djdimis
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αναζητώ τα lyrics του τραγουδιού YOU ARE LOVE της Janis Ian. Με typing στο google αδύνατον να το βρω. Το ξέρω ότι βάζω δύσκολα κάθε φορά, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι το τραγούδι ακούγεται στην ιαπωνική ταινία του 1980 ''Virus''.
Δεν ειμαι σιγουρη..

You are love (TOUJOURS GAI, MON CHER)
(Janis Ian/Teo Macero)
Whatʼs the time?
Whereʼs the place?
Why the line?
Whereʼs the race?
Just in time, I see your face
Toujours gai, mon cher
You are the star
that greets the sun
Shine across my distant sky
when night is done
Youʼll be the moon to light my way
Toujours gai, mon cher
Itʼs not too late to start again
Itʼs not too late
though when you go away
the skies will grey again
In the time that remains,
I will stay
Toujours gai, mon cher
No regrets
for the light that will not shine
No regrets,
but donʼt forget, the flame was mine
and in another place, in another time
Toujours gai, mon cher
Itʼs not too late
though when you go away
I will stay
Toujours gai, mon cher
Halfway measures go unsung
Take your pleasures while youʼre young
Just remember, when theyʼre done,
Toujours gai, mon cher
Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Hakuna Matata
Πολύ δραστήριο μέλος

Εντιτ: το κατεβασα τελικα, αυτο ειναι, ευχαριστω, αλλα δεν μου αρεσει καθολου, στη διαφημιση ακουγεται πολυ καλυτερο!

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά δεν είναι το τραγούδι που έδωσε ο founes(τουλάχιστον για αυτή τη διαφήμιση που λέω εγώ)

Θενξ δεν μπορω τωρα αλλα θα σε ενημερωσω.
Εντιτ: το κατεβασα τελικα, αυτο ειναι, ευχαριστω, αλλα δεν μου αρεσει καθολου, στη διαφημιση ακουγεται πολυ καλυτερο!![]()
Ναι, νομίζω οτι για την διαφήμιση έχει φτιαχτεί ένα special mix, θα ψάξω να το βρω και θα σε ενημερώσω...
@ paty... και αυτό θα το ψάξω...

misslittledevil
Επιφανές μέλος

σχετικά με αυτό της κόκα κόλα ήθελα να ρωτήσω για το τραγούδι που είναι στη διαφήμηση που είναι κάποιος που πίνει κόκα κόλα και κατά λάθος γίνεται γνωστός..δεν ήταν και η καλύτερη περιγραφή
Αλλά δεν είναι το τραγούδι που έδωσε ο founes(τουλάχιστον για αυτή τη διαφήμιση που λέω εγώ)
Για δοκιμασε Lola - The Kinks
mania
Επιφανές μέλος

σχετικά με αυτό της κόκα κόλα ήθελα να ρωτήσω για το τραγούδι που είναι στη διαφήμηση που είναι κάποιος που πίνει κόκα κόλα και κατά λάθος γίνεται γνωστός..δεν ήταν και η καλύτερη περιγραφή
Μπές στο μπλόγκ μου, κάτω κάτω, έχω μουσική κόκα κόλα, απο εκεί με το μενου ψάξε στο μενού του πλέιερ έχει πολλά που τα ακούς κίολας, ρήξε μια ματιά έχει σχεδών όλα τα κομάτια ανα τίτλο

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Μάνια μου απ' όσο έψαξα δε βρήκα αυτό που ήθελα..

