Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

24-07-24

16:04
η συγκεκριμενη/ος μαλιστα δηλωνε και κουμμουνιστης , ενω απολαμβανε προφανως τα εκατομυρρια και τις χλιδες του μπαμπα της/του .Σκέψου απλά τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση του Μασκ (και του κάθε μασκ, δε με νοιάζει το υποκείμενο).
Επίσης, το "στέκομαι δίπλα στο παιδί μου" επ' ουδενί δε σημαίνει πως "δέχομαι εν λευκώ ό,τι μαλακία του μπει στον εγκέφαλο και τον ενθαρρύνω στα τυφλά".
Μπερδεύεις τους γονείς με τους enablers.

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

24-07-24

16:27
Το θέμα είναι ότι εσυ μπερδεύεις τον ιδεολόγο με τον γονιό. Ο δεύτερος νοιάζεται πρώτα από όλα για την ψυχική υγεία του παιδιού του η οποία σίγουρα δεν βοηθείται με το να το ρεζιλεύεις διαρκώς για χάρη ηλιθίων culture wars που βρήκες ως εύκολη δικαιολογία για να μην αποδεχτείς ότι μερικές φορές το καλύτερο του παιδιού σου μπορεί να διαφέρει πολύ από αυτό που εσύ ιδεολογικά έχεις στο μυαλό σου ως ιδεατό.Σκέψου απλά τι θα έκανες αν ήσουν στη θέση του Μασκ (και του κάθε μασκ, δε με νοιάζει το υποκείμενο).
Επίσης, το "στέκομαι δίπλα στο παιδί μου" επ' ουδενί δε σημαίνει πως "δέχομαι εν λευκώ ό,τι μαλακία του μπει στον εγκέφαλο και τον ενθαρρύνω στα τυφλά".
Μπερδεύεις τους γονείς με τους enablers.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.439 μηνύματα.

24-07-24

16:29
αμα ο ελον νοιαζοτανε για την ψυχικη υγεια του παιδιου του θα το εστελνε σε ψυχολογο μεμετσι μου και οχι σε χειρουργους ιατρους να του αλλαξουν φυλο.Το θέμα είναι ότι εσυ μπερδεύεις τον ιδεολόγο με τον γονιό. Ο δεύτερος νοιάζεται πρώτα από όλα για την ψυχική υγεία του παιδιού του η οποία σίγουρα δεν βοηθείται με το να το ρεζιλεύεις διαρκώς για χάρη ηλιθίων culture wars που βρήκες ως εύκολη δικαιολογία για να μην αποδεχτείς ότι μερικές φορές το καλύτερο του παιδιού σου μπορεί να διαφέρει πολύ από αυτό που εσύ ιδεολογικά έχεις στο μυαλό σου ως ιδεατό.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

24-07-24

16:40
Δεν ξέρω ποιος σου είπε ότι δεν πάνε και σε ψυχολόγους. Άσε που από όσο βλέπω δεν έκανε κανένα χειρουργείο. Αντιθέτως εγώ βλέπω κάποιον που όχι απλά είναι αντίθετος, αλλά βάζει τη σχέση του με το παιδί του κάτω από τα δικά του κόμπλεξ για τις αντωνυμίες ή ο,τι άλλο τον ενοχλεί αυτό τον καιρό. Μάλλον θα πέρναγε υπέροχα για να αφήσει μια τεράστια περιουσία και όνομα για να ζήσει όπως θέλει και θα λατρεύει να βλέπει τον πατέρα της να την κράζει διεθνώς όλη την ώρα.αμα ο ελον νοιαζοτανε για την ψυχικη υγεια του παιδιου του θα το εστελνε σε ψυχολογο μεμετσι μου και οχι σε χειρουργους ιατρους να του αλλαξουν φυλο.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

24-07-24

16:43
Δηλαδη πιστευεις ενα ψυχικα υγιες ατομο που εχει λαβει/λαμβανει ψυχικη βοηθεια απο τους ειδικους αλλαζει φυλο?Δεν ξέρω ποιος σου είπε ότι δεν πάνε και σε ψυχολόγους. Άσε που από όσο βλέπω δεν έκανε κανένα χειρουργείο. Αντιθέτως εγώ βλέπω κάποιον που όχι απλά είναι αντίθετος, αλλά βάζει τη σχέση του με το παιδί του κάτω από τα δικά του κόμπλεξ για τις αντωνυμίες ή ο,τι άλλο τον ενοχλεί αυτό τον καιρό. Μάλλον θα πέρναγε υπέροχα για να αφήσει μια τεράστια περιουσία και όνομα για να ζήσει όπως θέλει και θα λατρεύει να βλέπει τον πατέρα της να την κράζει διεθνώς όλη την ώρα.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.227 μηνύματα.

