Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.983 εγγεγραμμένα μέλη και 3.602.652 μηνύματα σε 107.196 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 767 άτομα.
Επειδη δε δίνεις και πολλές πληροφορίες, έχεις φωτογραφίες; Έχεις επίθετα και ονόματα; θα σου έλεγα ότι αν ξέρεις τα επίθετα και ονόματα και που έμεναν θα μπορούσες να ψαξεις αν έχουν λογαριασμό στο Facebook και να ρωτήσεις αν είναι αυτοί. Ή αν έμεναν σε μικρή πόλη, θα μπορούσες να μπεις σε τοπική ομάδα στο Facebook να ρωτήσεις αν γνωρίζουν αυτούς.Αναζητώ 2 μέλη της οικογενειάς μου. Μέσω ληξηαρχείου δεν τα κατάφερα. Αν γνωρίζει κάποιος απο εσάς κάποιο άλλο τρόπο θα χαρώ να το συζητήσουμε
Σ ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα μέσω fb και tik tok εδω και καιρό αλλά τπτ. Θα προσθέσω στην αρχική μπυ ανάρτηση τες λίγες πληροφορίες που έχω. Είμαι νέο μέλος προσπαθώ να δω πως ακριβώς λειτουργεί η εφαρμογήΕπειδη δε δίνεις και πολλές πληροφορίες, έχεις φωτογραφίες; Έχεις επίθετα και ονόματα; θα σου έλεγα ότι αν ξέρεις τα επίθετα και ονόματα και που έμεναν θα μπορούσες να ψαξεις αν έχουν λογαριασμό στο Facebook και να ρωτήσεις αν είναι αυτοί. Ή αν έμεναν σε μικρή πόλη, θα μπορούσες να μπεις σε τοπική ομάδα στο Facebook να ρωτήσεις αν γνωρίζουν αυτούς.
Συνήθως στις μικρές πόλεις όλο θα έχουν ένα γνωστό που έχει γνωστό που θα ξέρουν τους συγγενείς σου.
Ή και στο TikTok έχω δει αρκετούς από εξωτερικό να έχουν βρει συγγενείς επειδή έκαναν ένα βίντεο όπου εξηγούσε ότι έψαχνε τους συγγενείς στη Ελλάδα και έδειχνε φωτογραφίες των συγγενών που είχαν πριν φύγουν από τη Ελλάδα.