Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

ok.
δε ξερω ποιο ειναι καλο μου. ειναια πο το τρειλερ του 3.
ολα αυτα που παραθετεις ειναι απο το 3ο μερος των πειρατων?
Οχι τα 2 πρώτα είναι αλλά έλεγα μήπως είναι κάποιο που επαναλαμβάβεται (το κάνουν συχνά στα σηκουαλς) οπότε θα υπάρχει εδώλλιώς θα περιμένουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαρίνα μου χωρίς τίτλο η ερμηνευτή δεν μπορώ να βρω τίποτα!ειληκρινή αφού ξέρεις δές ρε το τραγούδι που ψάχω, έλα καμάρι μου εσώ θα το ξέρεις ειναι πάνω στην ίδια σελήδα, φένεσε γνώστης![]()
![]()

mania
Επιφανές μέλος

Μαρίνα μου χωρίς τίτλο η ερμηνευτή δεν μπορώ να βρω τίποτα!![]()
Ούτε εγώ τα ξέρω άλλα έστο το όνομα της ηθοποιού; λέει ακριβώς που ακούστηκε, δεν μπορεί θα έχεις δεί την ταινεία

Giovanna
Επιφανές μέλος

mania
Επιφανές μέλος

αστον ρε τον ειλικρινη τωρα, μην το ενοχλεις το παιδι
![]()
Ασε καμάρι μου να τον ζωρίσω, χρειάζομαι τις γνώσεις του, έεεεεελαααα καμάααααριιιιι μουυυυ

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν δουλεύει έτσι το σύστημα δυστυχώς!Ούτε εγώ τα ξέρω άλλα έστο το όνομα της ηθοποιού; λέει ακριβώς που ακούστηκε, δεν μπορεί θα έχεις δεί την ταινεία![]()
![]()

Μη χαίρεσαι εσύ!αστον ρε τον ειλικρινη τωρα, μην το ενοχλεις το παιδι
![]()

Giovanna
Επιφανές μέλος

παρτον μανια μου, παρτον!

mania
Επιφανές μέλος

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Ασε καμάρι μου να τον ζωρίσω, χρειάζομαι τις γνώσεις του, έεεεεελαααα καμάααααριιιιι μουυυυ![]()
παρτον μανια μου, παρτον!![]()
Κοίτα σουξέ ο παντρεμένος!

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...με ένα τραγούδι γίνεται χαλί!

mania
Επιφανές μέλος

Οι άλες γυναίκες εγώ πάντα ειμαι γλυκιά όμορφη χαριτομένηΚοίτα σουξέ ο παντρεμένος!
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...με ένα τραγούδι γίνεται χαλί!![]()

Giovanna
Επιφανές μέλος

τους πειρατες θα μου τους δωσει ο φιλτατος που με ξεκουφανε χτες (προσπαθει να εξιλεωθει το ατιμουλικο!)
οεοε!! ευχαριστω παντως!!
Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Κώδικας:
"index of/mp3" -playlist -html -lyrics
Πολυ καλο αποτελεσμα για αναζητηση
Αν δεν μεινατε ικανοποιημενοι απο το παραπανω δοκιμαστε και αυτο
Κώδικας:
"index of/" mp3 -playlist -html -lyrics
Αν θελετε να ψαξετε συγκεκριμενο καλλιτεχνη η αλμπουμ μπορειτε να βαλετε αυτο
Κώδικας:
"index of/mp3" -playlist -html -lyrics beatles
Αλλαζοντας μονο τον ονομα του συγκροτηματος οπως εχω βαλει παραπανω beatles σε οτιδηποτε θελουμε εχουμε και το αναλογο search για να βρουμε αυτο που ψαχνουμε
Τρικ Νο3
Με αυτον τον τροπο μπορουμε να βρουμε apache σερβερς γεματους με μπ3
Κώδικας:
+("index of") +("/mp3"|"/mp3s"|"/music") +(mp3|zip|rar) +apache
Τρικ Νο4
Αν θελουμε να βρουμε καποια τραγουδια ψαχνοντας με τον τιτλο γραφουμε στο search του google το παρακατω
Κώδικας:
allinurl: +(mp3|rar|zip|tgz) TheTitle
Αντε...καλα ψαξιματα!

