ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Δείτε αυτό και πείτε μου αν ξέρεται ποια είναι αυτή η μουσική!εκανα τα πάντα για να τη βρώ αλλα τπτ...(εψαξα credits, soundtrack listings,ρώτησα ασχετους ανθρώπους..

https://www.youtube.com/watch?v=oVYXV6ExDc0
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sunshine_9
Νεοφερμένο μέλος

Η μάλλον ψάχνωΣτη διαφήμηση Cosmote My View όταν βγαίνει το συγκρότημα..Κάτι μου λέει αυτό το τραγούδι
![]()
Διασκευη του come together apo Beatles
DNA - come together
...Καλα αλλη διαφημιση νομιζα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παίδες βοηθηστε με λίγο!
Δείτε αυτό και πείτε μου αν ξέρεται ποια είναι αυτή η μουσική!εκανα τα πάντα για να τη βρώ αλλα τπτ...(εψαξα credits, soundtrack listings,ρώτησα ασχετους ανθρώπους..και τώρα ρωτάω εδω!).Αυτη η τελειοτητα στο 0.50-0.57 με πεθαίνει!
https://www.youtube.com/watch?v=oVYXV6ExDc0
try this... Tchaikovsky - Scene
ice-girl
Νεοφερμένο μέλος

Δεν βρισκω μουσικη του με τετοιο ονομα! αλλα αν εννοεις το swan lake η οποιοδηποτε αλλο (τα ψαξα όλα!)δεν ειναι,δυστυχως.try this... Tchaikovsky - Scene
ΒΟΗΘΕΙΑ!
Το ξέρω οτι κανεις δεν θα το ξερει αλλα δε βλαπτει μια προσπαθεια!
Ψαχνω το τραγουδι που παιζει απο 0.40-1.16 σαυτο το βιντεο.
ειναι καταπληκτικο!Εννοειται εχω ψαξει soundtracks εχω ψαξει πολυ!Αλλα..δυστυχως..
Subject to change
e-steki.gr Founder

Απόσπασμα με το ρεφρέν:
edit: LOL διάβασα τα σχόλια στο youtube και το βρήκα: Bryn Cristopher - The Quest

Απο τα αγαπημενα μου.
Ειναι απο το debuto καλλιτεχνικο του Bryn Christopher και λεγεται The Quest
Σπανια φωνη το παιδι.
Niyia
Διάσημο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Thanx

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Ειναι Keane - everybody's changing
underwater
Περιβόητο μέλος

Cherubia
Νεοφερμένο μέλος

ΜΑΡΩ27
Νεοφερμένο μέλος

Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι το τραγουδι που ακουγεται τωρα τελευταια σε μια διαφημιση απορρυπαντικου (νομιζω), ισπανικο (απ'οτι καταλαβα) και περιλαμβανει τη λεξη "quiero"..? Μ'αρεσει τρελα το κομματι, αλλα δεν μπορω να το βρω πουθενα..
Γεια σας, παιδιά!! Δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο κομμάτι με την Cherubia, αλλά αυτό που ψάχνω εγώ παίζει στην διαφήμιση της ALFA "αρχοντική τυρόπιτα" (......δεν θέλω γέλια !!!!) , περιλαμβάνει την λέξη "quiero" και προφανώς είναι ισπανικό.
Το κομμάτι είναι καταπληκτικό και έχω φάει τον κόσμο να το βρώ, αλλά ... τζίφος!!!
Μπορείτε να βοηθήσετε ??????????????????????

Cherubia
Νεοφερμένο μέλος

provatooo
Εκκολαπτόμενο μέλος

τα κομμάτια ειναι:
σαν δυο σταγόνες-μαζωνάκης και
αλήθεια-γονίδης
οποιος γνωρίζει ο,τιδήπωτε παρακαλείται να επικοινωνήσει!

alexandra25
Νεοφερμένο μέλος

Ψαχνω κ εγω αυτο το κομματι..εχω στηθει μπροστα στην τηλεοραση εδω κ μερικες μερες κ περιμενω να πετυχω την διαφημιση..Ειναι φοβερο κομματι.Δεν εχω καμμια ενδειξη του τι μπορει να ειναι κ στο ιντερνετ το μονο που εχω βρει ειναι ποια εταιρια εκανε την διαφημιση..Γεια σας, παιδιά!! Δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο κομμάτι με την Cherubia, αλλά αυτό που ψάχνω εγώ παίζει στην διαφήμιση της ALFA "αρχοντική τυρόπιτα" (......δεν θέλω γέλια !!!!) , περιλαμβάνει την λέξη "quiero" και προφανώς είναι ισπανικό.
Το κομμάτι είναι καταπληκτικό και έχω φάει τον κόσμο να το βρώ, αλλά ... τζίφος!!!
Μπορείτε να βοηθήσετε ??????????????????????![]()

Στην σελίδα της αλφα εχω δει οτι εχουν δυο παλιες διαφημισεις..μηπως βαλουν κ αυτη καποια στιγμη.Μηπως αν παιρναμε στην εταιρια θα ηξεραν το κομματι?

reklas21
Νεοφερμένο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Το ανέβασα στο YouTube μήπως το γνωρίζει κάποιος. Πρέπει να είναι παλιό (80s ; ) και έχει ωραία μελωδία.

-petros
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 33 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.