nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:41 Ο nikolas365: #41 03-02-11 23:41 Εμένα πάντως μου τυχαίνει να κοιμάμε και να κλίνω ουσιαστικά στα αρχαία, στα λατινικά, ρήματα, να λέω κανόνες τονισμού και άλλα τέτοιου είδους κουλά. Μία φορά μάλιστα μιλούσα αγγλικά στον ύπνο μου. Μα είναι δυνατόν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:33 Η love_angel: #42 04-02-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: Εμένα πάντως μου τυχαίνει να κοιμάμε και να κλίνω ουσιαστικά στα αρχαία, στα λατινικά, ρήματα, να λέω κανόνες τονισμού και άλλα τέτοιου είδους κουλά. Μία φορά μάλιστα μιλούσα αγγλικά στον ύπνο μου. Μα είναι δυνατόν;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:35 Ο nikolas365: #43 14-02-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Click για ανάπτυξη... χαχαχα! καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:59 Η αδαμαντια52071: #44 14-02-11 19:59 εγω δεν εχω καποιο τετοιο προβλημα....δηλαδη δεν παραμιλαω και ουτε ροχαλιζω....ΑΛΛΑ πολλες φορες εχει τυχει να πεσω απ το κρεβατι ή να κουτουλησω στον τοιχο....επισης οταν παω να κοιμηθω και εχω κλεισει τα ματια μου νιωθω λες και πεφτω σε ενα πηγαδι...σταδιακα....πως εξηγειται?και τι ειναι αυτο το κουλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:47 Ο katalinos: #45 14-02-11 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, πάλι, έχει τύχει να ξυπνήσω από οργασμό... πάω καλά;; Όχι, δε μου έκανε κανείς κάτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αυτο μου έχει συμβεί και μένα Click για ανάπτυξη... και μένα θα έλεγα λεπτομέρειες αλλά δεν έχει σχέση με το τόπικ - με την γειτόνισσα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:43 Ο timonierhs: #46 05-01-13 21:43 Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #47 05-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... αν συνεχιστεί να πας να το κοιτάξεις δεν μου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Η Νηρηίς έγραψε: #48 05-01-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάντως μου τυχαίνει να κοιμάμε και να κλίνω ουσιαστικά στα αρχαία, στα λατινικά, ρήματα, να λέω κανόνες τονισμού και άλλα τέτοιου είδους κουλά. Μία φορά μάλιστα μιλούσα αγγλικά στον ύπνο μου. Μα είναι δυνατόν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 00:33 Η love_angel: #42 04-02-11 00:33 Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: Εμένα πάντως μου τυχαίνει να κοιμάμε και να κλίνω ουσιαστικά στα αρχαία, στα λατινικά, ρήματα, να λέω κανόνες τονισμού και άλλα τέτοιου είδους κουλά. Μία φορά μάλιστα μιλούσα αγγλικά στον ύπνο μου. Μα είναι δυνατόν;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:35 Ο nikolas365: #43 14-02-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Click για ανάπτυξη... χαχαχα! καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:59 Η αδαμαντια52071: #44 14-02-11 19:59 εγω δεν εχω καποιο τετοιο προβλημα....δηλαδη δεν παραμιλαω και ουτε ροχαλιζω....ΑΛΛΑ πολλες φορες εχει τυχει να πεσω απ το κρεβατι ή να κουτουλησω στον τοιχο....επισης οταν παω να κοιμηθω και εχω κλεισει τα ματια μου νιωθω λες και πεφτω σε ενα πηγαδι...σταδιακα....πως εξηγειται?και τι ειναι αυτο το κουλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:47 Ο katalinos: #45 14-02-11 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, πάλι, έχει τύχει να ξυπνήσω από οργασμό... πάω καλά;; Όχι, δε μου έκανε κανείς κάτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αυτο μου έχει συμβεί και μένα Click για ανάπτυξη... και μένα θα έλεγα λεπτομέρειες αλλά δεν έχει σχέση με το τόπικ - με την γειτόνισσα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:43 Ο timonierhs: #46 05-01-13 21:43 Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #47 05-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... αν συνεχιστεί να πας να το κοιτάξεις δεν μου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Η Νηρηίς έγραψε: #48 05-01-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikolas365: Εμένα πάντως μου τυχαίνει να κοιμάμε και να κλίνω ουσιαστικά στα αρχαία, στα λατινικά, ρήματα, να λέω κανόνες τονισμού και άλλα τέτοιου είδους κουλά. Μία φορά μάλιστα μιλούσα αγγλικά στον ύπνο μου. Μα είναι δυνατόν;;; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolas365 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 170 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:35 Ο nikolas365: #43 14-02-11 19:35 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Click για ανάπτυξη... χαχαχα! καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:59 Η αδαμαντια52071: #44 14-02-11 19:59 εγω δεν εχω καποιο τετοιο προβλημα....δηλαδη δεν παραμιλαω και ουτε ροχαλιζω....ΑΛΛΑ πολλες φορες εχει τυχει να πεσω απ το κρεβατι ή να κουτουλησω στον τοιχο....επισης οταν παω να κοιμηθω και εχω κλεισει τα ματια μου νιωθω λες και πεφτω σε ενα πηγαδι...σταδιακα....πως εξηγειται?