Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Αμα πέσω στο κρεβάτι μετά είναι πολύ δύσκολο να ξανασηκωθώ......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

το ξέρεις το ανέκδοτο με την έλλειψη σεξ και την όραση ε?[offtopic]... εδώ και πόση ώρα διαβάζω σαν τίτλο "Ανήσυχος ύπνος και κτηνοβασία" και παλεύω (αλλά δεν μπαίνω μέσα να διαβάσω!) τι στο καλό μπορεί να ειναι αυτό το θέμα[/offtopic]

mania
Επιφανές μέλος

Ο άμυρος μή καταλαβένοντας τίποτα απο αυτά και ξέροντας ότι μάλλων κοιμάμε, μου λέει ότι πρέπει να κοιμηθώ, τον πιάνω απο το χέρι τον βάζω κάτω και του έλεγα λεπτωμερός τα υπέρ και τα κατά του φίλτρου, έτσι λοιπόν κάνω και επικοδομίτική συζήτηση άν θέλει κάποιος να κοιμηθεί μαζί μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

όμως εκείνη την στιγμή που τον βάρεσα ακούω τον καλό μου που ήταν ξάπλα δίπλα μου και ονειρευόταν να μου φωνάζει ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ????

ε όπως καταλαβαίνετε μέσα στον ύπνο μου συνειδητοποίησα πως χτυπησα τα γεννητικά όργανα του φίλου μου ο οποίος απλά είχε ακουμπήσει το χεράκι του στον γοφό μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος

την τελευταία νύχτα μας στην μαδρίτη είδα στον ύπνο μου πως ένας πορνόγερος μου χούφτωσε το αριστερό κωλομέρι. τότε επιτόπου του έδωσα μία γροθιά στο σώμα του με το αριστερό μου χέρι για να φύγει.
όμως εκείνη την στιγμή που τον βάρεσα ακούω τον καλό μου που ήταν ξάπλα δίπλα μου και ονειρευόταν να μου φωνάζει ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ????
ε όπως καταλαβαίνετε μέσα στον ύπνο μου συνειδητοποίησα πως χτυπησα τα γεννητικά όργανα του φίλου μου ο οποίος απλά είχε ακουμπήσει το χεράκι του στον γοφό μου![]()

Συγνώμη δεν κρατηθηκα

mania
Επιφανές μέλος

την τελευταία νύχτα μας στην μαδρίτη είδα στον ύπνο μου πως ένας πορνόγερος μου χούφτωσε το αριστερό κωλομέρι. τότε επιτόπου του έδωσα μία γροθιά στο σώμα του με το αριστερό μου χέρι για να φύγει.
ε όπως καταλαβαίνετε μέσα στον ύπνο μου συνειδητοποίησα πως χτυπησα τα γεννητικά όργανα του φίλου μου ο οποίος απλά είχε ακουμπήσει το χεράκι του στον γοφό μου![]()
Αχ τον άμοιρο τον άνθρωπο, τον σακάτεψες

zanin
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

ναι είναι αλήθεια .... τον σακάτεψα λίγο.... αλλά δεν το έκανα επίτηδες.... ήταν άμυνα- ήταν άμυνα![]()
άμυνα στον παππούλι;

zanin
Διάσημο μέλος

mania
Επιφανές μέλος

να μην έχει καμία! άντε μωρέ τον χαζόγερο που χαμογελούσε περίεργα και είχε και μαγγούρα
Κρίμα που δεν είμουν εκεί

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Να ξέκινάς να κάνεις σεξ δηλαδή και να ξυπνήσεις κατα την διάρκεια?

mania
Επιφανές μέλος

Μέσα στον ανύσηχο ύπνο μετράει και το κοιμησμένο σεξ?
Να ξέκινάς να κάνεις σεξ δηλαδή και να ξυπνήσεις κατα την διάρκεια?![]()
Ναί

Freya
Δραστήριο μέλος

μου επε οτι τον φωναξα ετσι περιπου 5-6 φορες.....παραμιλητο ηταν?υπνοβασια?δεν ξερω...πηγα απο πανω του παντως και τον πηρα αγγαλια και με ξυπνησε να με ρωτησει γιατι τον αποκαλω.....αλεξη....δεν ξερω κανεναν με αυτο το ονομα....δεν εχω γνωρισει ΠΟΤΕ καποιον με αυτο το ονομα.........τι εγινε ρε παιδια???????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

Στα όνειρα όλα είναι πιθανά. Ακόμη και το να γνωρίζεις κάποιον Αλέξη που δεν έχεις συναντήσει ποτέ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria....
Πολύ δραστήριο μέλος

Λένε πως όταν βλέπουμε κάποιον στο όνειρο μας που δεν ξέρουμε καν, έχει να κάνει με την προηγούμενη ζωή μας και τις σχέσεις μας!ειμαι πολυ προβληματισμενη....σημερα το πρωι οπως κοιμομουν ξαφνικα ξυπνησα και διαπιστωσα οτι ειχα παρει αγκαλια τον φιλο μου και τον φωναζα με αλλο ονομα.......
μου επε οτι τον φωναξα ετσι περιπου 5-6 φορες.....παραμιλητο ηταν?υπνοβασια?δεν ξερω...πηγα απο πανω του παντως και τον πηρα αγγαλια και με ξυπνησε να με ρωτησει γιατι τον αποκαλω.....αλεξη....δεν ξερω κανεναν με αυτο το ονομα....δεν εχω γνωρισει ΠΟΤΕ καποιον με αυτο το ονομα.........τι εγινε ρε παιδια???????

Freya
Δραστήριο μέλος

και ειναι πολυ καφριλα να την πεφτεις στον φιλο σου με...αχμ πονηρες διαθεσεις, να χαρει ο μαυρος που σου λεει ειδαμε ασπρη μερα και να τον λες με αλλο ονομα????
ωχ μαρια τετοια λεγε μου κι εγω και διαισθηση στο φουλ!
manolakis
Νεοφερμένο μέλος

Ως που σηκώθηκα όρθιος και έλεγα κάτι άγνωστες λέξεις και μετά ξύπνησα.Μόνο μία μου έχει μείνει από αυτές Πογιάμ.
Πολύ περίεργο ήταν.

Freya
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.