Χαχ, αυτο με τις καλτσες το χω κανει κι εγω:p
Μμ τι να πω...περναω μια φαση νοικοκυροσυνης τις τελευταιες δυο βδομαδες..τουτ'εστιν προσπαθω να υπαρχει μια σχετικη ταξη, οχι τιποτα τρελο.
Η φαση της ταξης ξεκινησε οταν πριν κανα διβδομαδο ηρθαν να μου κανουν εκπληξη κατι φιλοι, και τους υποδεχτηκα με ενα σπιτι σε ΑΙΣΧΡΗ κατασταση. Ρουχα παντου, πανω στο γραφειο χαρτια και εργασιες, στο τραπεζι περιοδικα, ο καναπες ανοιχτος και πανω απο κουβερτες μεχρι οτιδηποτε.. Αισθανθηκα πραγματικα πολυ ασχημα, αν και με ξερουν και μ'εχουν δει και τους εχω δει και σε χειροτερα, αλλα ενταξει.. :X Και γενικα παντα ζω μ'αυτο το αγχος, μη χτυπησει το κουδουνι η απο πανω και πως να την υποδεχτω, μην ερθει η σπιτονοικοκυρα να δει κατι και δει οτι το σπιτι της εγινε σταβλος κτλ κτλ.
Παντως αν εξαιρεσουμε το πλυσιμο πιατων, που το μισω αισχρα, συνεπως ο παγκος της κουζινας ειναι μονιμως γεματος με πιατα και ταψια με ολο το στρουμφοχωριο πανω, τον υπολοιπο χωρο μου φαινεται ευκολο σχετικα να τον κραταω σε μια ικανοποιητικη κατασταση..ελπιζω να συνεχιστει λιγο ακομη η νοικοκυροσυνη.
Παρ'ολ'αυτα, το βρισκω εξαιρετικα κουραστικο να περναω περιοδους μεσα στην ακαταστασια..Υπηρχαν φασεις που παρεδιδα εργασιες για μαθηματα, και γυρω γινοταν ΠΑΝΙΚΟΣ απο κομμενα χαρτια, μακετες, τεμπερες κτλ κτλ (εχω και φωτογραφικο υλικο, κανεις για κοντρα?

), και πραγματικα εφευγα απ'το σπιτι και δεν ηθελα να ξαναγυρισω. Αλλα ειναι φασεις, φτανω σε εναν τεραστιο πατο, κι εκει που λεω οτι δεν προκειται να ξαναγινει ποτε καλο το σπιτι, με πιανει αφορητη λυσσα και καθαριζω ο,τι βρω. Μεση λυση γιοk:S