amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Εργάτρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.328 μηνύματα. Σήμερα στις 13:53 Η amarelia έγραψε: #21 Σήμερα στις 13:53 Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μια φορά όμως στης Πάτρας θα πήγαινα ευχαρίστως Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι στης Ξάνθης και σιχάθηκα την ζωή μου. Παντού μπεκρήδες να ξερνάνε και κάναν την πόλη χωματερή οχι απο τα καρναβαλικά αλλα απο όλα τα σκουπίδια που πετούσαν κάτω. Κιτς μεχρι το κόκαλο και οι στολές κακόγουστες. Στην Πατρα πήγαινα συνέχεια στα φοιτητικά χρόνια, νομίζω πλέον δεν μου κάνει αίσθηση μια γιορτή στην οποία όλοι γίνονται τύφλα για να περάσουν καλά. Σημειωτέον στο καρναβάλι της Ξάνθης έπιναν τόσο πολύ που καθε 3 και λίγο έβλεπες ασθενοφόρα να έρχονται να τους μαζεύουν. Πέρασαν τουλαχιστον 20, χωρίς καμία υπερβολή. Ξεφτίλα να ξοδεύεις ετσι ασθενοφόρα και χώρο στο νοσοκομείο για να κανεις την καβλα σου. Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Ο Paragontas7000: #22 Σήμερα στις 13:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στην Πατρα πήγαινα συνέχεια στα φοιτητικά χρόνια, νομίζω πλέον δεν μου κάνει αίσθηση μια γιορτή στην οποία όλοι γίνονται τύφλα για να περάσουν καλά. Σημειωτέον στο καρναβάλι της Ξάνθης έπιναν τόσο πολύ που καθε 3 και λίγο έβλεπες ασθενοφόρα να έρχονται να τους μαζεύουν. Πέρασαν τουλαχιστον 20, χωρίς καμία υπερβολή Click για ανάπτυξη... kαλα και πατρα ετσι ειναι. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 16:08 Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Ο Paragontas7000: #23 Σήμερα στις 15:38 Έχω ακούσει παιδάκια και πολλά αγόρια να φεύγουν από τις περιοχές τους να πάνε καρναβαλι για να πη@#€ξουν κορίτσια επειδή ακούγονται πολλά, ακραίο. Έχει χαθεί πλέον το νόημα και η παλιά σημασία του καρναβαλιού που βγαίναμε, ντυνόμασταν και περνούσαμε αθώως καλά Αλκοόλ , ναρκωτικά και φτηνό κακής ποιότητας σεξ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.924 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Joji έγραψε: #24 Σήμερα στις 15:51 Κάθε χρόνο κάτι διαφορετικό. Φέτος κλόουν. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Paragontas7000 Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 charmander touvlo Wonderkid AggelikiGr Kate1914 giannhs2001 GeorgePap2003 rafaela11 abyssiniancat Sotiris 12 Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από touvlo: Μια φορά όμως στης Πάτρας θα πήγαινα ευχαρίστως Click για ανάπτυξη... Εγώ πήγα πέρυσι στης Ξάνθης και σιχάθηκα την ζωή μου. Παντού μπεκρήδες να ξερνάνε και κάναν την πόλη χωματερή οχι απο τα καρναβαλικά αλλα απο όλα τα σκουπίδια που πετούσαν κάτω. Κιτς μεχρι το κόκαλο και οι στολές κακόγουστες. Στην Πατρα πήγαινα συνέχεια στα φοιτητικά χρόνια, νομίζω πλέον δεν μου κάνει αίσθηση μια γιορτή στην οποία όλοι γίνονται τύφλα για να περάσουν καλά. Σημειωτέον στο καρναβάλι της Ξάνθης έπιναν τόσο πολύ που καθε 3 και λίγο έβλεπες ασθενοφόρα να έρχονται να τους μαζεύουν. Πέρασαν τουλαχιστον 20, χωρίς καμία υπερβολή. Ξεφτίλα να ξοδεύεις ετσι ασθενοφόρα και χώρο στο νοσοκομείο για να κανεις την καβλα σου.