Ανεξήγητοι θάνατοι παιδιών στην Αμαλιάδα

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.382 μηνύματα.
Α..γιατι; Δεν σκοτωνουν οι ρομα τα παιδια τους; Μονο οι ελληνες; Πας καλα;
Και οι δύο πλευρές δυστυχώς το κάνουνε, τρανταχτό παράδειγμα η Πισπιριγκου. Εγω δεν είπα ποτέ να μην τιμωρουνται παραδειγματικα τετοια περιστατικά, ειτε ειναι Ρομα ειτε Έλληνες, προφανώς. Ούτε θα κάνω τα στραβά ματια επειδή ο δράστης ανηκει σε μειονότητα, αυτό νομίζω εξαρχής το έλεγα ότι οποιος εγκληματει παίρνει αυτό που του αξίζει και πως πρέπει να τιμωρειται.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.030 μηνύματα.
Δεν το είχα δει, ότι είναι Ρομά.

Το είπα και παραπάνω, όμως. Ό,τι και να ήταν (ήταν/δεν ήταν, τέλος πάντων...) τα ίδια θα λέγαμε...
Δεν είναι ότι θα με κάνει να αλλάξω εντελώς κοσμοθεωρια αλλά θα με ταρακουνησει ως προς τους Ρομά
Καλό αυτό. Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.558 μηνύματα.
Δεν είναι ότι θα με κάνει να αλλάξω εντελώς κοσμοθεωρια αλλά θα με ταρακουνησει ως προς τους Ρομά
Ειναι δεδομενο οτι αυτα ειναι ασχετα απο φυλες..βλεπε πισμπιριγκου...ΑΛΛΑ...Εσυ εδω φαινεσαι σαν να θεωρεις οτι δεν τα κανουν αυτα οι ρομα.Οι ελληνες τα κανουν..οι ρομα θεωρουσες πως ΟΧΙ.
Ελα παναγια μου δηλαδη.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.302 μηνύματα.
Είναι και αυτή Ρομα κι όλες οι φίλες της το ίδιο που κατά τη γνώμη μου κιόλας κι αυτές είναι το ίδιο πειραγμένες… λένε είχε και Ερωτικές σχέσεις με τις περισσότερες, ακόμα και με τη κουμπάρα της…

άντε να βγει η αλήθεια στο φως

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Είναι και αυτή Ρομα κι όλες οι φίλες της το ίδιο που κατά τη γνώμη μου κιόλας κι αυτές είναι το ίδιο πειραγμένες… λένε είχε και Ερωτικές σχέσεις με τις περισσότερες, ακόμα και με τη κουμπάρα της…

άντε να βγει η αλήθεια στο φως
Tί να πω...

Το τρομερό είναι ότι αυτή - φαίνεται ότι - δε σκότωσε μόνο τα δικά της (όπως η άλλη "γνωστή"...), αλλά και τα ξένα !!

Αν είναι αλήθεια, μιλάμε για φόνισσα...

Δεν το χωράει το μυαλό μου...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.558 μηνύματα.
Tωρα λενε στο οπεν οτι για παιδια εχουν βρει τα ιδια ευρηματα.
Κια βεβαια και ενας ιατροδικαστης που μιλαει λεει οτι τα παιδια ειχαν υποξια...η οποια συμβαινει καιμαν στερησει καποιος την αναπνοη του παιδιου.
Παιδια,,αυτη τους εφραζε τη μυτη και το στομα λεμε.
Στο μεταξυ τα πλακιδια για ιστολογικες εξετασεις του Παναγιωτακη,,του τελευρταιου νεκρου παιδιου,που πεθανε απο τον αυγουστο..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝΕ ΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ..ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΛΠ..ΠΟΥ παιρνιυν μπρος μονο αν τα καναλια το δειξουν.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Tωρα λενε στο οπεν οτι για παιδια εχουν βρει τα ιδια ευρηματα.
Κια βεβαια και ενας ιατροδικαστης που μιλαει λεει οτι τα παιδια ειχαν υποξια...η οποια συμβαινει καιμαν στερησει καποιος την αναπνοη του παιδιου.
Παιδια,,αυτη τους εφραζε τη μυτη και το στομα λεμε.
Έχω ανατριχιάσει...

Ποιά φυλακή, ποιά καταδίκη ; Κρεμάλα, "κόσκινο" από σφαίρες, ό,τι χειρότερο υπάρχει...

