elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos_a
Νεοφερμένο μέλος

το θεμα ειναι να μπορεσεις να αντιμετωπισεις το θεμα με καποιον τροπο και οχι να φευγεις απο το σπιτι!!!και δοξα το θεο τροποι μη φαρμακευτικοι υπάρχουν. Αν αρχισεις ετσι θα πρεπει να αλλαξεις χιλιαδες σπιτια!!Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας δώσω μια παραλληλη λυση στο προβλημα σας διοτι και εγω εχω το ιδιο προβλημα τον τελευταιο ενα χρονο , λοιπον πηγα προσφατα σε εναν γιατρο και μου ειπε πως εχω αλλεργικη ρινιτιδα μου εγραψε σπρει κορτιζονεις . Μετα απο αρκετο καιρο ξανα πηγα σε αλλο γιατρο, του ειπα τι εχω και μου ειπε, να μην παρω τιποτα και αν εχω πολυ υγρασια στο δοματιο μου και γενικοτερα στο σπιτι να αλλαξω σπιτι η να βαψω το σπιτι, εφυγα για αρκετες μερες απο το σπιτι μετα το προβλημα αυτο λυθηκε, οταν ξανα γυρισα ειχα παλι τα ιδια συμπτωματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Και εγώ έχω αλλεργία στο περδικάκι και στον ανθό της ελιάς.Κι εμένα με ταλαιπωρεί κάθε Μάϊο - ιούνιο και περνάει με τα πρώτα μπάνια! Διαπίστωσα οτι το φυτό που με πειράζει είναι το "περδικάκι" (googlάρετε για να δείτε ποιό ακριβώς είναι) Χρησιμοποιούσα περιστασιακά Ζιρτέξ και τελευταία παίρνω που και πού Αέριους.
Παίρνω τα Αέριους και δύο φορές την μέρα (πρωί και βράδυ) από μία σταγόνα στο κάθε ρουθούνι Nasonex. Είναι πολύ αποτελεσματικά και τα δύο.
giorgos_a
Νεοφερμένο μέλος

κορτιζονη , κορτιζόνη και παλι κορτιζόνη!!!!Και εγώ έχω αλλεργία στο περδικάκι και στον ανθό της ελιάς.
Παίρνω τα Αέριους και δύο φορές την μέρα (πρωί και βράδυ) από μία σταγόνα στο κάθε ρουθούνι Nasonex. Είναι πολύ αποτελεσματικά και τα δύο.

juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η παιρνει κανεις κορτικοειδή ή αφήνει τον εαυτό του χωρίς φάρμακο να καταπολεμήσει την αλλεργία. Έτσι έλεγε ο ΩΡΛ μου...
φίλε δεν εκανα σωστή θεραπεία και τραβάω μεγάλο ζόρι τώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

οφείλετε στο οτι ενώ έπαιρνα αντισταμινικά και δεν ειχα συμπτώματα η αλλεργία μέσα μου δούλευε με αποτέλεσμα να κάνω επέμβαση στην μύτη τώρα και πλέον κάνω απευαισθητοποίηση σε αλλεργιολόγο οπότε ψάξτο καλάΠοιος ευθύνεται γι αυτό;
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε τι είχες αλλεργία;
στη γύρη απο κάποια φυτά στα ακάρεα και στους μύκητες
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρα πρέπει να κανεις απευαισθητοποίηση σε πολλά αλλεργιογόνα...
ναι
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και η απευαισθητοποίηση γίνεται σιγά σιγά ή με την μια;
3 χρόνια διαρκεί
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Μιλάμε πριν χρόνια, έκανε πείραμα στο γυμνάσιο ο ανιψιός μου με χαλασμένη φέτα, παίρνω μια τζούρα γερή όσφρηση, με έτσουξαν τα μάτια αλλά δεν κατάλαβα χριστό.

Τη λύση τη δίνει η budesonide σε σπρέϊ (Obecirol / Vericort), το οποίο παίρνω ασταμάτητα για μήνες.
Όταν το σταματάω υποτροπιάζω.
Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό κι αν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό;
fockos
Επιφανές μέλος

δεν οφείλεται στο φάρμακο η απώλεια οσμής στο φάρμακο αλλά στην πάθηση σου. Λογικα παίρνεις αντίστοιχο του symbicorte. Υπάρχει και το seretide αλλά η λογικη τους είναι η ίδια. (δε θα προσφέρει κατι πεαραπάνω το άλλο)Από τότε που έκανα το χειρουργείο για το στραβό διάφραγμα (είχα σοβαρό πρόβλημα), πάνε πάνω από 10 χρόνια, χάνω τακτικά μέχρι και σχεδόν τελείως την όσφρησή μου.
Μιλάμε πριν χρόνια, έκανε πείραμα στο γυμνάσιο ο ανιψιός μου με χαλασμένη φέτα, παίρνω μια τζούρα γερή όσφρηση, με έτσουξαν τα μάτια αλλά δεν κατάλαβα χριστό.
Τη λύση τη δίνει η budesonide σε σπρέϊ (Obecirol / Vericort), το οποίο παίρνω ασταμάτητα για μήνες.
Όταν το σταματάω υποτροπιάζω.
Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό κι αν υπάρχει κάτι πιο αποτελεσματικό;
Σε ανθετικές περίπτωσεις πλέον βάζουν μονοκλονικά αντισώματα αλλά θέλει να προυποθεσεις πυο δε τις ξέρω και μια διαδικασια απο το ιατρο.
amarelia
Επιφανές μέλος

touvlo
Διάσημο μέλος

Αυτό το σπρέι @amarelia για πόσο συνεχόμενο καιρό το χρησιμοποιείς; Ελπίζω να το έχει δώσει γιατρός. Υπάρχει και το αλατόνερο, ή φυσιολογικός ορός, που δεν έχει παρενέργειες. Δεν ξέρω, αν είναι για την περίπτωσή σου.
Είχε ο μεγάλος μου από τα 4 ως τα 14 του: Κάθε άνοιξη τον έπιαναν οι αλλεργίες, έτρεχε η μύτη και τα μάτια και έτσουζαν. Οι γιατροί έλεγαν πως ήταν αλλεργικό, αλλά δεν έβρισκαν ποια ουσία τον πείραζε. Έπαιρνε κάποια σπρέι, αλλά και αυτά δεν είναι για χόρταση. Όσο τα έπαιρνε, 2 βδομάδες, ήταν όλα καλά, έπειτα πάλι τα ίδια!
Στα 12 του έκανε μια θεραπεία με το αίμα του Eigenbluttherapie. Μ΄αυτή ηρέμησε κατά πολύ μεγάλο μέρος. Ήταν μια ομοιοπαθητική μεθοδος.
Έμεινε όμως ένα προβληματάκι στη μύτη. Κάθε μέρα στις 9.00 γέμιζε υγρό. Τελικά μια άλλη ομοιοπαθητική γιατρός το βρήκε: Τον πείραζε το πρωινό γάλα. Είχε μια ελαφριά δυσανεξία στη λακτόζη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- 
				 Φορτώνει...
- 

Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
 Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
 Αρχική Forum
 Αρχική Forum
					 Νέα Δημοσίευση
 Νέα Δημοσίευση
					 Προσωπικές Συζητήσεις
 Προσωπικές Συζητήσεις
					 Πολυμέσα - Gallery
 Πολυμέσα - Gallery
						 Συνδεδεμένοι Χρήστες
 Συνδεδεμένοι Χρήστες
					 Λίστα Αποκλεισμένων
 Λίστα Αποκλεισμένων