elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgos_a
Νεοφερμένο μέλος

το θεμα ειναι να μπορεσεις να αντιμετωπισεις το θεμα με καποιον τροπο και οχι να φευγεις απο το σπιτι!!!και δοξα το θεο τροποι μη φαρμακευτικοι υπάρχουν. Αν αρχισεις ετσι θα πρεπει να αλλαξεις χιλιαδες σπιτια!!Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας δώσω μια παραλληλη λυση στο προβλημα σας διοτι και εγω εχω το ιδιο προβλημα τον τελευταιο ενα χρονο , λοιπον πηγα προσφατα σε εναν γιατρο και μου ειπε πως εχω αλλεργικη ρινιτιδα μου εγραψε σπρει κορτιζονεις . Μετα απο αρκετο καιρο ξανα πηγα σε αλλο γιατρο, του ειπα τι εχω και μου ειπε, να μην παρω τιποτα και αν εχω πολυ υγρασια στο δοματιο μου και γενικοτερα στο σπιτι να αλλαξω σπιτι η να βαψω το σπιτι, εφυγα για αρκετες μερες απο το σπιτι μετα το προβλημα αυτο λυθηκε, οταν ξανα γυρισα ειχα παλι τα ιδια συμπτωματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος

Και εγώ έχω αλλεργία στο περδικάκι και στον ανθό της ελιάς.Κι εμένα με ταλαιπωρεί κάθε Μάϊο - ιούνιο και περνάει με τα πρώτα μπάνια! Διαπίστωσα οτι το φυτό που με πειράζει είναι το "περδικάκι" (googlάρετε για να δείτε ποιό ακριβώς είναι) Χρησιμοποιούσα περιστασιακά Ζιρτέξ και τελευταία παίρνω που και πού Αέριους.
Παίρνω τα Αέριους και δύο φορές την μέρα (πρωί και βράδυ) από μία σταγόνα στο κάθε ρουθούνι Nasonex. Είναι πολύ αποτελεσματικά και τα δύο.
giorgos_a
Νεοφερμένο μέλος

κορτιζονη , κορτιζόνη και παλι κορτιζόνη!!!!Και εγώ έχω αλλεργία στο περδικάκι και στον ανθό της ελιάς.
Παίρνω τα Αέριους και δύο φορές την μέρα (πρωί και βράδυ) από μία σταγόνα στο κάθε ρουθούνι Nasonex. Είναι πολύ αποτελεσματικά και τα δύο.

juste un instant
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η παιρνει κανεις κορτικοειδή ή αφήνει τον εαυτό του χωρίς φάρμακο να καταπολεμήσει την αλλεργία. Έτσι έλεγε ο ΩΡΛ μου...
φίλε δεν εκανα σωστή θεραπεία και τραβάω μεγάλο ζόρι τώρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

οφείλετε στο οτι ενώ έπαιρνα αντισταμινικά και δεν ειχα συμπτώματα η αλλεργία μέσα μου δούλευε με αποτέλεσμα να κάνω επέμβαση στην μύτη τώρα και πλέον κάνω απευαισθητοποίηση σε αλλεργιολόγο οπότε ψάξτο καλάΠοιος ευθύνεται γι αυτό;
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σε τι είχες αλλεργία;
στη γύρη απο κάποια φυτά στα ακάρεα και στους μύκητες
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρα πρέπει να κανεις απευαισθητοποίηση σε πολλά αλλεργιογόνα...
ναι
juste un instant
Επιφανές μέλος

elsa D
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και η απευαισθητοποίηση γίνεται σιγά σιγά ή με την μια;
3 χρόνια διαρκεί
juste un instant
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.