Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

13-07-21

22:16
Γιατί δεν τους λες ευθέως ότι είναι ψεκασμενοι;

14-07-21

08:36
Δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως να τους το πω. Αλλά θα παρεξηγηθούν και θα πρέπει μετά οι γονείς μου να το διαχειριστούν καθώς εμείς μετά από λίγες μέρες θα φύγουμε. Δεν θέλω να τους φέρω σε αυτή τη θέση.Γιατί δεν τους λες ευθέως ότι είναι ψεκασμενοι;
Ace of Spades
Νεοφερμένο μέλος
Η Ace of Spades αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 114 μηνύματα.

14-07-21

08:47
Μπορειτε να φορατε ffp3 μασκες συνεχεια και να περνατε τον περισσοτερο χρονο εξω σε μπαλκονια-βεραντες και επισης τα γευματα οπου θα βγαζετε μασκες αναγκαστικα να γινονται σε εξωτερικο χωρο. Παρτε και την ''τεχνη του να εχεις παντα δικιο'' να παιρνετε ιδεες για συζητησεις.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

14-07-21

09:53
Τα πράγματα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι άσπρο - μαύρο. Εγώ αν φοβόμουν τόσο θα πήγαινα μόνο στη βάφτιση, μόνη μου, θα έφευγα και θα προσκαλουσα τους γονείς μου κάποια άλλη στιγμή σπίτι μου. Η παρεξήγηση που θα δημιουργηθεί με τους συγγενείς θα είναι αμελητέα σε σχέση με τους τσακωμούς που θα ρίξετε αν βρεθείτε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο και ο άντρας σου κάθεται στη γωνία σαν τον εξόριστο ή ζητήσετε να φοράνε όλοι μάσκες μες στο σπίτι ή πιάσετε οποιαδήποτε σχετική κουβέντα με το θέμα αυτό.
Μαυρίκιος
Διάσημο μέλος
Ο Μαυρίκιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.831 μηνύματα.

14-07-21

12:38
Δεν έχω κανένα πρόβλημα απολύτως να τους το πω. Αλλά θα παρεξηγηθούν και θα πρέπει μετά οι γονείς μου να το διαχειριστούν καθώς εμείς μετά από λίγες μέρες θα φύγουμε. Δεν θέλω να τους φέρω σε αυτή τη θέση.
Στην δική μου περίπτωση είχε μήνες να επικοινωνήσει μαζί μου έστω με τηλέφωνο και με παίρνει στην ψύχρα μια μέρα να μου πει ότι μου έκλεισε εμβόλιο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 84 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- User2350
- ]ifrit[
- Kassiopi
- Insertcoin
- Ace of Spades
- Nickx
- Slytherin
- New member
- fockos
- globglogabgalab
- johnietraf