Αναπαραγωγή Audio CD σε CD-Rom/RW Drive

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 22.340 μηνύματα.
Τοποθετώντας ένα Audio CD σε CD-Rom drive, μπορούμε να το αναπαράγουμε με έξοδο ακουστικών πατώντας το πλήκτρο με το σύμβολο
47za.jpg
που βρίσκεται πάνω στη συσκευή:
15kj1.jpg

Σε πολλές όμως συσκευές CD-Rom και κυρίως CD-Rw δεν υπάρχει αυτό το πλήκτρο ενώ διαθέτει και Volume Control και έξοδο ακουστικών, κάπως έτσι δλδ:
27yc1.jpg

...σε αυτή τη περίπτωση πως ακούμε Audio CD από το drive με τη δική του έξοδο ακουστικών; :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν εχω ιδεα αλλα καπως το εκανα στο παλιο μου αλλα δεν θυμαμαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πρέπει να ξεκινήσει αναπαραγωγή από πρόγραμμα στο κομπιούτερ και τότε αυτή η έξοδος δουλεύει...

Μέσω κάποιου player (Winamp, media player κτλ)

Αρχική Δημοσίευση από kynofilos:
Νομίζω πρέπει να ξεκινήσει αναπαραγωγή από πρόγραμμα στο κομπιούτερ και τότε αυτή η έξοδος δουλεύει...
Αρχική Δημοσίευση από O'Zorgnax:
Μέσω κάποιου player (Winamp, media player κτλ)
Το έχω δοκιμάσει με PowerDVD - Windows Media Player 10/classic αλλά τίποτα.. :/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back