Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

15-11-24

19:48
Συγνώμη, αλλά επειδή δεν παρακολούθησα καλά την υπόθεση, θέλω να ρωτήσω κάτι: Ισχύει ότι η Μουρτζούκου και η Πισπιρίγκου ήταν κολλητές φιλενάδες;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

15-11-24

20:16
Και αλλοι το ρωτησαν..νομιζω ειναι παραφιλολογια αυτο.Εγω δεν το εχω διαβασει σε κανενα σοβαρο σαιτ.Συγνώμη, αλλά επειδή δεν παρακολούθησα καλά την υπόθεση, θέλω να ρωτήσω κάτι: Ισχύει ότι η Μουρτζούκου και η Πισπιρίγκου ήταν κολλητές φιλενάδες;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

15-11-24

22:33
Για την αδελφή της Πισπιριγκου λένε, την Δήμητρα. Υποστηρίζει ότι την έχει συναντήσει μια μόνο φορά. Το είπε σε εκπομπή αυτό δηλαδή.Συγνώμη, αλλά επειδή δεν παρακολούθησα καλά την υπόθεση, θέλω να ρωτήσω κάτι: Ισχύει ότι η Μουρτζούκου και η Πισπιρίγκου ήταν κολλητές φιλενάδες;
Τώρα τι ισχύει και τι όχι..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.106 μηνύματα.

15-11-24

22:46
Νικολουλη αποψε..πολυ σημαντικες αποκαλυψεις λεει...και οτι και να λεμε..η Νικολουλη εχει διαλευκανει εγκληματα που η αστυνμια κοιμοταν..να λεμε αληθειες
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.

19-11-24

14:45

Κατεπείγουσα εντολή της ΕΛ.ΑΣ να βρεθεί η Ειρήνη Μουρτζούκου | ΤΟ ΒΗΜΑ
Η Ειρήνη Μουρτζούκου πρέπει να καταθέσει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη - Εάν δεν βρεθεί θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.

Well well well, εξελίξεις βλέπω.
Γι' αυτό μήπως ήθελε να φύγει στη Γερμανία;
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

19-11-24

14:52
Εννοειται![]()
Η Ειρήνη Μουρτζούκου πρέπει να καταθέσει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη - Εάν δεν βρεθεί θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.www.tovima.gr
back2967
Διάσημο μέλος
Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.698 μηνύματα.

19-11-24

14:59
Το σίγουρα είναι ότι αν τελικά το έχει κάνει αυτή(στατιστικά απίθανο να μην εμπλέκεται...) φταίνε και οι ιατροδικαστές.
Τα 2 τελευταία παιδάκια πέθαναν μετά την υπόθεση Πισπιρίγκου και υποτίθεται όλοι είναι πιο υποψιασμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν βρήκαν τίποτα περίεργο.
Αν πάλι έχει καταφέρει αυτή που όπως την βλέπεις και την ακους δεν σου δείχνει για άτομο υψηλής νοημοσύνης για να το πω ευγενικά να κάνει το τέλειο έγκλημα οκ...
Το πρωί υποτίθεται την έψαχνε η αστυνομία και το μεσημέρι ήταν λάιβ στο στούντιο του σταρ, είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και κανείς δεν πήγε να την μαζέψει κατά τη διάρκεια ή μετά την συνέντευξη...
Τα 2 τελευταία παιδάκια πέθαναν μετά την υπόθεση Πισπιρίγκου και υποτίθεται όλοι είναι πιο υποψιασμένοι σε τέτοιες περιπτώσεις αλλά δεν βρήκαν τίποτα περίεργο.
Αν πάλι έχει καταφέρει αυτή που όπως την βλέπεις και την ακους δεν σου δείχνει για άτομο υψηλής νοημοσύνης για να το πω ευγενικά να κάνει το τέλειο έγκλημα οκ...
Βέβαια η παπάτζα πάει σύννεφο όπως και με την Πισπιρίγκου.![]()
Η Ειρήνη Μουρτζούκου πρέπει να καταθέσει για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη - Εάν δεν βρεθεί θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της.www.tovima.gr
Το πρωί υποτίθεται την έψαχνε η αστυνομία και το μεσημέρι ήταν λάιβ στο στούντιο του σταρ, είπε ότι δεν ήξερε τίποτα και κανείς δεν πήγε να την μαζέψει κατά τη διάρκεια ή μετά την συνέντευξη...

