Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

25-12-22

16:30
Δεν είμαι γυναίκα που έχει πόνους όταν αδιαθετεί γενικά. Επίσης να σημειώσω πως η περίοδός μου δεν είναι καθόλου σταθερή. Έχει καθυστερήσει και 3 μήνες, άλλες φορές 2. Νομίζω από την τελευταία φορά που μου ήρθε πάει παραπάνω από μήνας. Δεν το δένω κόμπο βέβαια. Λοιπόν… αυτή τη στιγμή με έχει πεθάνει η μέση μου και ειδικά κάτω χαμηλά η κοιλιά. Επίσης αν τρώω μου έρχεται συχνά τάση για εμετό (δεν είμαι έγκυος I promise). Με πιάνει που και που τις τελευταίες ημέρες πόνος αλλά σήμερα ειδικά με έχει λιώσει. Έχετε κάποιο tip; Έχω κάτσει σε εμβρυακή στάση, με την σόμπα δίπλα γιατί αν σηκωθώ να περπατήσω θα πονάω διπλά.

25-12-22

16:34
Nurofen?Δεν είμαι γυναίκα που έχει πόνους όταν αδιαθετεί γενικά. Επίσης να σημειώσω πως η περίοδός μου δεν είναι καθόλου σταθερή. Έχει καθυστερήσει και 3 μήνες, άλλες φορές 2. Νομίζω από την τελευταία φορά που μου ήρθε πάει παραπάνω από μήνας. Δεν το δένω κόμπο βέβαια. Λοιπόν… αυτή τη στιγμή με έχει πεθάνει η μέση μου και ειδικά κάτω χαμηλά η κοιλιά. Επίσης αν τρώω μου έρχεται συχνά τάση για εμετό (δεν είμαι έγκυος I promise). Με πιάνει που και που τις τελευταίες ημέρες πόνος αλλά σήμερα ειδικά με έχει λιώσει. Έχετε κάποιο tip; Έχω κάτσει σε εμβρυακή στάση, με την σόμπα δίπλα γιατί αν σηκωθώ να περπατήσω θα πονάω διπλά.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

25-12-22

16:40
Πήρα ντεπόν που παίρνω πάντα και συνήθως βοηθάει. Τώρα τίποτα.Nurofen?
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

25-12-22

16:43
Πήρα ντεπόν που παίρνω πάντα και συνήθως βοηθάει. Τώρα τίποτα.
Δοκιμασε Buscopan, καλο αντισπασμωδικό που βοηθαει σ αυτές τις περιπτώσεις.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

25-12-22

17:05
Βάλε κάτι ζεστό στη κοιλιά σου, όπως μια θερμοφόρα και πες σε κάποιον να σου φτιάξει κάτι ζεστό να πιεις.Δεν είμαι γυναίκα που έχει πόνους όταν αδιαθετεί γενικά. Επίσης να σημειώσω πως η περίοδός μου δεν είναι καθόλου σταθερή. Έχει καθυστερήσει και 3 μήνες, άλλες φορές 2. Νομίζω από την τελευταία φορά που μου ήρθε πάει παραπάνω από μήνας. Δεν το δένω κόμπο βέβαια. Λοιπόν… αυτή τη στιγμή με έχει πεθάνει η μέση μου και ειδικά κάτω χαμηλά η κοιλιά. Επίσης αν τρώω μου έρχεται συχνά τάση για εμετό (δεν είμαι έγκυος I promise). Με πιάνει που και που τις τελευταίες ημέρες πόνος αλλά σήμερα ειδικά με έχει λιώσει. Έχετε κάποιο tip; Έχω κάτσει σε εμβρυακή στάση, με την σόμπα δίπλα γιατί αν σηκωθώ να περπατήσω θα πονάω διπλά.
Σχετικά με τις ανωμαλίες στη περίοδο το έχεις ψάξει μήπως έχεις πολυκυστικές ωοθήκες;
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

25-12-22

18:49
α οι περιοδοι μου summed up. αλλα εγω επειδη ειμαι sigma female δεν παιρνω κατι συνηθωςΔεν είμαι γυναίκα που έχει πόνους όταν αδιαθετεί γενικά. Επίσης να σημειώσω πως η περίοδός μου δεν είναι καθόλου σταθερή. Έχει καθυστερήσει και 3 μήνες, άλλες φορές 2. Νομίζω από την τελευταία φορά που μου ήρθε πάει παραπάνω από μήνας. Δεν το δένω κόμπο βέβαια. Λοιπόν… αυτή τη στιγμή με έχει πεθάνει η μέση μου και ειδικά κάτω χαμηλά η κοιλιά. Επίσης αν τρώω μου έρχεται συχνά τάση για εμετό (δεν είμαι έγκυος I promise). Με πιάνει που και που τις τελευταίες ημέρες πόνος αλλά σήμερα ειδικά με έχει λιώσει. Έχετε κάποιο tip; Έχω κάτσει σε εμβρυακή στάση, με την σόμπα δίπλα γιατί αν σηκωθώ να περπατήσω θα πονάω διπλά.

