DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

walking on a dream - empire of the sun
Guest 515609
Επισκέπτης

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Ξέρει κανείς ένα τραγούδι που οι στίχοι λένε κάτι που το ακούω ως άβε κλέρουμ ή άβε κλίρο ή κάπως έτσι ; 'Ενα τραγούδι πολύ μυστηριακό - ατμοσφαιρικό και ποιό συγκρότημα είναι ; Δεν βρίσκω στην κατηγορία Μουσική το topic για να ρωτήσω εκεί.
δε με βοηθάς και πάρα πολύ. τίποτα άλλο δε σου έμεινε; ακούγεται σε καμία ταινία μήπως;

Thanks
κανένα πρόβλημα. να 'ναι καλά το shaazam στο κινητό μου

Guest 515609
Επισκέπτης

Θυμαται κανεις μια σκηνη απο τον τριτο κυκλο,στα νεα επεισοδια απο το 50-50 που ειναι η Ελισαβετ με την Ξανθιπη στο σπιτη της Ξανθιπης και η αλλη η τριτη της παρεας στελνει μαζι με εναν στριπερ ενα γραμμα να το διαβασουν.Και αρχιζει ο στριπερ το σου και αυτες διαβαζουν το γραμμα.
Σε ολη την διαρκεια του στριπτιζ ακουγοαν απο πισω μια μουσικη.Στριπτιζε,ερωτικη δεν ξερω πως να την πω.Ηρεμη και χαλαρωτικη ηταν.Μηπως θυμαται κανεις ποιο ηταν και πως λεγετε το κομματι?
Edit:Την βρηκα την σκηνη.Μπειτε εδω και πηγαιντε στο 34:40 λεπτο για να ακουσετε το κοματι που λεω.Please βοηθηστε
https://www.megatv.com/5050/summary.asp?catid=22652&subid=2&pubid=27345240
μπαμπης5304
Νεοφερμένο μέλος

Guest 515609
Επισκέπτης

ΣΟΣ.Πηγαινετε στο επεισοδιο 78 για να το δειτε και οχι στο 80Τωρα θα βαλω δυσκολα
Θυμαται κανεις μια σκηνη απο τον τριτο κυκλο,στα νεα επεισοδια απο το 50-50 που ειναι η Ελισαβετ με την Ξανθιπη στο σπιτη της Ξανθιπης και η αλλη η τριτη της παρεας στελνει μαζι με εναν στριπερ ενα γραμμα να το διαβασουν.Και αρχιζει ο στριπερ το σου και αυτες διαβαζουν το γραμμα.
Σε ολη την διαρκεια του στριπτιζ ακουγοαν απο πισω μια μουσικη.Στριπτιζε,ερωτικη δεν ξερω πως να την πω.Ηρεμη και χαλαρωτικη ηταν.Μηπως θυμαται κανεις ποιο ηταν και πως λεγετε το κομματι?
Edit:Την βρηκα την σκηνη.Μπειτε εδω και πηγαιντε στο επεισοδιο 78 και πηγαιντε στο 34:40 λεπτο για να ακουσετε το κοματι που λεω.Please βοηθηστε
https://www.megatv.com/5050/summary.asp?catid=22652&subid=2&pubid=27345240
Άγγελος
Επιφανές μέλος

πατησα "lets go straight to number one" στο google και μου το βγαλε..

αυτο ειναι?

γραψε λαθος..κλαταρε το στεκι,γιαυτο το λαθος,,και τη στιγμη που το γραφω,,ακουω αυτη τη μουσικη απο το μαμαλακη απο την τηλεοραση..
Guest 986132
Επισκέπτης

Straight To Number One - Touch And Go
αυτο ειναι?![]()
Αυτό είναι που ζητάει ο Giannoutas, ναι.

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

μηπως μπορεις να βαλεις καποιο βιντεο 'η να την περιγραψεις με κάποιο τρόπο για να καταλαβω ποια διαφημιση λες?μηπως ξερει κανεις πως λεγεται το τραγουδι που ακουγεται στην καινουρια διαφημιση της rexona???
Guest 515609
Επισκέπτης

οοοο 1000 thanksStraight To Number One - Touch And Go
αυτο ειναι?
γραψε λαθος..κλαταρε το στεκι,γιαυτο το λαθος,,και τη στιγμη που το γραφω,,ακουω αυτη τη μουσικη απο το μαμαλακη απο την τηλεοραση..

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

Ποια ειναι η τραγουδαραααααα στο 1:32 ???????? Πρεπει να μαθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AYTH EINAI!
------------------> https://www.youtube.com/watch?v=jNjQICmRvlc
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

(Το trailer εδώ)
Και γαμώ τα κομμάτια επιλέγει ο Παπακαλιάτης.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Ψάχνω αυτό που παίζει στο trailer του mega για το 4, έχει ιδέα κανείς; =/
(Το trailer εδώ)
Και γαμώ τα κομμάτια επιλέγει ο Παπακαλιάτης.
https://www.youtube.com/watch?v=fczPlmz-Vug
αυτό έτσι;
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

πες μου πού γυρίζεις και θα έρθω να σε βρω
πες μου αν κοιμάσαι και στον ύπνο σου θα ρθω
πες μου τι ονειρεύεσαι και γω να ονειρευτώ
μήπως και μπορέσω στ' όνειρό σου να βρεθώ
Δυστυχώς τα μόνα άλλα στοιχεία που ξέρω είναι ότι το κομμάτι είναι έντεχνο.... Δεν ξέρω αν το λέει άνδρας ή γυναίκα γιατί το είχα ακούσει σε μια μαθητική εκδήλωση
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

καμιά ιδέα please?
εεε?
Guest 986132
Επισκέπτης

https://www.youtube.com/watch?v=Y4Kq1awnqZA
isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.