24-07-24

16:43
Ούτε όμως με το να συμπλέεις με τη κάθε μόδα που είναι μασκαρεμένη ψυχιατρική διαταραχή και να του επιτρέπεις να κάνει αλλαγές φύλου κατά βούληση.σίγουρα δεν βοηθείται με το να το ρεζιλεύεις διαρκώς για χάρη ηλιθίων culture
Memetchi
Διάσημο μέλος

24-07-24

16:51
Μα τη βοήθεια τη λαμβάνει για να διαχειριστεί το γεγονός και να πιστοποιηθεί αν πρόκειται για συμπτώματα δυσφορίας φύλου, όχι για να σταματήσει. Κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά μάλλονΔηλαδη πιστευεις ενα ψυχικα υγιες ατομο που εχει λαβει/λαμβανει ψυχικη βοηθεια απο τους ειδικους αλλαζει φυλο?
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

24-07-24

16:53
εχεις καταλαβει οτι οι εννοιες ψυχικη υγεια / αλλαγη φυλου ειναι αντωνυμες ετσι? Δεν γινεται ενας ψυχικα ισορροπημενος ανθρωπος να αλλαξει φυλο. Να μιλαμε στην ιδια γλωσσα και να μη κρυβομαστε πισω απο τις λεξεις μας ρε παιδια.Μα τη βοήθεια τη λαμβάνει για να διαχειριστεί το γεγονός και να πιστοποιηθεί αν πρόκειται για συμπτώματα δυσφορίας φύλου, όχι για να σταματήσει. Κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά μάλλον
Memetchi
Διάσημο μέλος

24-07-24

17:08
Το πρόβλημα στη συζήτηση μας ξεκινάει από το ότι άλλα λέμε και άλλα καταλαβαίνουμε. Η φύλο μετάβαση γίνεται για την καλύτερη ψυχική υγεία του άλλου ο οποίος προφανώς δυσφορεί, οπότε δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις. Σε κάθε περίπτωση από αλλού ξεκίνησες την κουβέντα και πάνω εκεί απάντησαεχεις καταλαβει οτι οι εννοιες ψυχικη υγεια / αλλαγη φυλου ειναι αντωνυμες ετσι? Δεν γινεται ενας ψυχικα ισορροπημενος ανθρωπος να αλλαξει φυλο. Να μιλαμε στην ιδια γλωσσα και να μη κρυβομαστε πισω απο τις λεξεις μας ρε παιδια.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

24-07-24

17:08
Πολυ ωραια θεμα συζητησης . Πιστευω οτι η woke coulture ειναι μια ποντικοπαγιδα χωρις τυρι . Ειναι κατασκευασμενη απο scrap παλαιοτερων μοντελων ποντικοπαγιδας . Το μονο που δεν αλλαξε ειναι το εργοστασιο . Παραμενει ανοιχτο .
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

24-07-24

17:09
διαφωνουμε εδω. Τελος παντων καλη καρδια.Η φύλο μετάβαση γίνεται για την καλύτερη ψυχική υγεία του άλλου ο οποίος προφανώς δυσφορεί,
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος
Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.227 μηνύματα.

24-07-24

17:36
Εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τα κείμενα.Μα τη βοήθεια τη λαμβάνει για να διαχειριστεί το γεγονός και να πιστοποιηθεί αν πρόκειται για συμπτώματα δυσφορίας φύλου, όχι για να σταματήσει. Κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά μάλλον
Η λεγόμενη "δυσφορία φύλου" με βάση το ICD-10 που ανανεώνεται κάθε έτος για να περιλαμβάνει τις νεότερες διαγεγνωσμένες ψυχιατρικές διαταραχές εντοπίζεται στην ίδια κατηγορία με τις διπολικές διαταραχές και διαταραχές προσωπικότητας.
Σα να σου λέει ένας ψυχικά διεστραμμένος να τον πυροβολήσεις για να "εξιλεωθεί"... θα το έκανες; Μάλλον οχι!
Γιατί λοιπόν να μπήξουμε ορμόνες και ψυχοφάρμακα άτομα που δήθεν "νιώθουν άντρας";
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