paty speaking!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δεν ειμαι σιγουρη..
You are love (TOUJOURS GAI, MON CHER)
(Janis Ian/Teo Macero)
Whatʼs the time?
Whereʼs the place?
Why the line?
Whereʼs the race?
Just in time, I see your face
Toujours gai, mon cher
You are the star
that greets the sun
Shine across my distant sky
when night is done
Youʼll be the moon to light my way
Toujours gai, mon cher
Itʼs not too late
though when you go away
I will stay
Toujours gai, mon cher
No regrets
for the light that will not shine
No regrets,
but donʼt forget, the flame was mine
and in another place, in another time
Toujours gai, mon cher
Itʼs not too late
though when you go away
I will stay
Toujours gai, mon cher
Halfway measures go unsung
Take your pleasures while youʼre young
Just remember, when theyʼre done,
Toujours gai, mon cher
Ω τώρα είδα την απάντησή σου με καθυστέρηση !! thanks μικρέ διάβολε, σου είμαι ευγνώμων

The_Steve
Νεοφερμένο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=qQJDYWOHAQw
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Γνωρίζεις κάνεις πως λέγεται το κομμάτι που ακούγεται στο video?
https://www.youtube.com/watch?v=qQJDYWOHAQw

Γραφει επανω.
my heart will go on remix
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Πλιζ το ξέρετε???

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Είναι ένα ξένο που λέει ρουμπι ρουμπι ρουμπι ρουμπι.... αααααααα!!!
Πλιζ το ξέρετε???![]()
Είναι των Kaiser Chiefs και λέγεται Ruby. Aν και αυτού του είδους την ροκ την αποκαλώ ''μασημένη τσίχλα'' και μ'αρέσουν πιο σκληρά ροκ ή πιο μπαλανταδόρικα, άααντε στο δίνω

Kaiser Chiefs
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι των Kaiser Chiefs και λέγεται Ruby. Aν και αυτού του είδους την ροκ την αποκαλώ ''μασημένη τσίχλα'' και μ'αρέσουν πιο σκληρά ροκ ή πιο μπαλανταδόρικα, άααντε στο δίνω
Kaiser Chiefs

ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μήπως ξέρετε πώς λέγεται το κομμάτι που παίζει στην ταινία "THE UNTOUCHABLES" (οι αδιάφθοροι); Πάαίζουν Αλ Πατσίνο - Κέβιν Κόστνερ - Σον Κόνερυ και διαδραματίζει την σύλληψη του Αλ Καπόνε..
Επίσης, ποιό είναι το (κλασικό) κομμάτι που παίζει στη διαφήμιση του RENAULT (νομίζω); Αυτό που δείχνει ένα βουλώμένο γράμμα και πετάει το σλόγκαν "κώδικας τιμής"; Νομίζω Vivaldi, αλλά ποιό κομμάτι ακριβώς είναι;
Ακόμα, ποιό κομμάτι έπαιζε στο ΠΕΡΣΙΝΟ "10η εντολή"; Φοβερό, και έδενε κ με το στυλ της σειράς. Όμορφο κ ταυτόχρονα ψυχοπλακωτικό..
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Ακόμα, ποιό κομμάτι έπαιζε στο ΠΕΡΣΙΝΟ "10η εντολή"; Φοβερό, και έδενε κ με το στυλ της σειράς. Όμορφο κ ταυτόχρονα ψυχοπλακωτικό..
Εχουν ακουστει πολλα τραγουδια στην συγκεκριμενη σειρα, σχεδον ιδια το ενα με το αλλο. Αν πεις ποιο συγκεκριμενα, ισως να βοηθησει περισσοτερο.

Δώσε κανένα παραπάνω hint ξέρω αρκετά από τη σειρά , έχει άψογη μουσική !!! Και ένα στίχο να πεις μπορεί να βοηθήσει

Από Placebo έπαιζε αυτά σε διάφορα επεισόδια :
https://www.youtube.com/watch?v=OLGw_O0sCqM
https://www.youtube.com/watch?v=E-ynK8jBGow
Από Woven hand αυτό :
https://www.youtube.com/watch?v=P-jlQrx5Stg
Από Midnight Choir :
https://www.youtube.com/watch?v=dn8ZsIGO1NA
Από The Walkabouts:
https://www.youtube.com/watch?v=LJpjcYqGjhw

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.