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. Σήμερα στις 13:54 Ο Paragontas7000: #22 Σήμερα στις 13:54 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στην Πατρα πήγαινα συνέχεια στα φοιτητικά χρόνια, νομίζω πλέον δεν μου κάνει αίσθηση μια γιορτή στην οποία όλοι γίνονται τύφλα για να περάσουν καλά. Σημειωτέον στο καρναβάλι της Ξάνθης έπιναν τόσο πολύ που καθε 3 και λίγο έβλεπες ασθενοφόρα να έρχονται να τους μαζεύουν. Πέρασαν τουλαχιστον 20, χωρίς καμία υπερβολή Click για ανάπτυξη... kαλα και πατρα ετσι ειναι. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: Σήμερα στις 16:08 Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Ο Paragontas7000: #23 Σήμερα στις 15:38 Έχω ακούσει παιδάκια και πολλά αγόρια να φεύγουν από τις περιοχές τους να πάνε καρναβαλι για να πη@#€ξουν κορίτσια επειδή ακούγονται πολλά, ακραίο. Έχει χαθεί πλέον το νόημα και η παλιά σημασία του καρναβαλιού που βγαίναμε, ντυνόμασταν και περνούσαμε αθώως καλά Αλκοόλ , ναρκωτικά και φτηνό κακής ποιότητας σεξ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.924 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Joji έγραψε: #24 Σήμερα στις 15:51 Κάθε χρόνο κάτι διαφορετικό. Φέτος κλόουν. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Paragontas7000 Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 charmander touvlo Wonderkid AggelikiGr Kate1914 giannhs2001 GeorgePap2003 rafaela11 abyssiniancat Sotiris 12 Ωρορα Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Στην Πατρα πήγαινα συνέχεια στα φοιτητικά χρόνια, νομίζω πλέον δεν μου κάνει αίσθηση μια γιορτή στην οποία όλοι γίνονται τύφλα για να περάσουν καλά. Σημειωτέον στο καρναβάλι της Ξάνθης έπιναν τόσο πολύ που καθε 3 και λίγο έβλεπες ασθενοφόρα να έρχονται να τους μαζεύουν. Πέρασαν τουλαχιστον 20, χωρίς καμία υπερβολή Click για ανάπτυξη... kαλα και πατρα ετσι ειναι.
Paragontas7000 Περιβόητο μέλος Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.316 μηνύματα. Σήμερα στις 15:38 Ο Paragontas7000: #23 Σήμερα στις 15:38 Έχω ακούσει παιδάκια και πολλά αγόρια να φεύγουν από τις περιοχές τους να πάνε καρναβαλι για να πη@#€ξουν κορίτσια επειδή ακούγονται πολλά, ακραίο. Έχει χαθεί πλέον το νόημα και η παλιά σημασία του καρναβαλιού που βγαίναμε, ντυνόμασταν και περνούσαμε αθώως καλά Αλκοόλ , ναρκωτικά και φτηνό κακής ποιότητας σεξ Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.924 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Joji έγραψε: #24 Σήμερα στις 15:51 Κάθε χρόνο κάτι διαφορετικό. Φέτος κλόουν. Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Έχω ακούσει παιδάκια και πολλά αγόρια να φεύγουν από τις περιοχές τους να πάνε καρναβαλι για να πη@#€ξουν κορίτσια επειδή ακούγονται πολλά, ακραίο. Έχει χαθεί πλέον το νόημα και η παλιά σημασία του καρναβαλιού που βγαίναμε, ντυνόμασταν και περνούσαμε αθώως καλά Αλκοόλ , ναρκωτικά και φτηνό κακής ποιότητας σεξ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.924 μηνύματα. Σήμερα στις 15:51 Η Joji έγραψε: #24 Σήμερα στις 15:51 Κάθε χρόνο κάτι διαφορετικό. Φέτος κλόουν.