negative μπορείς να με λες κι Αναστασία αν θες ή Κ.Ε. ή Κουε (ακούω σε όλα

)
τον Μοναχό, τον διαβάζω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον
Δε γράφει συχνά αλλά όταν γράφει είναι πάντα ζωγραφιές
Εχω αναθεωρήσει πολλές φορές τις σκέψεις μου με βάση τα γραπτά του
Γιαυτό και νωρίτερα δήλωσα ότι τον σέβομαι και σαν άνθρωπο και σαν επιστήμονα
ο Μπάγκς ίσως απλά είναι πιο επίμονος από εμένα
Εγώ ψάχνω και θέλω να ψάχνω την αλήθεια όσο είναι αυτό δυνατόν για το παιδί μου
Να είσαι σίγουρος όμως, ότι απ όσο έχω καταλάβει, κι εγώ κι ο Μπαγκς, έχουμε ένα κοινό στοιχείο κι ας μη μας φαίνεται
Αυτό είναι η αγάπη για τα παιδιά μας και η αγωνία μας να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν με τα μέσα που έχουμε στη διάθεση μας
ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ
αυτό είναι κάτι που προσωπικά θεωρώ ότι τιμάει τον κάθε γονιό
δεν επαναπαύεται σε κάτι και το ψάχνει... το ρωτάει...
Μπορεί ο μπαγκς να φαίνεται αμετανόητος και αμετάκλητος
Το τι δουλειά όμως γίνεται μέσα του, μόνο αυτός το ξέρει καθώς κι εγώ ξέρω μέσα μου τις σκέψεις που κάνω
Μπορεί να σας φαίνεται αστείο που ο γιος μου είναι μόλις 11 μηνων κι εγώ από τώρα αναρωτιέμαι τι θα του διδάξω και τι θα του πω
Είναι από την αγάπη μου και μόνο όμως αυτή η αγωνία
Δεν λέω ότι εχω το αλάθητο, δεν λέω ότι δε θα κάνω λάθος ως γονιός
Θέλω όμως εφόσον έχω τα εφόδια (Internet) να προσπαθήσω να του παρέχω την καλύτερη και σωστότερη το δυνατόν εκπαίδευση σε κοινωνικά ζητήματα
Θέλω το παιδί μου να είναι υγιές και σωματικά και πνευματικά και συναισθηματικά
Το ξαναείπα ότι δε θα χαρώ αν γίνει ομοφυλόφιλο, όμως δεν θα το αγαπήσω ούτε μια σταγονίτσα λιγότερο
Δε θα χαρώ, όχι γιατί δε θα καλύπτει τις προσδοκίες μου να κάνει οικογένεια και να δει την ευτυχία και την πλήρωση με τρόπο που θεωρώ εγώ σωστό, αλλά γιατί φοβάμαι ότι ο ίδιος θα έχει μια δύσκολη ζωή
Εγώ θα τον αποδεχτώ όπως και αν έχει
Με προβληματίζει λοιπόν ότι αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες προς αυτή την κατεύθυνση, εγώ θα ήθελα να κάνω το καλύτερο δυνατόν και να τις αφανίσω
Είναι λάθος αυτό?
Αυτό ψάχνω... και νομίζω αυτό ψάχνει και ο Μπάγκς και γιαυτό τον υποστηρίζω
Απλά ο καθένας μας έχει διαφορετικό τρόπο έκφρασης κι οκ ο Μπάγκς είναι και λίγο πιο ξεροκέφαλος