In my humble opinion,δυστυχώς ο Καμμένος είναι πολύ σοβαρός και ευθύς άνθρωπος για πολιτικός στην Ελλάδα...χωρίς λαϊκισμούς και ρουσφέτια δεν πρόκειται να δεις ψηφαλάκι απ'αυτό το λαό εις τον αιώνα τον άπαντα!
Πάντως να ξέρετε κάτι,εσείς οι "χρωματισμένοι" (για να μη το χοντρύνω) και θα το πω ΜΙΑ φορά...videάκια με τίτλους όπως "η παιδεία είναι πολυτέλεια" και ψευτοσυκοφαντίες και ειρωνίες από γλύφτες τύπου Χατζηνικολάου ή τσουλάρες τύπου Στάη δεν περνάνε σε ανθρώπους που έχουν φάει αυτό τον τόπο με το κουτάλι και έχουν μυαλό αντί για πίτουρα στο κεφάλι τους!
Ακόμη και σ'αυτό το video ο άνθρωπος έδωσε την πιο ξεκάθαρη απάντηση που έχω ακούσει ποτέ...
-"Στέλνω τα παιδιά μου σε Ιδιωτικό σχολείο και σας το λέω..."
-Γιατί τα στέλνετε σε Ιδιωτικό;
-"Γιατί έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω!"
Ας ρωτούσαν το Σαμαρά ή την άλλη τη μπουλντόζα να δούμε τι απάντηση θα έδιναν!Αλλά που,τέτοιες αδιάκριτες ερωτήσεις αρμόζουν μόνο σε κακομοίρηδες σαν τον Καμμένο!
Χαίρομαι που τουλάχιστον κατά τα φαινόμενα θα μπει στη Βουλή ΚΑΙ αυτός...
Αλλα για να ειμαστε και πιο συγκεκριμενη το πολιτικο του σχεδιο για οικονομια και ευρωπη ειναι ιδανικα αδυνατο και το κομμα χαριζω οικοπεδα εχει καλυτερο.
Το πολιτικό σχέδιο ΟΛΩΝ είναι για τα σκυλιά,απλούστατα γιατί μας έχουν ήδη βάλει τα δύο πόδια σ'ένα παπούτσι...
Δεν περιμένω από κανέναν Καμμένο να σπάσει Μνημόνια και να υψώσει ανάστημα στους Ευρωπαίους...εκτιμώ όμως την ειλικρίνεια κι όχι τις "φανφάρες" προεκλογικά και τα "διλήμματα" μετεκλογικά!
"Μη με ψηφίσετε για την παιδεία", είπε. Δεν έχει πρόγραμμα και ομολογεί ότι στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό.
Δεν με πείραξε τόσο το περιεχόμενο των δηλώσεων - ο καθένας εκφράζεται με τον τρόπο του και εννοεί τις λέξεις διαφορετικά - όσο ο αλαζονικός και καθεστωτικός τόνος του, τον οποίο προσπαθούν να μιμηθούν κι οι οπαδοί του. Σιγά το καλτσόν!

Αν περιμένουμε να σωθούμε απ' τον καμένο της πολιτικής "σωθήκαμε"...
-Το "μη με ψηφίσετε" ΓΕΝΙΚΑ (είτε για τον ένα είτε για τον άλλο λόγο) προσωπικά ποτέ δεν το έχω ακούσει από πολιτικό κι αυτό από μόνο του είναι "+"...και επειδή έτυχε να παρακολουθήσω τη συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία,τον άνθρωπο τον είχαν αγανακτήσει τόσο με το να παρερμηνεύουν τα λόγια του,να βάζουν λόγια στο στόμα του και το υφάκι τους που στο τέλος ξέσπασε και τους είπε αυτό που θα έλεγα κι εγώ κι ο οποιοσδήποτε,αγανακτισμένος απ'αυτή τη συμπεριφορά,
άνθρωπος...
-Και που δεν έχει πρόγραμμα τι έγινε;Είχαν οι άλλοι πριν απ'αυτόν;!Κι αν είχαν ποτέ αυτό έμενε μόνο στα χαρτιά καθώς λεφτά για τους λαγούς με πετραχήλια που έταζαν δεν υπήρχαν...
Άμα βγει πρωθυπουργός αύριο π.χ. και πάει στο Οικονομικών και δει ότι τον άλλο μήνα αν δεν υπογραφεί το Μνημόνιο 3,4,ν θα βαρέσει κανόνι τι πρόγραμμα να κάνει;!
Εσύ που δεν ξέρεις αν θα έχεις να φας τον άλλο μήνα,τι πρόγραμμα κάνεις στο νοικοκυριό σου;!
Αλλά έτσι είναι,άμα δε βγεις να πεις κανένα "λεφτά υπάρχουν" ή "μπορούμε αλλιώς" δεν κάνεις δουλειά...
-Να δω εσύ αν είχες λεφτά που θα έστελνες τα παιδιά σου...κι αν τα έστελνες,πως θα απαντούσες σε παρόμοιου ύφους ερώτηση...
Όσο για το ποιος θα μας σώσει φιλαράκο άσ'το,ούτε ο Chuck Norris...