24-07-24

17:58
Η φυλομεταβαση των τρανς ειναι το ισοδυναμο του να δινεις mood stabilizers στους διπολικους (με πολλες περισσοτερες παρενεργειες σωματικα και κοινωικως αντανακλαστικα) , ελλειψει καλυτερης θεραπειας που καταπολεμαει το αιτιο. Σε 50 χρονια αν προκυψει καποια δυνατοτητα αμεσης επεμβασης στον ψυχικο παραγοντα απο τον οποιον πηγαζει η δυσφορια, οι φυλομεταβασεις λογικα θα εκλειψουν.Εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τα κείμενα.
Η λεγόμενη "δυσφορία φύλου" με βάση το ICD-10 που ανανεώνεται κάθε έτος για να περιλαμβάνει τις νεότερες διαγεγνωσμένες ψυχιατρικές διαταραχές εντοπίζεται στην ίδια κατηγορία με τις διπολικές διαταραχές και διαταραχές προσωπικότητας.
Σα να σου λέει ένας ψυχικά διεστραμμένος να τον πυροβολήσεις για να "εξιλεωθεί"... θα το έκανες; Μάλλον οχι!
Γιατί λοιπόν να μπήξουμε ορμόνες και ψυχοφάρμακα άτομα που δήθεν "νιώθουν άντρας";
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

24-07-24

18:08
Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες και μέχρις ενός βαθμού συμπάσχω.Η φυλομεταβαση των τρανς ειναι το ισοδυναμο του να δινεις mood stabilizers στους διπολικους (με πολλες περισσοτερες παρενεργειες σωματικα και κοινωικως αντανακλαστικα) , ελλειψει καλυτερης θεραπειας που καταπολεμαει το αιτιο. Σε 50 χρονια αν προκυψει καποια δυνατοτητα αμεσης επεμβασης στον ψυχικο παραγοντα απο τον οποιον πηγαζει η δυσφορια, οι φυλομεταβασεις λογικα θα εκλειψουν.
Πάντως, σε καμία περίπτωση δε πρέπει να θεωρηθεί πως η όποια αξία της φυλομετάβασης γίνεται δεκτή άνευ όρων από την ιατρική κοινότητα.
Δεν υπάρχει περίπτωση η φυλομετάβαση να γίνει ποτέ αποδεκτή μέθοδος αντιμετώπισης μιας ψυχιατρικής διαταραχής από το σύνολο της ψυχιατρικής κοινότητας. Ήδη μπορώ να απαριθμήσω τρεις ψυχιάτρους που είναι καθηγητές σε σχολές της χώρας που τάσσονται ενάντια.
Αλλά και πάλι, έχεις ένα πόιντ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αν και οφφτοπικ, θεωρώ για διάφορους νομικούς λόγους πως γενικά η φυλομετάβαση πρέπει να απαγορευτεί.

24-07-24

18:15
Σε διάφορες δηλώσεις του αναφέρομαι (κοβιντ, teraforiming, τρανς άτομα). Ε σε αυτά τα ζητήματα δεν του κόβει ιδιαίτερα. Τόσα λεφτά και δεν έχει προσλάβει κάποιον να τον ενημερώσει.Nαι χαζουλης ειναι ο μασκ μωρε. Τι εχει κανει στη ζωη του?![]()
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

24-07-24

18:21
Αντιλαμβάνομαι αυτό που λες και μέχρις ενός βαθμού συμπάσχω.
Πάντως, σε καμία περίπτωση δε πρέπει να θεωρηθεί πως η όποια αξία της φυλομετάβασης γίνεται δεκτή άνευ όρων από την ιατρική κοινότητα.
Δεν υπάρχει περίπτωση η φυλομετάβαση να γίνει ποτέ αποδεκτή μέθοδος αντιμετώπισης μιας ψυχιατρικής διαταραχής από το σύνολο της ψυχιατρικής κοινότητας. Ήδη μπορώ να απαριθμήσω τρεις ψυχιάτρους που είναι καθηγητές σε σχολές της χώρας που τάσσονται ενάντια.
Αλλά και πάλι, έχεις ένα πόιντ.
Αν και οφφτοπικ, θεωρώ για διάφορους νομικούς λόγους πως γενικά η φυλομετάβαση πρέπει να απαγορευτεί.
Δε γίνεται δεκτή από το καραφασισταριό εννοείς.* Που ευτυχώς είναι και μικρο το ποσοστό, γιατί να είσαι κοτζάμ γιατρός και να έισαι τόσο σκατόψυχος είναι πραγματικά ξεφτίλα.
Εγώ έχω να πω το εξής. Αφήστε τα τρανς άτομα στην ησυχία τους. Αντιμετωπίζουν ήδη έναν τεράστιο προσωπικό γολγοθά και δυσκολίες που εγώ και εσύ δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε σαν ανθρωπότητα από ένα φαινόμενο που αφορά ένα απειροελάχιστο ποσοστό του πληθυσμού. Βρείτε αλλού να βγάλετε τη μαυρίλα σας.
Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