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

27-01-23

20:34
Εδώ και δέκα μέρες έχω κόψει μαχαίρι την ζάχαρη και όλα τα ανθυγιεινα. Τρώω μόνο φρούτα, λαχανικά και κοτόπουλο ψάρι για μεσημέρι. Κυρίως τα έκοψα για τα εντερικά μου προβλήματα, αλλά από τότε που τα έκοψα πονάω πολύ περισσότερο, με σχεδόν κάθε πρωί στις 7 να με πιάνει σπαστική κολίτιδα. Δεν αντέχεται αυτό
Roulaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Roulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.

27-01-23

21:25
Λογικ
Λογικό είναι γιατί άλλαξες απότομα τη διατροφή σου με αποτέλεσμα το έντερο σου να πάθει "σοκ". Πρέπει να τα κόψεις σταδιακά. Το είχα πάθει και εγώ παλιάΕδώ και δέκα μέρες έχω κόψει μαχαίρι την ζάχαρη και όλα τα ανθυγιεινα. Τρώω μόνο φρούτα, λαχανικά και κοτόπουλο ψάρι για μεσημέρι. Κυρίως τα έκοψα για τα εντερικά μου προβλήματα, αλλά από τότε που τα έκοψα πονάω πολύ περισσότερο, με σχεδόν κάθε πρωί στις 7 να με πιάνει σπαστική κολίτιδα. Δεν αντέχεται αυτό
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.978 μηνύματα.

27-01-23

21:40
Εδώ και δέκα μέρες έχω κόψει μαχαίρι την ζάχαρη και όλα τα ανθυγιεινα. Τρώω μόνο φρούτα, λαχανικά και κοτόπουλο ψάρι για μεσημέρι. Κυρίως τα έκοψα για τα εντερικά μου προβλήματα, αλλά από τότε που τα έκοψα πονάω πολύ περισσότερο, με σχεδόν κάθε πρωί στις 7 να με πιάνει σπαστική κολίτιδα. Δεν αντέχεται αυτό
Έχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

27-01-23

21:41
λολΈχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση;
Από τα 20 μου;
paskmak
Διάσημο μέλος

27-01-23

21:43
λολ
Από τα 20 μου;
Χρονιές φλεγμονώδεις νόσου του εντέρου μπορούν να ξεκινήσουν ακομα και από την παιδική ηλικια.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-01-23

21:44
Είχα κάνει υπέρηχο πιο παλιά αλλά δεν είχα κάτι. Αυτά τώρα με έχουν πιάσειΧρονιές φλεγμονώδεις νόσου του εντέρου μπορούν να ξεκινήσουν ακομα και από την παιδική ηλικια.
paskmak
Διάσημο μέλος

27-01-23

21:45
Είχα κάνει υπέρηχο πιο παλιά αλλά δεν είχα κάτι. Αυτά τώρα με έχουν πιάσει
Ποσό καιρο
monaxiko brizolaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Οδηγός ταξί. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα.

27-01-23

22:24
Αν ήθελε να ακούσει κάτι τόσο αγχωτικό , καλύτερα να είχε googlαρει τα συμπτώματα χαχαχαχαχαχΈχεις κάνει ποτέ κολονοσκόπηση;
Roulaki
Νεοφερμένο μέλος
Η Roulaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 55 μηνύματα.

27-01-23

22:26
Μίλα με έναν γαστρεντερολόγο μήπως σου δώσει κάποιο χάπι
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

27-05-23

22:57
Τι μπορείς να κολλήσεις αν πιεις νερό από το ίδιο μπουκάλι με έναν συμμαθητή σου;
Με έβαλαν να πιω νερό από το ίδιο μπουκάλι με μια συμμαθήτρια μου
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ηλίθια ερώτηση, αλλά κυρά μου ηθοποιός δεν ήθελες;Τι μπορείς να κολλήσεις αν πιεις νερό από το ίδιο μπουκάλι με έναν συμμαθητή σου;
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