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.382 μηνύματα.
Ειναι δεδομενο οτι αυτα ειναι ασχετα απο φυλες..βλεπε πισμπιριγκου...ΑΛΛΑ...Εσυ εδω φαινεσαι σαν να θεωρεις οτι δεν τα κανουν αυτα οι ρομα.Οι ελληνες τα κανουν..οι ρομα θεωρουσες πως ΟΧΙ.
Ελα παναγια μου δηλαδη.
Οχι ποτέ δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο λες ψεματα. Σε όλα τα ποστ που γράφω για Ρομα γραφω πως και Ρομα-Ελληνες και Ελληνες-Ελληνες εγκληματούν, όλες οι κοινωνικές ομάδες εγκληματουν. Αυτό έγραφα από την πρώτη στιγμή αλλά όταν διαβάζεις επιλεκτικά μερικά ποστ καταλαβαίνεις ο,τι θέλεις και σου "φαίνονται" πράγματα.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.559 μηνύματα.
464504443_122197769258074065_8495365820457613152_n.jpg

images.jpg

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.559 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Οχι ποτέ δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο λες ψεματα
Ti ειπες; Τι ειπες; Λεω ΤΕΓΩ ΨΕΜΜΑΤΑ...πας καλα;ΔΕς ΤΙ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ..
Το εγραψες εσυ αυτο ναι ή ου;
Παραθεση σου εκανα...ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΡΟΜΑ; ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; Εχεις προβλημα παιδι μου.Οταν σου ξεφευγουν πραγματα ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ..Εδω ξεκαθαρα λες οτι θα σε ταρακουνησει ως προς τους ρομα..δηλαδη πιστευες οτι οι ρομα δεν τα κανουν αυτα...ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..ΑΛΛΙΩς ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕς;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ-
Γιατι δε το εκανε;Επειδη την δειχνει ο ευαγγελατος; Κια την πισμπιριγκου εδειχνε..δεν τα εκανε; Δεν σε πιανω..για ριξε μια ξηγα

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.302 μηνύματα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.283 μηνύματα.
Άλλος μαλάκας ο Ευαγγελάτος. Δείξε τον απαραίτητο σεβασμό στο θέμα αυτό... CGI νεκρά βρέφη; Πάμε καλά;

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Οχι ποτέ δεν έχω γράψει κάτι τέτοιο λες ψεματα. Σε όλα τα ποστ που γράφω για Ρομα γραφω πως και Ρομα-Ελληνες και Ελληνες-Ελληνες εγκληματούν, όλες οι κοινωνικές ομάδες εγκληματουν. Αυτό έγραφα από την πρώτη στιγμή αλλά όταν διαβάζεις επιλεκτικά μερικά ποστ καταλαβαίνεις ο,τι θέλεις και σου "φαίνονται" πράγματα.
Ψευδεσαι..και ψευδεσαι και ΑΙΣΧΡΑ.Σου εδειξα τι ακριβψς εγραψες.ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ..ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Αρχική Δημοσίευση από chester20080:
Παραθεση σου εκανα...ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥς ΡΟΜΑ; ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; Εχεις προβλημα παιδι μου.Οταν σου ξεφευγουν πραγματα ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ..Εδω ξεκαθαρα λες οτι θα σε ταρακουνησει ως προς τους ρομα..δηλαδη πιστευες οτι οι ρομα δεν τα κανουν αυτα...ΑΥΤΟ ΛΕΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..ΑΛΛΙΩς ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕς;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Άλλος μαλάκας ο Ευαγγελάτος. Δείξε τον απαραίτητο σεβασμό στο θέμα αυτό... CGI νεκρά βρέφη; Πάμε καλά;
Μαθατε τωρα την καραμελα..αντι να ασχολουμαστε με το θεμα να ασχολουμαστε συνεχως με τον ευαγγελατο.Συνελθετε μωρε.Δεμ δειχνει ασεβεια προς τα παιδια αυτο..ελεος καπου.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ψευδεσαι..και ψευδεσαι και ΑΙΣΧΡΑ.Σου εδειξα τι ακριβψς εγραψες.ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ..ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Εχεις διαβάσει τι εγραφα για τους Ρομα στα δύο άλλα thread με τίτλο 1) "Έκθεση της ΕΛΑΣ: Το 86% των Ελλήνων που ενεπλάκησαν σε κλοπές και διαρρήξεις το 2022 ήταν Ρομά" και 2) Ρομά και η θέση τους στην ελληνική κοινωνία ?

Οχι δεν τα διαβασες όλα. Αν τα διάβαζες θα ηξερες εξαρχης τις θεσεις μου.

