Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3,073 μηνύματα.

07-07-21

16:29
Τον Χαγιάτε τον είχα πετύχει τις ένδοξες εποχές προ κόβιντ,σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι,να την πέφτει σε 15χρονα
Εντάξει δε λέω φέρεται καλά στον Σολομωνίδη αλλά και πάλι το γεγονός ότι είναι 30 φεύγα και τη πέφτει σε μικρά, ε το λες και λίγο άρρωστο.Κατά καιρούς έχει ευχηθεί και καρκίνους κιόλας.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,686 μηνύματα.

07-07-21

16:44
Καλά αυτό όλοι το κάνουν, ιδίως οι lol players.Κατά καιρούς έχει ευχηθεί και καρκίνους κιόλας.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3,073 μηνύματα.

09-07-21

01:41
Πάντως αυτό τώρα το άκουσα.Ωραίος ύμνος για τους καθηγητές που κωλοβαρούσαν όλο το εξάμηνο με τα διαδικτυακά και διάβαζαν απλά σημειώσειςΤο προηγούμενο είναι overrated, αυτό εδώ είναι πολύ καλύτερο. Λέτε ο πατέρας του να γράφει τους στίχους;

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 19,532 μηνύματα.

07-07-24

21:11
Αν παρατηρήσετε τα βίντεο του στυλ τη λέρα κτλ, θα δείτε ότι πολλές φορές και οι ίδιοι που κάνανε το σόου, πηγαίνανε να σκάσουν στα γέλια.
Αν πληρωνόντουσαν και μάλιστα καλά για να βγουν να κάνουν το νούμερό τους, εγώ δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό αυτό.
Ναι δεν ήταν και αινστάιν οι υποψήφιοι της Πάνια, αλλά δε νομίζω να κάνανε κάτι παρά τη θέλησή τους.
Ίσως θέλανε κι αυτοί να νιώσουν ότι κάνουν τον κόσμο να γελάει, σαν να είναι οι ίδιοι κωμικοί ηθοποιοί, κι ας δείχνανε ένα - υποτιθέμενο και καλά - κομμάτι της αληθινής τους ζωής. Δηλαδή παίρνανε κάτι από αυτό.
Όσο για τα άτομα με νοητική υστέρηση (διαγνωσμένη να το πω κι έτσι), επειδή έχω συναντήσει τέτοια άτομα: συνήθως δεν έχουν πολλούς φίλους και θέλουν να νιώσουν με κάθε τρόπο ότι προσφέρουν κάτι στον άλλον για να γίνουν αρεστοί και αποδεκτοί και να νιώσουν ότι ανήκουν.
Νομίζω και τότε που ξέσπασε το θέμα με τον hayate πως τον λέγανε, μια κοπέλα έλεγε ότι πήγαινε εκεί γιατί ήθελε φίλους.
Το θέμα είναι ποιος μπορεί να βάλει το όριο της "εκμετάλλευσης" και της πραγματικής πρόθεσης του ατόμου; Μήπως μόνο το ίδιο το άτομο; Για την Πάνια μιλάω πάντα, τον hayate δεν τον ξέρω και δεν έχω δει τι έχει κάνει ακριβώς.
Αν πληρωνόντουσαν και μάλιστα καλά για να βγουν να κάνουν το νούμερό τους, εγώ δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό αυτό.
Ναι δεν ήταν και αινστάιν οι υποψήφιοι της Πάνια, αλλά δε νομίζω να κάνανε κάτι παρά τη θέλησή τους.
Ίσως θέλανε κι αυτοί να νιώσουν ότι κάνουν τον κόσμο να γελάει, σαν να είναι οι ίδιοι κωμικοί ηθοποιοί, κι ας δείχνανε ένα - υποτιθέμενο και καλά - κομμάτι της αληθινής τους ζωής. Δηλαδή παίρνανε κάτι από αυτό.
Όσο για τα άτομα με νοητική υστέρηση (διαγνωσμένη να το πω κι έτσι), επειδή έχω συναντήσει τέτοια άτομα: συνήθως δεν έχουν πολλούς φίλους και θέλουν να νιώσουν με κάθε τρόπο ότι προσφέρουν κάτι στον άλλον για να γίνουν αρεστοί και αποδεκτοί και να νιώσουν ότι ανήκουν.
Νομίζω και τότε που ξέσπασε το θέμα με τον hayate πως τον λέγανε, μια κοπέλα έλεγε ότι πήγαινε εκεί γιατί ήθελε φίλους.
Το θέμα είναι ποιος μπορεί να βάλει το όριο της "εκμετάλλευσης" και της πραγματικής πρόθεσης του ατόμου; Μήπως μόνο το ίδιο το άτομο; Για την Πάνια μιλάω πάντα, τον hayate δεν τον ξέρω και δεν έχω δει τι έχει κάνει ακριβώς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 66 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Advocatus diaboli
- AggelikiGr
- johnsala
- Scandal
- charmander
- Kate1914
- bibliofagos
- giannhs2001
- User2350
- xrisamikol
- fockos
- angies