Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

24-04-06

16:57
Τοποθετώντας ένα Audio CD σε CD-Rom drive, μπορούμε να το αναπαράγουμε με έξοδο ακουστικών πατώντας το πλήκτρο με το σύμβολο
που βρίσκεται πάνω στη συσκευή:
Σε πολλές όμως συσκευές CD-Rom και κυρίως CD-Rw δεν υπάρχει αυτό το πλήκτρο ενώ διαθέτει και Volume Control και έξοδο ακουστικών, κάπως έτσι δλδ:
...σε αυτή τη περίπτωση πως ακούμε Audio CD από το drive με τη δική του έξοδο ακουστικών;

Σε πολλές όμως συσκευές CD-Rom και κυρίως CD-Rw δεν υπάρχει αυτό το πλήκτρο ενώ διαθέτει και Volume Control και έξοδο ακουστικών, κάπως έτσι δλδ:

...σε αυτή τη περίπτωση πως ακούμε Audio CD από το drive με τη δική του έξοδο ακουστικών;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Δραστήριο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών, επαγγέλλεται Χημικός και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 437 μηνύματα.

24-04-06

16:59
δεν εχω ιδεα αλλα καπως το εκανα στο παλιο μου αλλα δεν θυμαμαι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kynofilos
Δραστήριο μέλος
Ο kynofilos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 448 μηνύματα.

24-04-06

19:02
Νομίζω πρέπει να ξεκινήσει αναπαραγωγή από πρόγραμμα στο κομπιούτερ και τότε αυτή η έξοδος δουλεύει...
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος
Ο O'Zorgnax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 642 μηνύματα.

24-04-06

19:43
Μέσω κάποιου player (Winamp, media player κτλ)
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.063 μηνύματα.

25-04-06

01:11
Αρχική Δημοσίευση από kynofilos:Νομίζω πρέπει να ξεκινήσει αναπαραγωγή από πρόγραμμα στο κομπιούτερ και τότε αυτή η έξοδος δουλεύει...
Το έχω δοκιμάσει με PowerDVD - Windows Media Player 10/classic αλλά τίποτα..Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:Μέσω κάποιου player (Winamp, media player κτλ)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...