και τι ειναι αυτο το κουλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:47 Ο katalinos: #45 14-02-11 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, πάλι, έχει τύχει να ξυπνήσω από οργασμό... πάω καλά;; Όχι, δε μου έκανε κανείς κάτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αυτο μου έχει συμβεί και μένα Click για ανάπτυξη... και μένα θα έλεγα λεπτομέρειες αλλά δεν έχει σχέση με το τόπικ - με την γειτόνισσα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:43 Ο timonierhs: #46 05-01-13 21:43 Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #47 05-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... αν συνεχιστεί να πας να το κοιτάξεις δεν μου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Η Νηρηίς έγραψε: #48 05-01-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: Click για ανάπτυξη... χαχαχα! καλό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
αδαμαντια52071 Πολύ δραστήριο μέλος Η νυσταλέα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.946 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 19:59 Η αδαμαντια52071: #44 14-02-11 19:59 εγω δεν εχω καποιο τετοιο προβλημα....δηλαδη δεν παραμιλαω και ουτε ροχαλιζω....ΑΛΛΑ πολλες φορες εχει τυχει να πεσω απ το κρεβατι ή να κουτουλησω στον τοιχο....επισης οταν παω να κοιμηθω και εχω κλεισει τα ματια μου νιωθω λες και πεφτω σε ενα πηγαδι...σταδιακα....πως εξηγειται?και τι ειναι αυτο το κουλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:47 Ο katalinos: #45 14-02-11 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, πάλι, έχει τύχει να ξυπνήσω από οργασμό... πάω καλά;; Όχι, δε μου έκανε κανείς κάτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αυτο μου έχει συμβεί και μένα Click για ανάπτυξη... και μένα θα έλεγα λεπτομέρειες αλλά δεν έχει σχέση με το τόπικ - με την γειτόνισσα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:43 Ο timonierhs: #46 05-01-13 21:43 Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #47 05-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... αν συνεχιστεί να πας να το κοιτάξεις δεν μου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Η Νηρηίς έγραψε: #48 05-01-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν εχω καποιο τετοιο προβλημα....δηλαδη δεν παραμιλαω και ουτε ροχαλιζω....ΑΛΛΑ πολλες φορες εχει τυχει να πεσω απ το κρεβατι ή να κουτουλησω στον τοιχο....επισης οταν παω να κοιμηθω και εχω κλεισει τα ματια μου νιωθω λες και πεφτω σε ενα πηγαδι...σταδιακα....πως εξηγειται?και τι ειναι αυτο το κουλο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katalinos Δραστήριο μέλος Ο katalinos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 700 μηνύματα. 14 Φεβρουαρίου 2011 στις 20:47 Ο katalinos: #45 14-02-11 20:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, πάλι, έχει τύχει να ξυπνήσω από οργασμό... πάω καλά;; Όχι, δε μου έκανε κανείς κάτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αυτο μου έχει συμβεί και μένα Click για ανάπτυξη... και μένα θα έλεγα λεπτομέρειες αλλά δεν έχει σχέση με το τόπικ - με την γειτόνισσα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:43 Ο timonierhs: #46 05-01-13 21:43 Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #47 05-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... αν συνεχιστεί να πας να το κοιτάξεις δεν μου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Η Νηρηίς έγραψε: #48 05-01-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Εγώ, πάλι, έχει τύχει να ξυπνήσω από οργασμό... πάω καλά;; Όχι, δε μου έκανε κανείς κάτι!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Κακή Επιρροή: αυτο μου έχει συμβεί και μένα Click για ανάπτυξη... και μένα θα έλεγα λεπτομέρειες αλλά δεν έχει σχέση με το τόπικ - με την γειτόνισσα έχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs Πολύ δραστήριο μέλος Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.430 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:43 Ο timonierhs: #46 05-01-13 21:43 Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #47 05-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... αν συνεχιστεί να πας να το κοιτάξεις δεν μου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Η Νηρηίς έγραψε: #48 05-01-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf Περιβόητο μέλος Η Nefeli Graf δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.531 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 21:59 Η Nefeli Graf: #47 05-01-13 21:59 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... αν συνεχιστεί να πας να το κοιτάξεις δεν μου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Η Νηρηίς έγραψε: #48 05-01-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... αν συνεχιστεί να πας να το κοιτάξεις δεν μου έχει τύχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 5 Ιανουαρίου 2013 στις 22:05 Η Νηρηίς έγραψε: #48 05-01-13 22:05 Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από