Giovanna
Επιφανές μέλος

οχι,ομολογουμενως αυτα ΔΕΝ τα φανταζομουν

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Όταν κατέβουμε τη σκάλα, τι θα πούμε
στους ίσκιους που θα μας υποδεχτούνε,
αυστηροί, γνώριμοι, αόριστοι φίλοι,
μ' ένα χαμόγελο στ' ανύπαρκτά τους χείλη;
Τουλάχιστον δωπέρα είμαστε μόνοι,
περνάει η μέρα μας, η άλλη ξημερώνει,
και μες στα μάτια μας διατηρούμε ακόμα
κάτι που δίνει στα πράγματα χρώμα.
Αλλά εκεί κάτου τι να πούμε, πού να πάμε;
Αναγκαστικά ένας τον άλλο θα κοιτάμε,
με κομμένα τα χέρια στους αγκώνες,
ασάλευτοι σαν πρόσωπα σε εικόνες.
Αν έρθει κανείς την πλάκα μας να χτυπήσει,
θα φαντάζεται πως έχουμε ζήσει.
Αν πάρει ένα τριαντάφυλλο ή αφήσει χάμου,
το τριαντάφυλλο θα 'ναι της άμμου.
Κι αν ποτέ στα νύχια μας ανασηκωθούμε,
τις βίλες του Posilipo θα ιδούμε,
Κύριε, Κύριε και το τερραίν του Παραδείσου
όπου θα παίζουν κρίκετ οι οπαδοί Σου.
MANINA27
Νεοφερμένο μέλος

νομιζω πως λεγεται "το δαχτυλιδι" και το λεει ο σχοινας.. αλλα δεν παιρνω κι ορκο... παντως πολυ ωραιο τραγουδι...![]()
Πρώτα το είπε ένα συγκρότημα " Τα παιδιά του Οδυσσέα" (καταπλήκτική εκτέλεση) και μετά το "εκτέλεσε" και ο Σχοινάς.

Πριν από λίγες μέρες άκουσα στο ραδιόφωνο μελοποιημένο το ποίημα του Καρυωτάκη '''Οταν κατέβουμε''. Μου έκανε εντύπωση η μουσική, μοντέρνο άκουσμα για τέτοιο ποίημα, πολύ όμορφη μουσική.Το τραγουδούσε μια γυναίκα και πρέπει να'ναι πολύ πρόσφατη κυκλοφορία. 'Οποιος ξέρει το όνομα της τραγουδίστριας και σε ποιό CD μπορώ να το βρω ας μου πει, πολύ μου άρεσε.
Όταν κατέβουμε τη σκάλα, τι θα πούμε
στους ίσκιους που θα μας υποδεχτούνε,
αυστηροί, γνώριμοι, αόριστοι φίλοι,
μ' ένα χαμόγελο στ' ανύπαρκτά τους χείλη;
Τουλάχιστον δωπέρα είμαστε μόνοι,
περνάει η μέρα μας, η άλλη ξημερώνει,
και μες στα μάτια μας διατηρούμε ακόμα
κάτι που δίνει στα πράγματα χρώμα.
Αλλά εκεί κάτου τι να πούμε, πού να πάμε;
Αναγκαστικά ένας τον άλλο θα κοιτάμε,
με κομμένα τα χέρια στους αγκώνες,
ασάλευτοι σαν πρόσωπα σε εικόνες.
Αν έρθει κανείς την πλάκα μας να χτυπήσει,
θα φαντάζεται πως έχουμε ζήσει.
Αν πάρει ένα τριαντάφυλλο ή αφήσει χάμου,
το τριαντάφυλλο θα 'ναι της άμμου.
Κι αν ποτέ στα νύχια μας ανασηκωθούμε,
τις βίλες του Posilipo θα ιδούμε,
Κύριε, Κύριε και το τερραίν του Παραδείσου
όπου θα παίζουν κρίκετ οι οπαδοί Σου.
Πρέπει να λες για το cd της Μαρίας Βουμβάκη "Το τερραίν του Παραδείσου"

tracklist
1. ΕΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΠΟΙΗΜΑ
2. Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΠΟΙΗΤΗΣ - ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ
3. ΤΡΟΙΑ - ΝΑΝΟΣ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗΣ
4. ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ... - ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗΣ
5. ΣΕΜΝΟΤΗΣ -ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΥΔΟΥΡΗ
6. ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ
7. ΦΑΝΤΑΣΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ
8. Η ΣΤΕΡΝΑ-ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ
9. ΤΟ ΠΡΟΕΟΡΤΙΟΝ-ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ7 - Δ.Π.ΠΑΠΑΔΙΤΣΑΣ
10. ΜΥΧΙΟΘΗΚΗ-ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 15 - ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΖΟΣ
11. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΣ - ΚΙΚΗ ΔΗΜΟΥΛΑ
12. ΤΕΙΧΗ - Κ.Π.ΚΑΒΑΦΗΣ
13. ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ
θα το βρεις εδώ...
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ενα κομματακι μπιτατο, αλλα οχι τρεντομπιτια, πιο ψυχεδελοταξιδιαρικο..το λεει μια τυπισσα, στην αρχη ειναι ησυχο και ειναι σαν να μιλαει, και στο ρεφραιν τα παιρνει και λεει "and i want youuuuuu, i want you i waaaant youuuu buUUT(?)" τριλιλι.. σας λεει τιποτα; Ειμαι απελπισμενη, το θελω!

(Επισης το βαζει ολη την ωρα ο best, αν το χει ακουσει κανεις εκει!)
(Εντιτ: το κομματι λεγεται σιγουρα "i want you" αλλα δεν ξερω ποια/ποιο γκρουπακι το λεει, και δεν το βρισκω με ο,τι εψαξα μεχρι τωρα..!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.