Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ο στόχος μας είναι να ανάψουμε τουλάχιστον ένα εκατομμύριο κεριά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2006.
2008 γράφουν:
Μέχρι το τέλος του χρόνου πρέπει να ανάψουμε περισσότερα από 4,000,000 κεριά.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ο στόχος του 2006 είχε επιτευχθεί2006 είχαν γράψει ότι:
2008 γράφουν:
![]()

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αναφορικά με το πρώτο σκέλος, γιατί όταν επιτυχάνεται ένας στόχος, βάζεις τον πήχη πιο ψηλά.Αφού είχε επιτευχθεί γιατί συνεχίζουν;

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

βασικά δεν ξέρω και πως ακριβώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα αλλά ίσως πράγματι οι 1.000.000 να μην ήταν αρκετές για αυτό που ήθελαν
τι σκέφτεσαι εσύ δλδ? ότι πρόκειται απλά για ένα hoax? ότι δεν έχει καμία χρησιμότητα κι απλά κάποιοι παίζουν? ότι τσιμπάνε την λίστα με όσους έχουν συμπληρώσει και email ώστε μετά να τους spammάρουν?

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, απλά εκτός το μεγαλώνουν τον πήχη δεν βλέπω κάτι άλλο.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεσμώτης
Περιβόητο μέλος

Ο Μπερτιέ, σημειωτέον, πρώτα "έρριψε τό σιγάρον εις τήν θάλασσαν"..τουλάχιστον είχε ένα σέβας προς το νέο αντικαπνικό νόμο. Οφείλουμε να αναγνωρίζουμε κιόλας.

Ο Αιµίλιος Μπερτιέ αφού έρριψε τό σιγάρον εις τήν θάλασσαν, ηρώτησε τήν παίδα:
« Πως σε λένε; »
« Έθελ. »
« Ω, τί ωραίο όνοµα!… Και πόσων ετών είσαι; »
« Ένδεκα. » « Ω τί ωραία ηλικία! »
« Σας αρέσει πολύ και αυτή η ηλικία; » ηρώτησε η κορασίς µειδιώσα, ενώ τό βλέµµα της καρφωµένον ανυποκρίτως εις τήν ψωλήν τού Αιµιλίου έλαµπε.
«Ωωωχ!… Αααχ!… Ναι… ναι… Μου αρέσει πολύ… πάρα πολύ… »
« Με άλλα λόγια, σας αρέσουν πολύ οι µικρούλες που τις ονοµάζουν “µπεµπέκες”… ∆ηλαδή τά κοριτσάκια που δεν έχουν βγάλει ακόµη τρίχες στα µουνάκια των ».
« Ωωω!… Αααχ!… Τί ωραία που τά λες! » ανεφώνησε ο καυλωµένος καλλιτέχνης κατάπληκτος που µε τόσην ελευθερίαν εξεφράζετο ένα τόσον µικρόν κοράσιον.
« Ναι, ναι, µου αρέσουν πολύ, πάρα, πάρα πολύ, µου αρέσουν τροµερά οι µικρούλες αυτές. »
« Μήπως θέλετε να δήτε τό µουνάκι µου; ∆εν έχει ούτε µια τριχούλα. »
« Ωωωχ!… Ωχ, Θεέ µου!.,. » ανέκραξε λαγνοβοών ο κατάπληκτος Γάλλος.
« Ωχ, ναι… ναι… ναι… »
Η Έθελ έρριψε ενα βλέµµα δεξιά και αριστερά και βλέπουσα ότι ήτο έρηµον τό κατάστρωµα, ύψωσε γρήγορα τό φόρεµά της και θέτουσα δύο άκρας τού ποδόγυρου εις τήν ζώνην της, επέταξε έξω τήν κοιλίτσαν της και παραµερίζουσα τά κράσπεδα τού ανοίγµατος τού προοριζοµένου διά τήν ούρησιν, έδειξε τό µουνίδιον της, αναµένουσα µε εξαισίαν φιλαρέσκειαν να ιδή ποίαν εντύπωσιν θα έκαµνε τό ερωτικόν της όργανον εις τόν Μπερτιέ. Επρόκειτο περί ενός θεσπεσίου και προεξέχοντος πολύ µουνέττου, µε πολύ εξογκωµένα τά λεία εξωτερικά του χείλη και µε µίαν βαθείαν, ροδαλήν σχισµήν εις τό µέσον, που τό έκαµνε να οµοιάζη µε µεγάλο χυµώδες βερύκοκκο εσφηνωµένον µεταξύ τών µηρών της εις τό κάτω µέρος τής ηβικής της χώρας.
« Αααχ!… Ωωωχ!… Ααα!… Τί ωραίο µουνάκι που έχεις! » ανεφώνησε µε έµφορτον από λαγνείαν φωνήν ο Αιµίλιος.
«Είναι… είναι θαύµα! »
Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ
Άτιμε Εμπειρίκο, παιδόφιλε. Ούστ...
Οκ, την είδα απόψε κηροπλάστης (κι όχι απλώς κηροπυρέσων).
Υπογραφές για ποιητική κατάργηση, κανείς;
Γνώμες σχόλια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.