19-11-24

17:46
Σταματηστε να ενοχοποιητε τους ψυχικα ασθενεις και να αθωονετε εγκληματιες.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ..ΟΥΤΕ ΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.Ελεος καπου με αυτην την μαλακια που προσβαλλει τους ψυχικα ασθενεις.
Ποσα χρονια πρεπει να το φωναζουμε για να σταματησετε την καραμελα με την τρελα,δηλαδη την ψυχικη ασθενεια και να την ενοχοποιητε για καθε εγκλημα;Ε ντροπη πια...τι δεν καταλαβαινεις;
Συν αλλος ενας θανατος βρεφους...αυτος της κουμπαρας της.
Tώρα όλη μέρα στα κανάλια λέγοντας αρλούμπες δεν τη λες και τετρακοσάρα.Nαι πουπου, επειδή αυτό το εξάμβλωμα για άνθρωπο που δολοφόνησε εως και 6 βρέφη είναι εχέφρων και ψυχικά υγιής.
ΟΛΟΙ οι δολοφόνοι είναι ψυχικά ασθενείς, πολλώ δε μάλλον αυτοί που σκοτώνουν παιδιά, δεν είναι όλοι οι ψυχικά ασθενείς δολοφόνοι. Συνολάκια απο αλγεβρα α λυκειόυ δε μάθαμε;
View attachment 140722
λίγη οπτική βοήθεια![]()
Μήπως αυτή είναι η διαφορά μιας διαταραχής προσωπικότητας από ένα ''μαλάκα'', που θα κάνει το τέλειο έγκλημα ή θα το κρύψει πολύ καλά . Η δεν υπάρχει ποτέ ''μαλάκας'' και κρύβεται πάντα μια διαταραχή από πίσω, και αυτό που τους διαφοροποιεί είναι η διαταραχή τους;
Χαζή είναι όμως ή ''διαταραγμένη'';
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.

19-11-24

19:12
Πέθανε σήμερα ο ψυχίατρος Σουρας που τον βλέπαμε πρόσφατα στα πάνελ για την υπόθεση
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

20-11-24

10:14
Καταρχήν αηδιάζω με τα κανάλια που την περιφέρουν σε όλες τις εκπομπές για να έχουν τηλεθέαση. Αυτή τη βρίσκει να βγαίνει στα κανάλια...τόσο της κοβει....θα έπρεπε να την έχουν προφυλακίσει και να κάνουν έρευνα. Αλλά εμένα με προβληματίζει κι η στάση της μάνας της. Κάπου άκουσα ότι είχε διάγνωση για διπλή προσωπικότητα, ότι έβαζε μαξιλάρια να πνίξει την αδερφή της...κι η μάνα ρε παιδιά τι έκανε; το κοίταξε αυτό το παιδί; ή το άφησε να γίνει ένας άρρωστος ενήλικας που σκοτώνει μωρά;
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

20-11-24

10:17
πέτυχες!Καταρχήν αηδιάζω με τα κανάλια που την περιφέρουν σε όλες τις εκπομπές για να έχουν τηλεθέαση. Αυτή τη βρίσκει να βγαίνει στα κανάλια...τόσο της κοβει....θα έπρεπε να την έχουν προφυλακίσει και να κάνουν έρευνα. Αλλά εμένα με προβληματίζει κι η στάση της μάνας της. Κάπου άκουσα ότι είχε διάγνωση για διπλή προσωπικότητα, ότι έβαζε μαξιλάρια να πνίξει την αδερφή της...κι η μάνα ρε παιδιά τι έκανε; το κοίταξε αυτό το παιδί; ή το άφησε να γίνει ένας άρρωστος ενήλικας που σκοτώνει μωρά;
Καλά, μη νομίζεις πως η ψυχιατρική κάνει θαύματα, αλλά μια προσπάθεια δε θα ήταν κακή
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος
Η teacher_40 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει γράψει 107 μηνύματα.

20-11-24

10:19
Το ξέρω. Έχω άνθρωπο στην οικογένειά μου με ψυχικά θέματα και τα έχω ζήσει στο πετσί μου αλλά αν μη τι άλλο....κάτι κάνεις....δεν κάθεσαι να κοιτάς....και βγαίνεις μετά στην τηλεόραση να κατηγορείς....αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε λυπάμαι την ΕΙρήνη και καμιά Ειρήνη...αλλά για κάποιο λόγο έγινε έτσι αυτό το παιδί.....και δε φτάνει να τιμωρούμε τους ενόχους - που ούτε αυτό κάνουμε. Θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει και πρόληψηπέτυχες!
Καλά, μη νομίζεις πως η ψυχιατρική κάνει θαύματα, αλλά μια προσπάθεια δε θα ήταν κακή
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 854 μηνύματα.

