γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.022 μηνύματα.

12-06-22

22:09
ε μπανανες τρωνε στον κινηματογραφοτα τσόφλια από που προκύπτουν; λίγο δύσκολο να σου τα πετάξει αυτά.. μπανανοφλουδα ναι
στο αττικο παρκο που ειχα παει ετρωγαν αλλα πραγματα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

11-07-22

12:23
Θυμάστε όλοι φαντάζομαι που στραμπουληξα τον αστράγαλο μου. Ε τώρα τον ξανά χτύπησα, πάλι μέσα στο λεωφορείο και με άκουσε όλη η Αττική. Αυτά
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

31-07-22

23:23
Εκτός από d dimer τι άλλες εξετάσεις μπορούμε να κάνουμε για θρόμβους;
Σήμερα με πονάει η γάμπα μου πολύ για κάποιον λόγο, σαν πιάσιμο.
Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι έχω θρόμβους, δεν ξέρω γιατί
Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι έχω θρόμβους, δεν ξέρω γιατί

Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

01-08-22

01:33
Τροπονίνη να κάνεις.Και χρόνο προθρομβίνης.Εκτός από d dimer τι άλλες εξετάσεις μπορούμε να κάνουμε για θρόμβους;
Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι έχω θρόμβους, δεν ξέρω γιατί![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

01-08-22

01:35
Το ζητάω στις εξετάσεις αίματος; Αυτό δεν φαίνεται και από το καρδιογράφημα;Τροπονίνη να κάνεις.Και χρόνο προθρομβίνης.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

01-08-22

01:38
Στο καρδιογράφημα φαίνονται οι παλμοί νομίζω.Τώρα ναι,την τροπονίνη την ζητάς.Όπως και το χρόνο προθρομβίνης.Αν και νομίζω ότι τον τελευταίο στον κάνουν ούτως ή αλλως αμα κάνεις γενικές αίματος.Το ζητάω στις εξετάσεις αίματος; Αυτό δεν φαίνεται και από το καρδιογράφημα;
Πάντως δε νομίζω να παθαίνεις θρόμβωση.Θα υπέφερες στο πόνο,το πόδι σου θα ήταν πολύ ζεστό,θα είχες τάση για εμετό,θολούρα κτλ
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.022 μηνύματα.

01-08-22

05:50
O θρομβος στην γαμπα δινει ποναρα και πριξιματαρα και οχι πιασιματακιΕκτός από d dimer τι άλλες εξετάσεις μπορούμε να κάνουμε για θρόμβους;
Μου έχει καρφωθεί στο μυαλό ότι έχω θρόμβους, δεν ξέρω γιατί![]()
Η γαμπα σου ποναει γιατι δεν βαζεις κωλο κατω.
Παρε καμια αμπουλα μαγνησιου την ημερα οπως οι αθλητες να ελαστικοποιηθει ο μυς και μια χαρα θα εισαι και ασε του θρομβους και τα d dimers για αυτους που τους χρειαζονται.
Και λιγο μασαζακι.Εδω στον πειραια εχουμε και με 10€
Και επειδη εισαι και επιμονη παρε ενα σαλοσπιρ την ημερα να σου φυγει και η ιδεα
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

15-09-22

02:21
Έβγαλα ένα μικροσκοπικό σπυράκι, ούτε καν φαίνεται, δίπλα από τον αφαλό και με ΠΕΘΑΙΝΕΙ στον πόνο. Ούτε σορτσάκι δεν μπορώ να φορέσω, τι φάση; Μετά το μπάνιο βγήκε
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

15-09-22

02:26
ingrown hair λογικα , βαλε κρεμα για σπυρια και μετα αλλαξε του τα φωτα και σπασ'το. νταξει ισως παθεις μολυνση αν εχεις βρωμικα χερια αλλα υγειαΈβγαλα ένα μικροσκοπικό σπυράκι, ούτε καν φαίνεται, δίπλα από τον αφαλό και με ΠΕΘΑΙΝΕΙ στον πόνο. Ούτε σορτσάκι δεν μπορώ να φορέσω, τι φάση; Μετά το μπάνιο βγήκε
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

15-09-22

02:29
Πιθανότατα κάποιο σπυράκι με πύον θα είναι. Συνήθως είναι μικρά και πονάνε πολύ.Βαζε betadin δύο φορές την ημέρα,λογικά θα το ξεράνει και θα υποχωρήσει εντός ολίγων ημερών.Έβγαλα ένα μικροσκοπικό σπυράκι, ούτε καν φαίνεται, δίπλα από τον αφαλό και με ΠΕΘΑΙΝΕΙ στον πόνο. Ούτε σορτσάκι δεν μπορώ να φορέσω, τι φάση; Μετά το μπάνιο βγήκε
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

