akatanomastos
Νεοφερμένος
Ενας μαγκας στον βοτανικοΑρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:To πασιγνωστο ρεμπετικο που λεει
" Εντε λα φουμεντε και ντε λα μαγκιορε..."
Ξερει κανεις πως λεγετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scorpions - Destin
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από jasper:εχω ρωτησει κ σε ενα αλλο φορουμ αλλα δεν ηξερε κανεις να μου πει¨...Θελω να μαθω πως λεγετε κ ποιος τραγουδαει ενα κομματι που το ρεφρεν του λεει<<so put your arms around me cause all i want from you is hope to live,with or without you...>>Δεν ειναι οι texas oute οι u2...Το λεει γυναικα κ ειναι λιγακι παλιοτερο κομματι,καπως σιγανο,οχι χορευτικο
With or without you - c:real πριν αποκτήσουν την σταθερή τραγουδίστρια που έχουν τώρα 8)
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Δραστήριο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
Τραγουδίστρια και οι στίχοι είναι:
Εγώ για χάρη σου, θ'ανάβω κάθε νύχτα το φεγγ'αρι σου
Αγγέλους θα κεντώ στο μαξιλάρι σου
κι αυτό καθόλου μην σ''απασχολεί or sth like that....
Aayla
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Ζω τα(για) πάντα με μάτια κλεισμένα
όλα γυρίζουν για σένα και μένα"
[2 φορές]
Τους υπόλοιπους στίχους δε τους θυμάμαι τώρα...
[Γυναίκα το τραγουδάει]
Μήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται το κομμάτι και ποιά το τραγουδάει;
Farmas
Νεοφερμένος
Λοιπον ειδα μια ταινια σημερα το Mozart and the whale και μεσα στη ταινια επαιζε ενα καταπληκτικο κοματι...... εφαγα ολο το ιντερνετ να βρω το soundtrack αλλα πουθενα εαν καποιος γνωριζει κατι, για οποιοδηποτε κοματι ακουγεται στη ταινια παρακαλω πειτε μου....
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ποσταρα και εγω λιγο πιο πανω.οντως εχει κανα 2 κομματαρες το εργο.Αν δεις τους τιτλους τελους εχει τους artists.Τους εψαξα και εγω αλλα...τιποτα Δε ξερω αν θα βγαλουν soundtrackΑρχική Δημοσίευση από Farmas:ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον ειδα μια ταινια σημερα το Mozart and the whale και μεσα στη ταινια επαιζε ενα καταπληκτικο κοματι...... εφαγα ολο το ιντερνετ να βρω το soundtrack αλλα πουθενα εαν καποιος γνωριζει κατι, για οποιοδηποτε κοματι ακουγεται στη ταινια παρακαλω πειτε μου....
maxnikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστηχος εχει πολλους αλλους ηχους απο το εργο.Περνανε αμαξια και τετοιαΑρχική Δημοσίευση από Lorien:Noμιζω δεν υπαρχουν πουθενα απο το Mozart and the whale. Η περιμενεις, ή βγαζεις το audio απο την ταινια να ακους τη μουσικη (αν δεν εχει πολλους αλλου ηχους).
Το εργο και το soundtrack δε παιζονται παντως.Το συνηστω ανεπιφυλακτα
Giovanna
Επιφανές μέλος
πρεπει να ναι απο τσαλιγοπουλου, λεει αν θυμαμαι καλα "και μετα δε μιλαμε εμεις", " με το βλεμα στους περαστικους", "να χα χιλιες σιωπες να ακους"... ξερει κανεις?
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Την ερμηνεύτρια την πέτυχες!
Giovanna
Επιφανές μέλος
ευχαριστωωωω!!!Αρχική Δημοσίευση από giostau:Λέγεται "Χίλιες σιωπές"
Την ερμηνεύτρια την πέτυχες!
Giovanna
Επιφανές μέλος
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος
Giovanna
Επιφανές μέλος
Αρχική Δημοσίευση από giostau:"Θα εκραγώ" - Βαρδής (ο μπαμπάς!)
ΚΑΛΕ!!!!! Τι εισαι συ παιζι μ?
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μονο που θυμαμαι ηταν οτι ειχε στιχους ωραιους με ....πως να το πω...αντι-κλισε μηνυμα καπως, ....και σε καποιο φαση θυμαμαι τη φραση "σα σκουλικι στη λασπη σερνομαι"..ή καπως ετσι .
Μπορει να ψαχνω ψυλλους στ'αχυρα τωρα, αλλα λεω μηπως το χει ακουσει κανεις σας και το ξερει. Ευχαριστω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 19 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.