Για να σου απαντησω στην απορία σου, το οτι "θα με ταρακουνησει ως προς τους Ρομά" δεν σημαινει αυτο που σκεφτηκες εσυ αλλά ηταν συνεχεια των οσων εγραφα στα δύο άλλα thread για τους Ρομά και αφορά το κατά πόσο οι Ρομά συμβάλλουν σε αυξημένη εγκληματικότητα. Όλοι οι άλλοι εδώ μέσα ξέρουν τι εννοώ. Προτού λοιπόν μου απαντήσεις θα σου πρότεινα να διαβάσεις καλά όσα έγραφα στο πρώτο thread καθώς το δεύτερο είναι κρυμμένο για moderation.

Εν ολίγοις, φυσικά και οι Ρομά εγκληματούν όπως και οι Έλληνες εγκληματούν. Όποιος εγκληματεί πρέπει να τιμωρηθεί από το νόμο. Και η αυξημένη εγκληματικότητα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην παραβατικότητα των Ρομά. Αυτές είναι οι θέσεις μου εξαρχής.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Εχεις διαβάσει τι εγραφα για τους Ρομα στα δύο άλλα thread με τίτλο 1) "Έκθεση της ΕΛΑΣ: Το 86% των Ελλήνων που ενεπλάκησαν σε κλοπές και διαρρήξεις το 2022 ήταν Ρομά" και 2) Ρομά και η θέση τους στην ελληνική κοινωνία ?

Οχι δεν τα διαβασες όλα. Αν τα διάβαζες θα ηξερες εξαρχης τις θεσεις μου.

Για να σου απαντησω στην απορία σου, το οτι "θα με ταρακουνησει ως προς τους Ρομά" δεν σημαινει αυτο που σκεφτηκες εσυ αλλά ηταν συνεχεια των οσων εγραφα στα δύο άλλα thread για τους Ρομά και αφορά το κατά πόσο οι Ρομά συμβάλλουν σε αυξημένη εγκληματικότητα. Όλοι οι άλλοι εδώ μέσα ξέρουν τι εννοώ. Προτού λοιπόν μου απαντήσεις θα σου πρότεινα να διαβάσεις καλά όσα έγραφα στο πρώτο thread καθώς το δεύτερο είναι κρυμμένο για moderation.

Εν ολίγοις, φυσικά και οι Ρομά εγκληματούν όπως και οι Έλληνες εγκληματούν. Όποιος εγκληματεί πρέπει να τιμωρηθεί από το νόμο. Και η αυξημένη εγκληματικότητα δεν οφείλεται αποκλειστικά στην παραβατικότητα των Ρομά. Αυτές είναι οι θέσεις μου εξαρχής.
Ασε τα αλλα δυο θρενττ που σε ξεμπροστιασαν ολοι.Σιγα μην τολμαγες να πεις ακτι αλλο.
ΕΔΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

Τι εννοεις με αυτο...ξεκαθαρα..και ασε τα αλλα θρεντς και τα μπουρμπουτσαλα,δεν θα μου απαντας γενικα με το τι ελεγες σε αλλα θρεντς που σε ξεμπροσταιασαν ολοι...
ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ..που τολμας να μου πεις οτι λεω ψεμματα..ενω απλα εβαλα το ποστ σου..
Αρχική Δημοσίευση από chester20080:
Τι εννοεις με αυτο...λεγε τωρα.
Εδω και τωρα...τι εννοεις με αυτο.Ασε τα αλλα θρεντς.. εδω που ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ,,,

chester20080

Επιφανές μέλος

Ασε τα αλλα δυο θρενττ που σε ξεμπροστιασαν ολοι.Σιγα μην τολμαγες να πεις ακτι αλλο.
ΕΔΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΛΕΣ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

Τι εννοεις με αυτο...ξεκαθαρα..και ασε τα αλλα θρεντς και τα μπουρμπουτσαλα,δεν θα μου απαντας γενικα με το τι ελεγες σε αλλα θρεντς που σε ξεμπροσταιασαν ολοι...
ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ..που τολμας να μου πεις οτι λεω ψεμματα..ενω απλα εβαλα το ποστ σου..

Τι εννοεις με αυτο...λεγε τωρα.
Εδω και τωρα...τι εννοεις με αυτο.Ασε τα αλλα θρεντς.. εδω που ΣΟΥ ΞΕΦΥΓΕ,,,
σου ειπα. Αν αφησεις τα καπς λοκ θα το δεις με τα ματια σου τι εγραψα ενα ποστ πριν:

Και κανείς δεν με ξεμπροστιασε στα άλλα. Αν τα διάβαζες θα το έβλεπες.