15-09-22

02:32
ε αμα δεν βγει τωρα που ειναι εχεις δυνατο δερμα ποτε θα βγει.Έβγαλα ένα μικροσκοπικό σπυράκι, ούτε καν φαίνεται, δίπλα από τον αφαλό και με ΠΕΘΑΙΝΕΙ στον πόνο. Ούτε σορτσάκι δεν μπορώ να φορέσω, τι φάση; Μετά το μπάνιο βγήκε
εγω ειχα καποια λιγα στο προσωπο και σποραδικα ...και πολλα στην πλατη ..απο τοτε που αρχισα να κανω ντουζ με σαπουνι PH δερματος εξαφανιστηκαν.
ειναι και φτηνο 10€ το λιτρο
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

15-09-22

02:34
μαστιγα αυτη , εγω καταλαβα οτι παιζει να φταιει και η υγρασια μετα το μπανιο πχ(μπορει να λεω και μαλακιες δεν ξερω) .οποτε φροντιζω πια να σκουπιζομαι καλα στην πλατη με την πετσετα και εχω δει μια μειωση. για δοκιμασε και αυτοπολλα στην πλατη
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

15-09-22

02:38
τι μαστιγα ...το δερμα ειναι νεανικο και ζωντανο , εκρινει ουσιες για να ειναι λαμπερο και ερωτικο.μαστιγα αυτη , εγω καταλαβα οτι παιζει να φταιει και η υγρασια μετα το μπανιο πχ(μπορει να λεω και μαλακιες δεν ξερω) .οποτε φροντιζω πια να σκουπιζομαι καλα στην πλατη με την πετσετα και εχω δει μια μειωση. για δοκιμασε και αυτο
ε εχουν και παρενεργιες...μια καλη καθημερινη καθαριοτητα με φιλικό σαπουνι και τελος.
σε οποιο δερματολογο πας ,πρωτα θα δωσει σαπουνι να πλενεσαι και μετα αλοιφές
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος

15-09-22

02:40
λαμπερο και ερωτικο

ακριβως αυτο. και καλη ενυδατικημια καλη καθημερινη καθαριοτητα με φιλικό σαπουνι και τελος
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

15-09-22

02:42
τι ειναι η ενυδατικη ...το νερο δεν εχε νερο ...δεν φτανει.
ακριβως αυτο. και καλη ενυδατικη
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

25-09-22

13:33
σήμερα με έπιασε από το πρωί πάρα πολύ δυνατός, οξύς πόνος στην δεξιά πλευρά του εντέρου. Πόνος που δεν μπορώ να κουνηθώ φάση. Με πιάνει συνεχώς σπαστική κολίτιδα αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά πάθει
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

25-09-22

13:41
δεν ξερω κατι καλο να σου πω ..σήμερα με έπιασε από το πρωί πάρα πολύ δυνατός, οξύς πόνος στην δεξιά πλευρά του εντέρου. Πόνος που δεν μπορώ να κουνηθώ φάση. Με πιάνει συνεχώς σπαστική κολίτιδα αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά πάθει
η σπαστικη κολιτιδα ειναι και αγχωδης διαταραχη και ταΐζεται και ηρεμει με μπανανες ( καλιο ) και αμπουλες μαγνησιου
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

25-09-22

13:54
Εαν είσαι εξαιρετικά αγχωμένη για κάτι ή δεν έχεις κοιμηθεί καλά could be that.σήμερα με έπιασε από το πρωί πάρα πολύ δυνατός, οξύς πόνος στην δεξιά πλευρά του εντέρου. Πόνος που δεν μπορώ να κουνηθώ φάση. Με πιάνει συνεχώς σπαστική κολίτιδα αλλά τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανά πάθει
Ωστόσο επειδή λες πως πονάς πολύ, το πιο πιθανό είναι και να έφαγες και κάτι που σε πειράζει ή κάτι στο οποίο το έντερο σου έχει ευαισθησία. Και το επίσης πιο πιθανό είναι να σου περάσει αφού πας τουαλέτα.
Καλό θα ήταν εαν δεν το κάνεις ήδη να κρατάς μια λίστα με φαγητά που σε ζορίζουν.
Edit : Δεξιά πλευρά εννοείς όπως κοιτάς εσύ το σώμα σου ή όπως θα το κοίταζε κάποιος άλλος εαν στεκόταν απέναντι σου ;
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

25-09-22

14:08
Κοίτα, ιατρός δεν είμαι, αλλά όντας εξαιρετικά αγχώδης άνθρωπος, θα σου πω πως μέρες που κρύβεται καλά το άγχος μέσα μου, το βιώνω με αυτόν ακριβώς τον πόνο, κάτω δεξιά. Φάση, με είχε πιάσει μια φορά στον δρόμο ενώ πήγαινα φροντιστήριο και δεν μπορούσα να περπατήσω, είναι όντως βάρβαρος αν λέμε τον ίδιο. Αν κάτσεις όμως με την πλάτη ίσια σε μια καρέκλα, και κάνεις διαφραγματική αναπνοή, φεύγει.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.928 μηνύματα.

25-09-22

14:32
παρε ενα tavor και θα γινεις καλα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.