24-07-24

18:27
Έγινε αγόρι μου, άλλαξε πλευρό μόνο μη πιαστείς.Δε γίνεται δεκτή από το καραφασισταριό εννοείς.* Που ευτυχώς είναι και μικρο το ποσοστό, γιατί να είσαι κοτζάμ γιατρός και να έισαι τόσο σκατόψυχος είναι πραγματικά ξεφτίλα.
Εγώ έχω να πω το εξής. Αφήστε τα τρανς άτομα στην ησυχία τους. Αντιμετωπίζουν ήδη έναν τεράστιο προσωπικό γολγοθά και δυσκολίες που εγώ και εσύ δεν μπορούμε καν να διανοηθούμε. Έχουμε σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε σαν ανθρωπότητα από ένα φαινόμενο που αφορά ένα απειροελάχιστο ποσοστό του πληθυσμού. Βρείτε αλλού να βγάλετε τη μαυρίλα σας.
Memetchi
Διάσημο μέλος

24-07-24

18:27
Εκτός του ότι η συλλογιστική σου πορεία δεν βγάζει νόημα και θυμίζει λογική ο αστυνόμος είναι όργανο άρα και το μπουζούκι αστυνόμος, έχει βγει από τις διαταραχές στον ανανεωμένο icd-11, εφόσον θες να το πάμε by the book. Θα τα έμαθες και αυτά με ένα εξάμηνο στην ψυχολογία απθ μάλλονΕσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει τα κείμενα.
vasilagas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο vasilagas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

24-07-24

18:29
Έγινε αγόρι μου, άλλαξε πλευρό μόνο μη πιαστείς.
Μπα, εγώ είμαι στή σωστή πλευρά της ιστορίας. Καλή συνέχεια φίλτατε.

Panzerkampfwagen
Διάσημο μέλος

24-07-24

18:33
ICD11 F60-69:Εκτός του ότι η συλλογιστική σου πορεία δεν βγάζει νόημα και θυμίζει λογική ο αστυνόμος είναι όργανο άρα και το μπουζούκι αστυνόμος, έχει βγει από τις διαταραχές στον ανανεωμένο icd-11, εφόσον θες να το πάμε by the book. Θα τα έμαθες και αυτά με ένα εξάμηνο στην ψυχολογία απθ μάλλον
F60
Specific personality disorders
F63
Impulse disorders
F64
Gender identity disorders
F65
Paraphilias
F66
Other sexual disorders
F68
Other disorders of adult personality and behavior
F69
Unspecified disorder of adult personality and behavior
Η δυσφορία φύλου στοιχειοθετείται μεταξύ των διαταραχών προσωπικότητας, ακόμη και με το άισιντι 11.
Η σωστή πλευρά της ιστορίας είναι με τις ψυχιατρικές διαταραχές και της παραφιλίες;Μπα, εγώ είμαι στή σωστή πλευρά της ιστορίας. Καλή συνέχεια φίλτατε.![]()
Ευχαριστώ, δε θα πάρω!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 106 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- American Economist
- Hecticism
- johnsala
- epote
- Scandal
- fmarulezkd
- taketrance
- Debugging_Demon
- Paragontas7000
- Memetchi
- marww
- Joji
- mixaelaaa
- charmander
- A350
- back2967
- Libertus
- V@Per
- Kate1914
- touvlo
- Hased Babis
- AggelikiGr
- rootbreaker
- Μήτσος10
- Wonderkid
- Arianara S3
- physicscrazy
- giannhs2001
- Unboxholics
- GeorgePap2003
- gegeorgiou90
- Εριφύλη
- phleidhs
- justanerd
- Luludaki
- ggl
- rafaela11
- User2350
- Totreno
- Fernando_A
- ana.roi
- Ariana2018
- camil
- DimitraA.
- kalhkardia
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.