28-05-23

10:51
Σύμφωνα με τη γιαγιά μου, θα μάθει τα μυστικά σου. Τώρα από μικρόβια, ό,τι μπορείς να φανταστείς.Τι μπορείς να κολλήσεις αν πιεις νερό από το ίδιο μπουκάλι με έναν συμμαθητή σου;
Σαν ηθοποιός είναι λογικό το ότι για τις ανάγκες του ρόλου θα αναγκαστείς να φιλήσεις (και όχι μόνο!) τον (την) συμπρωταγωνιστή σου. Έχει γραφεί ότι στην ταινία "The last tango in Paris" οι ερωτικές σκηνές ήταν πραγματικές.Ηλίθια ερώτηση, αλλά κυρά μου ηθοποιός δεν ήθελες;
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

28-05-23

11:11
Το φιλί δεν με ενοχλεί τόσο, αλλά χθες η δασκάλα για τις ανάγκες του ρόλου μας έβαλε με μια κοπέλα να πιούμε από το ίδιο μπουκάλι αρκετές φορές..Σύμφωνα με τη γιαγιά μου, θα μάθει τα μυστικά σου. Τώρα από μικρόβια, ό,τι μπορείς να φανταστείς.
Σαν ηθοποιός είναι λογικό το ότι για τις ανάγκες του ρόλου θα αναγκαστείς να φιλήσεις (και όχι μόνο!) τον (την) συμπρωταγωνιστή σου. Έχει γραφεί ότι στην ταινία "The last tango in Paris" οι ερωτικές σκηνές ήταν πραγματικές.
Και ήταν κάτι που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η BeatrixKiddo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.460 μηνύματα.

28-05-23

11:36
Λοιμώδης μονοπυρήνωση goes brrrrrrΤο φιλί δεν με ενοχλεί τόσο, αλλά χθες η δασκάλα για τις ανάγκες του ρόλου μας έβαλε με μια κοπέλα να πιούμε από το ίδιο μπουκάλι αρκετές φορές..
Και ήταν κάτι που δεν μου άρεσε ιδιαίτερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Μήτσος10
- Βασιλης1234
- charmander
- Unboxholics
- Joji
- johnsala
- rafaela11
- fourkaki
- chester20080
- fockos
- iew
- Paragontas7000
- mixaelaaa
- Δροσουλίτης
- Libertus
- AggelikiGr
- Εριφύλη
- marww
- fmarulezkd
- eukleidhs1821
- Εχέμυθη
- tsiobieman
- jj!
- Wonderkid
- χημεια4λαιφ
- Roulaki
- User2350
- camil
- J.Cameron
- Scandal
- Appolon
- Memetchi
- ΘανάσοςG4
- louminis
- constansn
- Deadly_sorrowX
- oups
- Peter Pan13
- sophia<3
- Hased Babis
- P.Dam.
- Nala
- Αναστασία197
- SoyN
- Κλημεντίνη
- eirinipap
- Pharmacist01
- Kitana
- Than003
- Μαραθ22
- nucomer
- Mammy Nun
- george777
- margik
- Τρελας123
- ggl
- danny
- το κοριτσι του μαη
- katia.m
- tfghp
- Johnman97
- kiyoshi
- alpha.kappa
- Sherlockina
- adonman
- estrela
- Antonius
- nobody8
- Αλκης Κ.
- damn
- PanosBat
- Citylights
- koukdespoina2004
- Panagiotis849
- Meow
- Ziekr
- GeorgePap2003
- effiee
- Χάρις
- Manuela98
- jorahtheexplorah
- sophiaa
- roud
- Maynard
- spring day
- Basiliki.kiki
- snowy
- Athens2002
- katerinavld
- Ioanna98
- Dr. Gl. Luminous
- Theodora03
- kost28
- Νομάρχης
- rosemary
- Γιωργος15773
- Miranda32
- theodoraooo
- Magigi
- Kitkat2000
- Nikoletaant
- eleniiib
- Nocommingback
- valantis21
- Έμμα
- Johanna Mark
- Satan Claus
- TehWinnerGR
- Red
- Πα.Κ
- Specon
- xakounaamatata
- Kokro
- Giii
- beckyy
- Lider
- Gus Roger10
- usernamesim2222
- hlias2000
- Lia 2006
- anastasia papa
- George_dr
- QWERTY23
- panosveki
- jYanniss
- Stelios725
- panagiotis23
- nimbus
- barkos
- Idontknoww
- Ryuzaki
- the purge
- jims
- maria2001
- Nikoleta_Giann
- Panos_02
- Mashiro@Iberan
- Ιωάννης1234
- nicks1999
- globglogabgalab
- nikoleta59
- L0st
- maria12344
- Ameliak
- n1ki20
- KingPoul
- Ksenia. Ksenia77
- neurogirl
- SlimShady
- buffon85
- Georgekk
- jim2015
- T C
- 042003
- Σωτηρία
- VasoGrimes
- Ανώνυμη
- Stroka
- GiwrgosLxs
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.