για όλους!

misslittledevil
Επιφανές μέλος

Μην ασχολειστε με νουμερα ρε!![]()
RAWR!!!

ps. που λέει και η φίλη μας η booo
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Έπεσε η θερμοκρασια απο 0.50 σε 0.07 σε ενα refresh!

Ειπα θέλω μειον!!! Ειμαι εσκιμωος εγώ!!!

mania
Επιφανές μέλος

Εσυ μια χαρά είσαι...τι να πω κι εγώ που βρέθηκα στον Νότιο Πόλο (μείον 7546) σε 13 μέρες προυσίας μου μόνο!!!![]()
αφού δέχτικες το κάρμα πρέπει να δεχτείς και τις ψήφους, πρέπει να έχουμε και μαγκιά να δεχτούμε την κακή αξιολόγηση σε αυτά που λέμε, δεν ειναι όλοι καλοί οι κακοί το θέμα ειναι ότι αυτό που βγάζεις προς τα έξω μετράει εδώ, όλοι το δεχόμαστε αυτό που έχουμε κάρμα, μην εισαι αρνητικός άπλα δέξου ότι κάποιοι σε πάνε και κάποιοι όχι.
Εγώ π.χ το κράτησα για να ξέρω την γενική συμπάθεια και όχι σκοτώνω όποιον με ρίχνει και ψηφίζω όποιον με ανεβάζει

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιατί, κατάλαβες εσύ ότι με ενοχλεί?αφού δέχτικες το κάρμα πρέπει να δεχτείς και τις ψήφους, πρέπει να έχουμε και μαγκιά να δεχτούμε την κακή αξιολόγηση σε αυτά που λέμε, δεν ειναι όλοι καλοί οι κακοί το θέμα ειναι ότι αυτό που βγάζεις προς τα έξω μετράει εδώ, όλοι το δεχόμαστε αυτό που έχουμε κάρμα, μην εισαι αρνητικός άπλα δέξου ότι κάποιοι σε πάνε και κάποιοι όχι.
Εγώ π.χ το κράτησα για να ξέρω την γενική συμπάθεια και όχι σκοτώνω όποιον με ρίχνει και ψηφίζω όποιον με ανεβάζει![]()

Θα με ενοχλούσε αν γινόμουν "αγαπητός" από όλους!
Τότε θα ήμουν η το "κακόμοιρο" ηλίθιο του χωριού η ο συμπαθέστατος γεράκος της γειτονιάς!

Είπα θέλω μείον γιατί θα μου χαλάσουν τα παγωτα!

mania
Επιφανές μέλος

Γιατί, κατάλαβες εσύ ότι με ενοχλεί?
Θα με ενοχλούσε αν γινόμουν "αγαπητός" από όλους!
Τότε θα ήμουν η το "κακόμοιρο" ηλίθιο του χωριού η ο συμπαθέστατος γεράκος της γειτονιάς!
Είπα θέλω μείον γιατί θα μου χαλάσουν τα παγωτα!![]()
Χωρίς πλάκα φένετε απο τον τρόπο που εκφράστηκες

Με πλάκα μπορώ να σου πώ ότι εισαι γέρος άλλα άυτό δεν εμποδίζει κανέναν να σε συμπαθήσει. το ότι εισαι σε αυτη την στάθμη του κάρμα ήτε ήσουν στα πιο ψυλά δεν ειναι θέμα λύπησης άλλα καλύτερο χαρακτήρα πρώς τα έξω.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.