• Σας ενημερώνουμε ότι η κατηγορία δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση την επίσκεψη σας σε επαγγελματία ιατρό.

    Το σύνολο του περιεχομένου της κατηγορίας αυτής, όπως κείμενα, γραφικά, εικόνες, πληροφορίες που λαμβάνονται από δικαιούχους διαφήμισης, είναι καθαρά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται να είναι υποκατάστατο για την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Δεν αποτελεί υποκατάστατο ιατρικής εξέτασης, ούτε αντικαθιστά την ανάγκη για υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματία ιατρό. Πάντοτε να ζητάτε τη συμβουλή του ιατρού σας πριν πάρετε οποιαδήποτε συνταγή ή φάρμακο. Μόνο ο ιατρός σας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το τι είναι ασφαλές και αποτελεσματικό για σας.

Ανάρρωση έπειτα απο χειρουργείο καρδιάς

BlackPenBluePen

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 1,054 μηνύματα.
Γεία σας παίδες. Είτε φέτος είτε του χρόνου το καλοκαίρι θα κάνω χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας. Με αγχώνει ΠΑΡΑ πολύ το μετά, η ανάρρωση..

Εχει κανείς κανει το χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς; Πονούσε η πρώτη βδομάδα; Απο το 1-10 πόσο στο περίπου; Πόσο καιρό πήρε για να έρθει πίσω στην κανονική του κατάσταση;

Όποιος γνωρίζει ας με ελαφρύνει λίγο απο τον καημό που με βαράει. Όσο και να προσπαθώ να μη φοβάμαι δεν γίνεται, γνωρίζω οτι η θνισημότητα είναι <1%, αλλα φοβάμαι πολύ και πάλι, οχι την θνισημότητα, γιατι τουλάχιστον τότες δε θα μπορώ να νιώσω πόνο.

Έχει ήδη αρχίσει να μου εξασθενεί το μαλλί και να μου πέφτει σιγα σιγά απο το άγχος και εμφανίζονται άσπρες τρίχες.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
υπαρχει λόγος που θα σου κάνουν την επέμβαση ανοιχτά και όχι ενδοσκοπικά;
 

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει απο Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,979 μηνύματα.
πωπω, 17 χρονών παιδί και τρέχεις με τέτοιο χειρουργείο. καλό κουράγιο και εύχομαι να πάνε όλα καλά. καλή δύναμη.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top