Ανεξιχνίαστες υποθέσεις - Cold Case

Chimera

Δραστήριο μέλος

Η Chimera αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 723 μηνύματα.
Βλέπει κανείς αυτή τη σειρά ; Την παίζει το Star στη μία το βράδυ, βέβαια εγώ βαριέμαι να περιμένω να τη βλέπω εκεί ;). Είναι πολύ καλή και εκτός από αγωνία έχει και συγκίνηση . Ο άξονας είναι υποθέσεις που είχαν θεωρηθεί ανεξιχνίαστες ανοίγουν μετά από καιρό. Αφήστε που η βασική detective είναι γυναίκα και γουστάρω :clapup:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.
Όταν την πετύχω, την βλέπω. Με ενοχλεί μόνο το ότι αρκετές φορές για να λύσουν κάποια υπόθεση πρέπει να είναι τυχεροί. Επίσης, μου φαίνεται αδιανόητο να ξέρουν τόσα πολλά για τα πάντα, να μυρίζουν και να ανιχνεύουν κατευθείαν την ουσία αλλά και να βρίσκονται σε έναν χώρο για 5 λεπτά, αλλά να έχουν δει όλα όσα χρειάζεται για να βγάλουν το σωστό συμπέρασμα. Κατά τ' άλλα έχει ενδιαφέρον να λες κάθε φορά "πωπω τι βρήκε το άτομο!" :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.041 μηνύματα.
Όταν την πετύχω, την βλέπω. Με ενοχλεί μόνο το ότι αρκετές φορές για να λύσουν κάποια υπόθεση πρέπει να είναι τυχεροί. Επίσης, μου φαίνεται αδιανόητο να ξέρουν τόσα πολλά για τα πάντα, να μυρίζουν και να ανιχνεύουν κατευθείαν την ουσία αλλά και να βρίσκονται σε έναν χώρο για 5 λεπτά, αλλά να έχουν δει όλα όσα χρειάζεται για να βγάλουν το σωστό συμπέρασμα. Κατά τ' άλλα έχει ενδιαφέρον να λες κάθε φορά "πωπω τι βρήκε το άτομο!" :P
Ωχ τότε δεν θέλω να μάθω την γνώμη σου για το CSI:NY :P

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.
Η ίδια... :P

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα.
Λοιπον χτές που το είδα εκνευρίστηκα υπερβολικά λέμε:mad: μου 'ελεγε ο Μιχάλης για μία τέτοια σειρά και την είδα πάνω σε ρατσιστικά γεγονότα:mad:

Μηλάμε νευρίασα που έστω ο μάρτηρας ο τέταροτς της υπόθεσης του φόνου δεν πλήρωσε με το χειρότερο νόμισμα:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...