Dalian
Περιβόητο μέλος

ty πάντως.
ήταν ανάγκη να το βγάλεις τόσο γρήγορα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992
Περιβόητο μέλος

Μη μου πεις ότι δεν είναι αυτό γιατί είμαι σίγουροςΒρε αν ήταν το original λες θα το ζητούσα?
ty πάντως.
ήταν ανάγκη να το βγάλεις τόσο γρήγορα?![]()

https://www.youtube.com/watch?v=yGVfpmbnUp0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Όντως!!
My hat's off to you, sir

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

+ αν έχεις το mp3 στο pc, μπορείς να το βάλεις να παίζει και αυτό θα ψάξει να το βρει.Είναι κάπως σαν το trackID στα κινητά μόνο που είναι για pc.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Δεν το ήξερα!! Thanks

Πάρε και μια θετική ^^ (courtesy of yours truly~
Mercury
Επιφανές μέλος

Ελεγε "do you want me like i want you".Dance/techno πρεπει να ηταν.Εχω φαει το ιντερνετ αλλα δεν μπορω να το βρω.
Dalian
Περιβόητο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε λέω για σένα, οπου το έχω ζητήσει όλοι αυτό κάνουν. Αν μπορούσα να το βρω στο Google, δεν θα ρώταγα.συγνώμη αν το post μου δεν φάνηκε χρήσιμο... στο google αυτό μου έβγαλε![]()

IreneGr
Δραστήριο μέλος

Δε λέω για σένα, οπου το έχω ζητήσει όλοι αυτό κάνουν. Αν μπορούσα να το βρω στο Google, δεν θα ρώταγα.![]()
Μην είσαι τόσο απόλυτη και απότομη. Πολλές φορές κάποιοι τα βρίσκουν ενώ εμείς δεν μπορούμε γιατί ακόμα και οι λεπτομέριες κάνουν την διαφορά σε μια αναζήτηση. Και άλλοι είχαν δει όλες τις αναζητήσεις του google και δεν το κατάφεραν και άλλοι μπορούσαν να το βρουν!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Όταν είδα το μήνυμα σου, που ζητούσες Sexy Mother Fucker το μυαλό μου πήγε στον PrinceΔε λέω για σένα, οπου το έχω ζητήσει όλοι αυτό κάνουν. Αν μπορούσα να το βρω στο Google, δεν θα ρώταγα.![]()
Prince Sexy Mother Fucker
αλλά επειδή έχουν γίνει πολλές διασκευές γύρω από το τραγούδι αλλά και γύρω από τη μουσική του.....
θα το βρεις αν ακούσεις αρκετά κομμάτια και διασκευές από τις αναζητήσεις στο google....
Μου εχει κολλησει ενα τραγουδι στο μυαλο τωρα τελευταια. Πρεπει να το ακουσε σε διαφημιστικο του imagine fm.
Ελεγε "do you want me like i want you".Dance/techno πρεπει να ηταν.Εχω φαει το ιντερνετ αλλα δεν μπορω να το βρω.
Μήπως οι στίχοι λένε τα παρακάτω;;;
(open your eyes) open up your eyes and be my love (please be my love) please realize that i want us to be more than just friends i'll give my love to you if you jus reach out your hand
do you want me (uh oh) like i want you (you yeah do you hear what i'am sayin) do you want me (do do do ya do ya) like i want you (hey yeah)
Αν ναι, είναι η Jade Do you want me, αλλά με το όνομα Jade κυκλοφορούν πολλοί καλλιτέχνες και άντρες και γυναίκες...
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Sorry αν ήμουν απότομη, το έχω αυτό γενικά, μην με παρεξηγάτε.
Vasool
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμμα_τριντεντ
Πολύ δραστήριο μέλος

παιδια το κομματι που παιζει στους τιτλους τελους του ακρως οικογενειακον μηπως ξερει κανενας ποιο ειναι?
IreneGr
Δραστήριο μέλος

παιδια το κομματι που παιζει στους τιτλους τελους του ακρως οικογενειακον μηπως ξερει κανενας ποιο ειναι?
https://www.youtube.com/watch?v=Mx_Rnj1XxRE
συγγνώμη δεν είχα δει ότι είχε αναρτηθεί ήδη

νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

επειδη σε πετυχα και θυμηθηκα οτι μου χεις βρει 2-3 τραγουδια,που εψαχνα παλαιοτερα,μηπως ξερεις ποιο ειναι αυτο;;;;(εισαι σπεσιαλιστρια,τι να κανουμε

https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=2961020&postcount=729
IreneGr
Δραστήριο μέλος

επειδη σε πετυχα και θυμηθηκα οτι μου χεις βρει 2-3 τραγουδια,που εψαχνα παλαιοτερα,μηπως ξερεις ποιο ειναι αυτο;;;;(εισαι σπεσιαλιστρια,τι να κανουμε
https://www.e-steki.gr/showpost.php?p=2961020&postcount=729
χαχαχα το είχα ψάξει όταν το είχες δημοσιεύσει αλλά δεν είχα βγάλει άκρη για αυτό και δεν είχα απαντήσει. θα το ξαναψάξω όμως και ελπίζω να χω νεότερα

τσέκαρε μια αυτό... https://www.youtube.com/watch?v=5md7CG2pl0A
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος

οχι δεν ειναι αυτο,αυτο που ψαχνω ειναι house/trance στυλ και η γυναικα που το λεει φωναζει μονο ''and now i'm free,free,free''.χαχαχα το είχα ψάξει όταν το είχες δημοσιεύσει αλλά δεν είχα βγάλει άκρη για αυτό και δεν είχα απαντήσει. θα το ξαναψάξω όμως και ελπίζω να χω νεότερα
τσέκαρε μια αυτό... https://www.youtube.com/watch?v=5md7CG2pl0A

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.