tasoooos
Νεοφερμένο μέλος
Ο tasoooos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.

16-01-16

13:58
https://www.youtube.com/watch?v=qGGYBcCimys
το i ntro απο αποια ταινια ?
το i ntro απο αποια ταινια ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

18-02-16

00:32

Ξερετε απο ποιο χιπ χοπ -ραπ τραγουδι ειναι αυτος ο στιχος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Cody αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 958 μηνύματα.
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η NastStorm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 334 μηνύματα.

25-07-18

20:11
ψαχνω για ενα κομματι.. των 80s θ το ελεγες κ θυμιζει στυλ glam metal... στο ρεφρεν ελεγε im alive..im a soul survivor..αν ξερει κπ ποιο ειναι τ κομματι να μου πει.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 986132
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-07-18

13:27
@NastStorm
W.A.S.P. - I'm Alive
W.A.S.P. - I'm Alive
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NastStorm
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η NastStorm αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 334 μηνύματα.

26-07-18

15:38
@NastStorm
W.A.S.P. - I'm Alive
Τελικά ήταν όντως αυτό το τραγούδι.. Ευχαριστώ πολύ!!!!!
GoddamnRight
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο GoddamnRight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 338 μηνύματα.

05-01-19

23:43
Χαίρετε παιδιά, πριν λίγες εβδομάδες έτυχε να δω ένα επεισόδιο Κωνσταντίνου και Ελένης (στο youtube μάλιστα, το οποίο σημαίνει ότι δεν "έτυχε" και πολύ ;P), αυτό με τον βιολιστή και μου έχουν κολλήσει 2 μουσικά κομμάτια. Σίγουρα τα έχω ξανακούσει, αλλά όσο και αν έψαξα, τζίφος. Προφανώς χρησιμοποίησα και shazam, αλλά τίποτα. Οπότε ίσως κάποιος τα ξέρει, γιατί είναι σχετικά γνωστά, ειδικά το πρώτο που θα στείλω.
1) https://www.youtube.com/watch?v=S72ORi2nqTo&t=32m2s
2) https://www.youtube.com/watch?v=S72ORi2nqTo&t=34m1s
Για να δούμε οι κλασικόφιλοι, αν θα με σώσουν!
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.502 μηνύματα.

19-01-19

15:58
Χαίρετε παιδιά, πριν λίγες εβδομάδες έτυχε να δω ένα επεισόδιο Κωνσταντίνου και Ελένης (στο youtube μάλιστα, το οποίο σημαίνει ότι δεν "έτυχε" και πολύ ;P), αυτό με τον βιολιστή και μου έχουν κολλήσει 2 μουσικά κομμάτια. Σίγουρα τα έχω ξανακούσει, αλλά όσο και αν έψαξα, τζίφος. Προφανώς χρησιμοποίησα και shazam, αλλά τίποτα. Οπότε ίσως κάποιος τα ξέρει, γιατί είναι σχετικά γνωστά, ειδικά το πρώτο που θα στείλω.
Hello! ^^
Το δεύτερο είναι το Black Diamond από Stratovarius, me thinks. **
Τώρα για το πρώτο, δε μπορώ να πω ότι μου λέει κάτι, σόρρυ!
** Για να είμαι ειλικρινής, θυμίζει η εισαγωγή με το τσέμπαλο (νομίζω; ) κάτι από Bach, αλλά δε μπορώ να το τοποθετήσω πιο συγκεκριμένα!
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

24-02-25

03:55
Μια βοήθεια, μεταμεσονύχτιες ανησυχίες 
Ψάχνω τον τίτλο του πιο συνηθισμένου τραγουδιού (μάλλον βαλς είναι ή τανγκό, δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω) που παίζει κάθε ζητιάνος με ακορντεόν.
Για ρίξτε προτάσεις.

Ψάχνω τον τίτλο του πιο συνηθισμένου τραγουδιού (μάλλον βαλς είναι ή τανγκό, δεν ξέρω πως αλλιώς να το χαρακτηρίσω) που παίζει κάθε ζητιάνος με ακορντεόν.
Για ρίξτε προτάσεις.

24-02-25

11:48
Για τραγούδησέ το λίγο, να πάρουμε μια ιδέα.Μια βοήθεια, μεταμεσονύχτιες ανησυχίες
Για ρίξτε προτάσεις.![]()

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.

24-02-25

12:00
Μια βοήθεια, μεταμεσονύχτιες ανησυχίες
μηπως εννοεις αυτο?
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

24-02-25

12:24
Το βιεννέζικο αίμα μου ήρθε στο μυαλόΜια βοήθεια, μεταμεσονύχτιες ανησυχίες

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

24-02-25

12:58
Όχι παιδιά δεν είναι αυτά. 
Το παίζουν πάντα με το ακορντεόν αυτό, το ακούς σε κάθε συρμό του ηλεκτρικού στην Αθήνα ξέρω γω
Δεν ξέρω πως να το τραγουδήσω, πάει κάπως:
τα-τά, τα-τα-τάά, τα-τα-τάάά, τα-τα-TΑΑΑΑAA

Το παίζουν πάντα με το ακορντεόν αυτό, το ακούς σε κάθε συρμό του ηλεκτρικού στην Αθήνα ξέρω γω

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.990 μηνύματα.

24-02-25

13:00
Κατατοπιστικότατοςπάει κάπως:
τα-τα, τα-τα-ταα - τα-τα-τααα- τα-τα-TΑΑΑΑAA

Scandal
Διαχειριστής

24-02-25

13:01
Έβαλα και κόμματα και τόνους μόλιςΚατατοπιστικότατος![]()

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

24-02-25

13:08
Θα σου βάλω ό,τι ξέρω και δεν ξέρω

24-02-25

13:14
Σίγουρα δεν είναι τα-τα-TΑΑΑΑAA-τα-τά, τα-τα-τάά, τα-τα-τάάά;;;Όχι παιδιά δεν είναι αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.