Αναμνήσεις από την ΕΤ1

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To oυρανιο τοξο.ποσες φορες εστειλα ζωγραφιες μικρος και ποτε δεν τις εδειξε στη τηλεοραση :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το τακα τακ το θυμαται κανεις ; :P

Γαργαντούας και το μικρό σπίτι στο λιβάδι..
επίσης θυμάμαι όταν υπήρχε η ετ2 έβαζε κάθε πρωί τον πινόκιο.
.:redface:

από τότε που τελείωσαν οι Ατρόμητοι και οι Τσικιτίτας ούτε εμένα θα μου λείψει η ΕΡΤ όσο και αν η ΕΡΤ ως θεσμός οφείλει να υπάρχει η συγκεκριμμενη ΕΡΤ να πάει να δει αν έρχομαι! Παπαδόπουλος..Noo! Μπήλιω...Noo! μόνο οι ατρόμητοι άξιζαν και ο Πρέκας!

Εγω θυμαμαι απο την ετ1 την φρουτοπια,τους κουκλομεγαλους και πολυσπορια:-P και κατι αλλα παιδικα απο την νετ θυμαμαι τις ανυποτακτες καρδιες τσικιτιτας ατρομητους η λεσχη του μικυ και απο την ετ3 που δεν εβλεπα απολυτως τιποτα θυμαμαι ειχε συνεχεια εναν ζωγραφο με αφανα...αναμνηησεις....:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ειδήσεις στις 11 το βράδυ, αν θυμάμαι σωστά, με την Αγλαΐα Κυρίτση, εξαιρετικές σειρές -έχω μανία με τις σειρές-, τι να πω, Χρυσά Κορίτσια, Μαμά και γιός, Νυχτερινό δελτίο. Και φυσικά κινούμενα σχέδια και εκπομπές για παιδιά. Παραγωγές υψηλών προδιαγραφών. Πράγματα που δεν μπορούσες να βρεις αλλού. Η πεμπτουσία της εκπαιδευτικής τηλεόρασης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι Ατρόμητοι:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έβλεπα και εγώ Ατρόμητους κάποτε :redface: κάθε μεσημέρι μετά το σχολείο !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back