Kakerlak
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

τι μπορω να κανω για να την αποφυγω?...στο εμαιλ της δουλεια καθε 10 λεπτα εχω κ 2Ο
Δεν γράφεις το email σου σε forums ή τέσπα σε οποιαδήποτε σελίδα στο web είναι ορατή από άλλους, γιατί το παίρνουν spambots. Αν χρειαστεί το γράφεις κάπως έτσι Tade at tade dot com ξέρω γω και βάζεις όλους τους αποστολείς του spam στη λίστα του spam filter σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

το ε-μαιλ΄υπαρχει σε σελιδες οπου κανουμε διαφημιση το ξενοδοχειο...Δεν γράφεις το email σου σε forums ή τέσπα σε οποιαδήποτε σελίδα στο web είναι ορατή από άλλους, γιατί το παίρνουν spambots. Αν χρειαστεί το γράφεις κάπως έτσι Tade at tade dot com ξέρω γω και βάζεις όλους τους αποστολείς του spam στη λίστα του spam filter σου.
κ στη δικια του ιστιοσελιδα....του ξενοδοχειο δηλ.....
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Επίσης δοκίμασε να ανοίξεις την junk λειτουργικότητα του client σου.
Kakerlak
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δεν γράφεις το email σου σε forums ή τέσπα σε οποιαδήποτε σελίδα στο web είναι ορατή από άλλους, γιατί το παίρνουν spambots. Αν χρειαστεί το γράφεις κάπως έτσι Tade at tade dot com ξέρω γω και βάζεις όλους τους αποστολείς του spam στη λίστα του spam filter σου.
Και αν παίζεις και board games, ποτέ μην μπαίνεις με το βασικό προφίλ της yahoo. Το έκανα αρχικά όταν έπαιζα σκάκι και μου στέλνανε συνέχεια hi man, what's up ? i have a site with naughty pictures

Τώρα έχω 5-6 διαφορετικά yahoo προφίλ όταν μπαίνω στο σκάκι (και φυσικά πάντα υψηλό σκορ είμαι και μετριόφρων).
Mitsos The Great
Διάσημο μέλος

Παίρνω διάφορα ανεπιθύμητα για π***αγορές και άλλες διάφορες βλακείες όσπου άλλαξα email και ησύχασα...
Niyia
Διάσημο μέλος

Η επιχείρηση είναι εξαιρετικά επικερδής και το δίκτυο των spammers έχει εξελιχθεί αυτή τη στιγμή σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς του ηλεκτρονικού οργανωμένου εγκλήματος. Τα spam αποτελούν σήμερα τη νέα μορφή ιού. Στόχος των περισσοτέρων από αυτά είναι να εισχωρήσουν στους υπολογιστές ανυποψίαστων χρηστών και να αναλάβουν τον έλεγχό τους μετατρέποντάς τους σε «ζόμπι». Ετσι, τους χρησιμοποιούν για να στείλουν ακόμη περισσότερα spam ή για να αποκτήσουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και σε προσωπικά δεδομένα.
Διαβάστε περισσότερα εδώ : https://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15236&m=H03&aa=1
Για να ελέγξετε αν ο υπολογιστής σας είναι ζόμπι, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα : www.spamhaus.org
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Η επιχείρηση είναι εξαιρετικά επικερδής και το δίκτυο των spammers έχει εξελιχθεί αυτή τη στιγμή σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς του ηλεκτρονικού οργανωμένου εγκλήματος. Τα spam αποτελούν σήμερα τη νέα μορφή ιού. Στόχος των περισσοτέρων από αυτά είναι να εισχωρήσουν στους υπολογιστές ανυποψίαστων χρηστών και να αναλάβουν τον έλεγχό τους μετατρέποντάς τους σε «ζόμπι». Ετσι, τους χρησιμοποιούν για να στείλουν ακόμη περισσότερα spam ή για να αποκτήσουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς και σε προσωπικά δεδομένα.
stupid strikes in

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

furvuslupus
Νεοφερμένο μέλος

και καλώς σας βρήκα...
Εγώ έχω να προτείνω και άλλο ένα Φίλτρο για spam
www.postini.com
Από την άλλη μεριά δεν είναι σωστό να βάζουμε το email μας σε ότι Viral μας έρθει....Ειδικά σε αυτά τα αθώα μηνυματάκια που λένε ότι θα μας στείλουν χιλιάδες εκατομμύρια ευρώ....
Και μαζεύονται τα email το ένα κάτω από το άλλο .....δεν είναι λογικό να μας στέλνουν Spam με το τσουβάλι ..??
Thnx g
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.