Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να το διαβάσουν αυτό. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο παρά ότι είμαι συγκλονισμένη από το γολγοθά που πέρασε και εξακολουθεί να περνάει η Αμαλία και την δύναμη με την οποία αντιμετωπίζει το πρόβλημα της.
Η ιστορία της ας μας βάλει σε σκέψεις για το κατά πόσο ανθρώπινη είναι η Χώρα στην οποία που ζούμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Μπράβο άντζη που μας θύμησες πόσο συμαντικό είναι να είσαι άνθρωπός και πάλι μπράβο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Να ταν και μόνο οι γιατροί πάει στα κομμάτια... Λίγοι ενδιαφέρονται για το καλό του δίπλα! Και κάτι άλλο θίγει αυτό το άρθρο αλλά μην αμελήσετε να το δείτε και να το καταδικάσετε. Πρέπει να διορθωθεί επιτέλους και είναι η......
ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!

Κράτα γερά ρε Αμαλία...κράτα γερά!!!
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος

διαβασα το ποστ της angie ann... και συγκλονιστηκα στην κυριολεξια...
καθε μερα δοξαζω το θεο που μου στειλε αυτο που εχω κι οχι εναν καρκινο... καθε μερα λεω ευχαριστω για τη μερα που περασε και ειμαι ορθια και ζω...
περισυ τετοιο καιρο κι εγω περνουσα μια πολυ ασχημη φαση με το θεμα της υγειας μου.. επρεπε να ειμαι μερα παρα μερα στο νοσοκομειο αλλιως θα πεθαινα...
ουσιαστικα και η κοπελα στο αρθρο κι εγω και πολλοι αλλοι παλευουμε για να ζησουμε... ανατριχιαζω και μονο που το λεω... ευτυχως για μενα οι συνθηκες ζωης μου εγιναν ΠΟΛΥ καλυτερες...εκανα εγχειρηση και ειμαι μια χαρα... για την κοπελα στο αρθρο ομως οχι...κι αυτο με στεναχωρει αφανταστα...
ανατριχιασα ολοκληρη με ολο αυτο που διαβασα... δυστυχως η κοινωνια μας ετσι ειναι...

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μακάρι όλα να πάνε όσο καλά γίνεται για την καημένη την κοπέλα

suspiria
Διάσημο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Και τα δύο σχόλιά τους όμως είναι άκρως ψυχρά, έως και απάνθρωπα. Λες και δεν τους άγγιξε καθόλου η ιστορία της Αμαλίας και απλά βρήκαν άλλο ένα βήμα να περιαυτολογήσουν για την πολιτική τους... Κρίμα

Youki
Πολύ δραστήριο μέλος

io-io
Διάσημο μέλος

Έχει μερικές ημέρες που η ελληνική μπλογκόσφαιρα αναφέρεται στο θέμα της Αμαλίας. Μάλιστα στο τελευταίο της ποστ (νομίζω) απάντησαν ο Γ. Παπανδρέου και ο Αβραμόπουλος. Οι πληροφορίες ως τώρα θέλουν ως γνήσιο το σχόλιο του Αβραμόπουλου, αλλά ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί τίποτα για το σχόλιο του Παπανδρέου.
Και τα δύο σχόλιά τους όμως είναι άκρως ψυχρά, έως και απάνθρωπα. Λες και δεν τους άγγιξε καθόλου η ιστορία της Αμαλίας και απλά βρήκαν άλλο ένα βήμα να περιαυτολογήσουν για την πολιτική τους... Κρίμα![]()
Απαραδεκτοι και οι δυο....

bisbirikos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αγωνιστηκε εναντια σε ενα κρατος αδιαφοριας και σε γιατρους αρρωστους
αλλα δεν τα καταφερε. Μεχρι την τελευταια στιγμη, της εφερναν εμποδια για να φερει το μονο φαρμακο ισως που θα τη βοηθουσε.
Το μαθημα ζωης κι αγωνα που μας εδωσε ειναι ανεκτιμητο.
RIP
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MonaXoS
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

RIP
Angie_Ann
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Πραγματικα κριμα

αλλά για τους παρακάτω γιατρούς, τους οποίους κατονομάζε η Αμαλία στο blog της, με μαρτυρίες... εύχομαι να λάβουν αυτό που τους αξίζει. Και θα 'ναι άσχημο...
- Χρυσικόπουλο Θεόδωρο, χειρουργό ορθοπεδικό στρο ΚΑΤ και στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Αιγάλεω
- Ζαμπέλη Θωμά(και την ομάδα του) , καθηγητή Νευρολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών , στο Αιγηνήτειο νοσοκομείο
- Πανυπέρη Αχιλλέα, νευρολόγο στο Λοιμωδών και το Δρομοκαίτειο και το ιδιωτικό του ιατρείο στην οδό Μπουμπουλίνας στο Μουσειο
- Στάμο Κωνσταντίνο ,καθηγητή Ορθοπεδικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ΄πρώην διευθυντή Ορθοπεδικής κλινικής στο ΚΑΤ , νυν διευθυντή της αντίστοιχης κλινικής στο Ερρίκος Ντυνάν, στο ιδιωτικό του ιατρείο στο Πεδίον του Αρεως
- Θούα Βασίλειο, καθηγητή Ρευματολογίας στο Πανεπ. Αθηνών, στο ιδιωτικό του ιατρείο στη Βασιλίσσης Σοφίας
- Παπαδημητρίου Αλέξανδρο , καθηγητή Νευρολογίας , π. διευθυντή της Νευρολογικής κλινικής στον Ερυθρό Σταυρό
- Τεσσέρη Ιωάννη, καθηγητή Νευροχειρουργικής του Πανεπ.Αθηνών, πρώην διευθυντή της Νευροχειρουργικής κλινικής του Ερυθρού Σταυρού, νυν χειρουργου στη Γενική ΚΞλινική Αθηνών, στο ιδιωτικό τρου ιατρείο στο Κολωνάκι
- Καραγεωργίου Κλημεντίνη, καθηγήτρια Νευρολογίας του Πανεπ. Αθηνών, διευθύντρια της Νευρολογικής κλινικής του Γενικού Κρατικου Αθηνών "Γ.Γεννηματάς" , μετά των βοηθών της : Λυμπερόπουλου,καθηγητή (νευρο)ακτινολογίας και Παναγόπουλου, νευρολόγου
Καληνύχτα, Αμαλία...
Λυπάμαι...
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο εφιάλτης τελείωσε.. Καλό ταξίδι Αμαλία...

Giovanna
Επιφανές μέλος

ειχα να λαβω μειλ της απο την προηγουμενη εβδομαδα.. ανησυχησα βασικα.
και τωρα ειναι που το συζητουσα με την καγιρα και την τραβελ λοβερ, η αμαλια πεθανε την παρασκευη.

καλο ταξιδι αμαλιτσα..

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.