20-11-24

10:38
Για ποιό λόγο μωρέ; Το ενδεχόμενο να γεννήθηκε κακός άνθρωπος δεν παίζει; Τόσοι και τόσοι είχαν τραυματικές εμπειρίες στην παιδική τους ηλικία, δεν έγιναν τέρατα. Αντιθέτως κάποιοι τις αξιοποίησαν για να γίνουν καλύτεροι και να μην περάσουν άλλοι εξαιτίας τους όσα πέρασαν οι ίδιο.
teacher_40
Νεοφερμένο μέλος

20-11-24

10:49
κι έτσι να ναι...έχεις στην οικογένειά σου έναν κακό άνθρωπο. Δεν κάνεις κάτι; Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που λες. Να γεννηθεί κανείς κακόςΓια ποιό λόγο μωρέ; Το ενδεχόμενο να γεννήθηκε κακός άνθρωπος δεν παίζει; Τόσοι και τόσοι είχαν τραυματικές εμπειρίες στην παιδική τους ηλικία, δεν έγιναν τέρατα. Αντιθέτως κάποιοι τις αξιοποίησαν για να γίνουν καλύτεροι και να μην περάσουν άλλοι εξαιτίας τους όσα πέρασαν οι ίδιο.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

20-11-24

11:14
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣΚαταρχήν
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

20-11-24

11:25
FIRST WORLD PROBLEMΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ
μη μπλέκετε παιδιά σε αυτό το τρυπάκι. Κάποτε ήμουν υστερική με την σωστή γραφή και την ορθογραφία.
Γινόμαστε σπαστικοί. Εντάξει, δεν μας έβγαλε και τα μάτια.

Αυτή η κοπέλα ως ένα βαθμό ειναι και το αποτέλεσμα της μάνας της.Κάπου άκουσα ότι είχε διάγνωση για διπλή προσωπικότητα, ότι έβαζε μαξιλάρια να πνίξει την αδερφή της...κι η μάνα ρε παιδιά τι έκανε; το κοίταξε αυτό το παιδί; ή το άφησε να γίνει ένας άρρωστος ενήλικας που σκοτώνει μωρά;
Φυσικά και το άφησε.
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 854 μηνύματα.

20-11-24

13:06
κι έτσι να ναι...έχεις στην οικογένειά σου έναν κακό άνθρωπο. Δεν κάνεις κάτι; Αν και δεν ξέρω αν υπάρχει αυτό που λες. Να γεννηθεί κανείς κακός
Προσπαθείς να κάνεις κάτι. Και να έκανε όμως κάτι η μητέρα της... μιλάμε για έναν άνθρωπο που σκότωσε τόσα μωρά. Άντε να μην σκότωνε πέντε, να σκότωνε τρία. Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με κάποιες τάσεις, όχι "άγραφοι πίνακες".
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.900 μηνύματα.

21-11-24

07:20
Παιδιά, επειδή δεν έχω παρακολουθησει τα κουτσομπολικά, αυτή η Μουρτζούκου <<έχασε>> 2 δικά της παιδιά; Άντρα είχε, ή έχει; Δεν εννοώ δυο one night stands. Εννοώ σταθερή σχέση
nearos
Επιφανές μέλος

21-11-24

14:55

Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου - Η στιγμή που οδηγείται στο αυτόφωρο
Συνελήφθη η Ειρήνη Μουρτζούκου στο πλαίσιο του αυτοφώρου το μεσημέρι της Πέμπτης (21.11.24). Μάλιστα, επιτέθηκε φραστικά σε δημοσιογράφους όταν

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

26-11-24

20:21
Συγγνώμη ακόμα υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με αυτήν την δολοφόνο?? ΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 75 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- camil
- touvlo
- Scandal
- iew
- Ilma
- Εριφύλη
- American Economist
- charmander
- Libertus
- Αντικειμενικός
- Memetchi
- AggelikiGr
- Joji
- back2967
- rafaela11
- Kate1914
- teacher_40
- tsiobieman
- taketrance
- Ωρορα
- Paragontas7000
- thenutritionist
- P.Dam.
- fmarulezkd
- J.Cameron
- Reader
- kalhkardia
- Fernando_A
- Dr. Gl. Luminous
- Giorgkalo
- synthnightingale
- Jim175
- dreamer!!
- bibliofagos
- ROM32
- Advocatus diaboli
- User2350
- A350
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.