Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

19-04-22

21:22
Εγώ το χτύπησα άσχημα... Τρεις σκάλες ήταν αυτέςΑκόμα ??? Εμένα μου πέρασε εδώ και καιρό. Το ξανά χτύπησες ?

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πήρα καινούργια... Αυτήν μου είπαν ότι είναι πάρα πολύ καλή, βέβαια έκανα μία ώρα μέχρι να καταλάβω πως δένεταιμε αυτη δεν εχεις θεμα .
χωρις αυτη υπαρχει περιπτωση στα φαραγγια της φιλοσοφικης να το στραμπουλιξεις γιατι ειναι αδυναμο ακομα.

Συνημμένα
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

19-04-22

21:23
Πόσος καιρός πάει ???Εγώ το χτύπησα άσχημα... Τρεις σκάλες ήταν αυτές![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.994 μηνύματα.

19-04-22

21:24
Ακριβώς ένας μήνας... Είχε περάσει, όχι και για τρέξιμο αλλά δεν πονούσε... Σήμερα με ξανά έπιασεΠόσος καιρός πάει ???
Guest 881237
Επισκέπτης

19-04-22

21:26
Αλήθεια? Νόμιζα πιο πολύ . Έτσι θυμάμαι .Ακριβώς ένας μήνας... Είχε περάσει, όχι και για τρέξιμο αλλά δεν πονούσε... Σήμερα με ξανά έπιασε
Τώρα με αυτό που έβαλες τι σου είπαν θα περάσει ?
Πάντως δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό .
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

19-04-22

21:28
21 Μαρτίου έγινε... Μου είπαν ότι είναι καλός επίδεσμος, αν συνεχίσει έτσι δεν τον γλιτώνω τον ορθοπεδικό! Πάντως δεν είχε κανένα πρόβλημα, πριν κάτι μέρες περπάτησα όλη την Ακαδημίας για τα βιβλία και ούτε καν πόνεσεΑλήθεια? Νόμιζα πιο πολύ . Έτσι θυμάμαι .
Τώρα με αυτό που έβαλες τι σου είπαν θα περάσει ?
Πάντως δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό .
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.032 μηνύματα.

19-04-22

21:29
α ωραια .. δεν την ξερω αυτη, εγω καλτσα θα επαιρναΕγώ το χτύπησα άσχημα... Τρεις σκάλες ήταν αυτές
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πήρα καινούργια... Αυτήν μου είπαν ότι είναι πάρα πολύ καλή, βέβαια έκανα μία ώρα μέχρι να καταλάβω πως δένεται![]()
αλλα αφου λενε οτι ειναι καλη ετσι θα ειναι.
Guest 881237
Επισκέπτης

20-04-22

00:11
Κι εγώ το είχα πάθει . Λίγες μέρες αφού μου πέρασε ξανά ήρθε αλλά από τότε πέρασε κ είμαι οκ .21 Μαρτίου έγινε... Μου είπαν ότι είναι καλός επίδεσμος, αν συνεχίσει έτσι δεν τον γλιτώνω τον ορθοπεδικό! Πάντως δεν είχε κανένα πρόβλημα, πριν κάτι μέρες περπάτησα όλη την Ακαδημίας για τα βιβλία και ούτε καν πόνεσε
Ελπίζω να μην ξανά εμφανιστεί

Εντάξει αν έγινε 21 Μαρτίου έχεις ούτε ένα μήνα δηλαδή δε νομίζω να χρειαστείς ορθοπεδικό
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

18-05-22

17:11
Σήμερα μέσα στην μέρα μου ρίχνει δυνατούς πόνους ανάμεσα στα στήθη. Φεύγει και ξανά έρχεται
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.318 μηνύματα.

18-05-22

17:29
Έχεις άγχος;Σήμερα μέσα στην μέρα μου ρίχνει δυνατούς πόνους ανάμεσα στα στήθη. Φεύγει και ξανά έρχεται
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

18-05-22

17:30
Όχι καθόλου. Παίζει να ναι και από το έντερο, δεν ξέρω:/Έχεις άγχος;
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

18-05-22

17:42
θυρεοειδή να ελέγξεις;Όχι καθόλου. Παίζει να ναι και από το έντερο, δεν ξέρω:/
άλλο πιθανό σενάριο γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

18-05-22

17:46
Θυροειδή είχα κάνει εξέταση αίματος δεν είχαθυρεοειδή να ελέγξεις;
άλλο πιθανό σενάριο γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

18-05-22

17:51
αυτό που σκέφτηκα είναι να κανες καποια ταχυκαρδία (και πιθανή αίτια ειναι ο υπερθυρεοειδισμό και να κανε καποια αρρυθμία) εφόσον το έλεγξε άκυρο
Το άλλο πιο πιθανό αίτιο είναι η ΓΟΠ που αυτό θα το καταλάβεις είναι αν ξανασυμβεί αυτό αν σχετίζεται με το φαγητό (δηλαδή να φαγες λίγο πριν) κοκ
από εξετάσεις κάνε μια γενική αίματος και απλό βιοχημικό. (σάκχαρο, ουρια, κρεατινίνη, sgot, sgpt, ck, alp, γgt, Να, Κ, ασβέστιο, φώσφορο
Το άλλο πιο πιθανό αίτιο είναι η ΓΟΠ που αυτό θα το καταλάβεις είναι αν ξανασυμβεί αυτό αν σχετίζεται με το φαγητό (δηλαδή να φαγες λίγο πριν) κοκ
από εξετάσεις κάνε μια γενική αίματος και απλό βιοχημικό. (σάκχαρο, ουρια, κρεατινίνη, sgot, sgpt, ck, alp, γgt, Να, Κ, ασβέστιο, φώσφορο
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

24-05-22

21:15
Παρατήρησα ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω τρομερούς πονοκεφάλους μετά το μεσημέρι... Δηλαδή με πιάνουν κατά το απόγευμα! Και δεν κουράζομαι για να πεις, απλά είμαι πολύ ώρα στο κινητό λόγω εργασίας που κάνω! Παίζει να φταίει αυτό? Δεν παίρνω ντεπον γιατί δεν θέλω να παίρνω κάθε μέρα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

11-06-22

23:13
Πάλι έχω δέκατα, μεταξύ 36.9-37.2

Εσείς το βράδυ τι θερμοκρασία έχετε?

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

00:08
Ψιλοκαίω από το απόγευμαΠάλι έχω δέκατα, μεταξύ 36.9-37.2
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

01:01
Επίσης έχω δυνατές κράμπες στην κοιλιά που έρχονται και φεύγουν
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.032 μηνύματα.

12-06-22

02:20
για την κοιλια παρε αμπουλες μαγνησιου (Μg2 φτηνες ειναι),Επίσης έχω δυνατές κράμπες στην κοιλιά που έρχονται και φεύγουν
οι ανθρωποι αυτο τον καιρο αρωσταινουν απο τα κλιματιστικα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

12-06-22

03:01
Nαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω υψηλή θερμοκρασία 36.9+... Το βράδυ δεν πρέπει να πέφτει?για την κοιλια παρε αμπουλες μαγνησιου (Μg2 φτηνες ειναι),
οι ανθρωποι αυτο τον καιρο αρωσταινουν απο τα κλιματιστικα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

12-06-22

03:04
εξαρτατε , στους ενεργητικους ανθρωπους το βραδυ ανεβαινειNαι αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχω υψηλή θερμοκρασία 36.9+... Το βράδυ δεν πρέπει να πέφτει?
αμα σε ενοχλει ..που ενοχλει...παρε κανενα αποτελ ..σε μια δυο μερες θα φυγει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.