Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, αυτό το έκανα το θέμα μου είναι ότι στο cmd, στους χρήστες και σε άλλα προγράμματα μου βγάζει TOSHIBA (που είναι το όνομα που του έχουν δώσει αυτοί) και όχι Nathanasiou (που είναι το όνομα που του έχω δώσει εγώ)...Έναρξη-Πίνακας Ελέγχου-Λογαριασμοί χρηστών & οικογενειακή ασφάλεια-Λογαριασμοί χρηστών-Αλλαγή ονόματος του λογαριασμού σας

Λίγο που έψαξα προτείνουν ως λύση τη δημιουργία νέου λογαριασμού όπου θα αντιγράψεις τα αρχεία και έπειτα delete στον πρώτο.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Είναι μία πολύ απλή εντολή, ως root:Kαμιά άλλη ιδέα;;
[B]# usermod [COLOR=#FF0000]-l login-name[/COLOR] old-name[/B]
Αν έχεις linux.

@ Γιώργο,
άλλη μια φορά να το ακούσω και θα βάλω linux.

Μετά όμως θα σας πρήξω στις ερωτήσεις.

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Πράγματι, ισχύει αυτό που του είπες, ωστόσο με αυτόν τον τρόπο αλλάζει απλά το όνομα του λογαριασμού, όχι όμως και του υπολογιστή!Έναρξη-Πίνακας Ελέγχου-Λογαριασμοί χρηστών & οικογενειακή ασφάλεια-Λογαριασμοί χρηστών-Αλλαγή ονόματος του λογαριασμού σας
Για να αλλάξει ριζικά το όνομα του υπολογιστή, υπάρχει ο εξής τρόπος:
Yπολογιστής-->Ιδιότητες Συστήματος-->Προστασία συστήματος-->Όνομα υπολογιστή-->Αλλαγή...--> και μετά στο πεδίο ''Όνομα υπολογιστή'' βάζεις αυτό που θες, πατάς ok.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.