timonierhs: Ρε παιδια εσας σας εχει ποτε τυχει να υπνοβατησετε καποιο βραδυ; Γιατι εγω τον τελευταιο καιρο σηκωνομαι απ το κρεβατι και εχω την εντυπωση πως καποιος εχει εισβαλλει στο σπιτι και με παρακολουθει. Καθομαι κανα 10λεπτο ορθιος και ξαναπεφτω για υπνο. Το επομενο πρωι το φερνω στο μυαλο αλλα δεν θυμαμαι λεπτομερειες... Δεν μπορω να εξηγησω που οφειλεται... Click για ανάπτυξη... Εγώ αν αισθανόμουν ότι με παρακολουθούν , θα είχα πεθάνει από τον φόβο μου. Δεν μου έχει τύχει, ούτε σε κάποιο μέλος της οικογένειας μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.351 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 19:52 Ο Scandal έγραψε: #49 04-02-20 19:52 Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:28 Η Πουπουλίνα: #50 04-02-20 20:28 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μόνο όσο πατάει η γάτα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 07:49 Η Agaphbou έγραψε: #51 05-02-20 07:49 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Αν σε παρηγορεί, μικρή είχα κλωτσήσει τον παππού μου στο κεφάλι ενώ κοιμόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 67.668 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 09:12 Η Πουπουλίνα: #52 05-02-20 09:12 Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάντως μικρή υπνοβατούσα.Σηκωνόμουν κανονικότατα απο το κρεββάτι και έφτανα μέχρι το σαλόνι.ή ξύπναγε η μάνα μου και πήγαινε πάλι στο κρεββάτι το αδέσποτο( ) ή γύρναγα πίσω στο κρεββάτι χωρίς να ξυπνήσω εντελώς.Όμως το θυμομουν μετά.Ήταν μια κατάσταση όχι ξύπνια,αλλά ούτε και κοιμισμένη βαθειά. Ευτυχώς το έχω κόψει πλέον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.857 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:50 Ο Valder έγραψε: #53 05-02-20 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Δεν έχω υπνοβατήσει ποτέ στη ζωή μου, αλλά μου έχει τύχει (θα το πω κι ας εκτεθώ ) να δώσω κλωτσιά στον τοίχο που ακουμπάει το κρεβάτι μου, ενώ βρισκόμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Είμαι επικίνδυνος; Click για ανάπτυξη... Μη μου αγχώνεσαι. Αυτό είναι νάτσουραλ. Έχω και πολύ πιο τραγικά: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Επίσης ανοίγω το πορτατιφ στον ύπνο μου, χωρίς να το καταλάβω, και το πρωί ξυπνάω κουρασμένος γιατί φυσικά θέλω απόλυτη συσκότιση για να κοιμηθώ καλά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 22 Οκτωβρίου 2023 στις 12:35 Ο Guest 881237: #54 22-10-23 12:35 Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eclipse Διάσημο μέλος Η Έκλειψις δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.339 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 01:36 Η Eclipse έγραψε: #55 23-10-23 01:36 Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ion.: Πως σταματάει αυτό το πράγμα(το δεύτερο στον τίτλο ) ? Click για ανάπτυξη... Προσπαθείς αρχικά να ελαττώσεις το στρες και το άγχος στη ζωη σου και να κοιμάσαι σε ένα ήρεμο περιβάλλον χωρίς να υπάρχει θόρυβος ή φως… αν δεν περάσει ούτε ετσι, τοτε θα πρέπει να συμβουλευτείς γιατρό για συνταγογράφηση φαρμάκων.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.216 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 03:10 Ο Samael έγραψε: #56 23-10-23 03:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς . Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: AggelikiGr Scandal marww johnsala charmander Wonderkid Joji Totreno fourkaki tsiobieman giannhs2001 Paragontas7000 Fernando_A Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Μεταξύ ύπνου και ξύπνιου είχα γυρίσει μπρούμυτα και στο πλάι και κοίταγα το πάτωμα με περιέργεια επί ώρα (που ξες, μπορεί κάτι να αλλάξει ) και είχα αφήσει το στόμα ανοιχτό να τρέχουν τα σάλια μου, και το πρωί που πάτησα με τις κάλτσες, μπλούτς. Click για ανάπτυξη... lmao.Το παθαίνω στον ξύπνιο μου αυτό όταν διαβάζω μερικά ποστ εδώ μέσα . Όχι εντάξει, εγώ αυτό με τα σαλάκια το παθαίνω όταν είμαι τρομερά κουρασμένος, και εαν και αυτοί είναι οι καλύτεροι ύπνοι, είναι σκέτη αηδία όταν ξυπνάς .
Κάμπια Διάσημο μέλος Η Κάμπια δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 15:06 Η Κάμπια έγραψε: #57 23-10-23 15:06 Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση... Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ από την μέρα που ήρθα να σπουδάσω και άλλαξα περιβάλλον βλέπω άσχημα και αγχωτικά όνειρα κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να ξυπνάω και να νιώθω σκατά
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2023 στις 16:25 Ο juste un instant: #58 23-10-23 16:25 Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση...
Ήμουν αρρωστουλης πριν μια βδομάδα. Μετά βίας στεκομουν στα πόδια μου και έκανα όλο αγαρμπες κινήσεις. Εφιάλτες είδα πολλούς τελευταία αλλά δεν νομίζω να υπνοβατησα ούτε μια φορά. Το σπίτι μου είναι πολύ μικρό και σίγουρα θα έπεφτα πάνω σε κάποια καρέκλα στην καλύτερη περίπτωση...