Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Μόλις έμαθες πάντως τι ΔΕΝ πρέπει να πεις αν ποτέ έρθω σπίτι σουλολ σε καταλαβαίνω ρε....
αλλά δεν το κάνω επιτηδες.... αφου όντως νιώθω ότι υπάρχει ακαταστασία
νταξ κοροϊδεύω και γω τον εαυτο μου μετα αλλά.. τι τα θες... εχω και γω τα ελλατωματα μου![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Είναι τυποποιημένη ατάκα.
Εμένα προσωπικά με χαλάει που μου το λέει ο άλλος έτσι και αλλιώς. Προσωπικός του χωρος είναι. Άν δεν μαρέσει δεν θα ξαναπάω ή θα φύγω. Σίγουρα όμως δεν περιμένω να τον αλλάξει για την πάρτυ μου. Αλλά άντε να το καταλάβει αυτό ο κόσμος.
To χειρότερο είναι όταν σοκάρονται να έχεις ανοικοκύρευτο σπίτι αν είσαι γυναίκα, ενώ σε έναν άντρα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ να το βρουν έτσι συνήθως.

Είμαι βέβαιη οτι αν ήμουν άντρας όλοι θα το αντιμετώπιζαν πολύ πιο χαλαρά αυτό το "ελάττωμα" μου (δεν αναφέρομαι στα μέλη εδώ, αλλά γενικότερα).

kleftra
Διάσημο μέλος

To χειρότερο είναι όταν σοκάρονται να έχεις ανοικοκύρευτο σπίτι αν είσαι γυναίκα, ενώ σε έναν άντρα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ να το βρουν έτσι συνήθως.
Είμαι βέβαιη οτι αν ήμουν άντρας όλοι θα το αντιμετώπιζαν πολύ πιο χαλαρά αυτό το "ελάττωμα" μου (δεν αναφέρομαι στα μέλη εδώ, αλλά γενικότερα).![]()
Γεγονός

Ξέρεις πόσες φορές έχω ακουσει την φράση"Είσαι και κορίτσι";Για να μην πω τα σχολιά που έκανε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο μπαμπάς μου για το τι θα γίνετε όταν ανοίξω δικό μου σπίτι.
Δεν το καταλαβαίνω, λες και υπάρχει μύθος οτι είμαστε βιολογικά προγραμματισμένες να μας αρέσει η τάξη λόγω φύλου και μόνο

Subject to change
e-steki.gr Founder

Ακριβώς!!Γεγονός
Ξέρεις πόσες φορές έχω ακουσει την φράση"Είσαι και κορίτσι";Για να μην πω τα σχολιά που έκανε μεταξύ σοβαρού και αστείου ο μπαμπάς μου για το τι θα γίνετε όταν ανοίξω δικό μου σπίτι.
Δεν το καταλαβαίνω, λες και υπάρχει μύθος οτι είμαστε βιολογικά προγραμματισμένες να μας αρέσει η τάξη λόγω φύλου και μόνο![]()
Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Ευτυχώς ήμουν από τότε αδιάφορη προς κάτι τέτοια κι ευτυχώς ο σύντροφός μου είναι πιο του 50-50 και όχι "παραδοσιακός", σαν τον πρώην...
και το βλέπω χαλαράααα...

Isiliel
Επιφανές μέλος

Αργότερα όταν άρχισα να συζώ με τον πρώην, αφήναμε πολλές φορές πιάτα άπλυτα και πολύ δύσκολα καθαρίζαμε τα τζάμια... Τα πατώματα πάντως ήταν καθαρά (μας άρεσε να καθόμαστε κάτω και λατρεύω το σφουγγάρισμα...) αν και πολλές φορές αφήναμε ασιδέρωτα ρούχα (έχω φορέσει τζην ασυδέρωτα...ουυυυυυυυ

Για την ντουλάπα μου δε μπορώ να πω το ίδιο (άκου ανά χρώμα! Σε ζηλεύω πραγματικά!!! Που βρίσκεις το χρόνο??) ούτε και για τα συρτάρια. Γενικά στη ζωή μου όλη επικρατεί μια ελεγχόμενη ακαταστασία. Άλλωτε είναι ενδιαφέρουσα άλλωτε κουραστική.

Αλήθεια τι λέτε γι'αυτό: being messy is a subconscious way for an adult to rebel against authority.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αλήθεια τι λέτε γι'αυτό: being messy is a subconscious way for an adult to rebel against authority.
Μπα, προσωπικά λατρεύω την τάξη και την καθαριότητα σε ένα χώρο. Απλά βαριέμαι απίστευτα να κάνω αυτά που θα τη διατηρήσουν

Hunter
Περιβόητο μέλος

τελεια και παυλα

Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

ασε...!!τσαντιλα μεχρι αηδιας!!ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να πειραξεις τα πραγματα μου...??Πλάκα πλάκα, άσχετα με το αν και πόσο τακτικός είναι κανείς... είναι απίιιιστευτα εκνευριστικό, να σου αλλάζουν κάτι και να επεμβαίνουν στο χώρο σου!!!!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Πλάκα πλάκα, άσχετα με το αν και πόσο τακτικός είναι κανείς... είναι απίιιιστευτα εκνευριστικό, να σου αλλάζουν κάτι και να επεμβαίνουν στο χώρο σου!!!!
Και ακατάστατος να είσαι, πάλι εκνευριστικό είναι.. Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα από το να έχεις ένα τακτοποιημένο δωμάτιο [ή αχούρι, αλλά και πάλι ξέρεις τα κατατόπιαασε...!!τσαντιλα μεχρι αηδιας!!ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να πειραξεις τα πραγματα μου...??![]()

Ντάξει, μπορεί να συμμαζεύει, εγώ όμως πώς θα βρίσκω τα πράγματά μου;

[οκέι, υπάρχουν και πιο εκνευριστικά πράγματα

Α, σε γενικές γραμμές είμαι τακτικός εγώ..

Βγάλτε με offtopic..!!

Είμαι κακός..

Demelene
Διάσημο μέλος

Φύσα και ξεφύσα όσο θές.πππφφφφφφ![]()

όχι υπάρχει κοινωνικό κατεστημένο και πλύση εγκεφάλου. Και να ήταν το μόνο. Αν σκεφτείς ποτέ τι ακριβώς από όλα όσα κάνεις και δεν κάνεις είναι αποτέλεσμα άμεσα ενος κοινωνικού κατεστημένου ή έμεσα με την μορφή της αντίδρασης για την αντίδραση άστα να πάνε.....Και μιλάω για πολύ πιο ουσιώδη πράγματα.Δεν το καταλαβαίνω, λες και υπάρχει μύθος οτι είμαστε βιολογικά προγραμματισμένες να μας αρέσει η τάξη λόγω φύλου και μόνο![]()
Πάντως όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι μέσα αμέσως φαίνεται πιο είναι κοπέλας και πιο αγοριού. Υπάρχει κριτήριο για το εκπαιδευμένο μάτι.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

φυσικά... αρκεί να μπορείς να ξεχωρίζεις με μια γρήγορη ματιά αν αυτο το σκουρο πραγμα στο πατωμα που ετοιμαζεσαι να πατησεις είναι στριγκακι ή σωβρακοΠάντως όταν μπαίνεις σε ένα σπίτι μέσα αμέσως φαίνεται πιο είναι κοπέλας και πιο αγοριού. Υπάρχει κριτήριο για το εκπαιδευμένο μάτι.

φυσικά... αρκεί να μπορείς να ξεχωρίζεις με μια γρήγορη ματιά αν αυτο το σκουρο πραγμα στο πατωμα που ετοιμαζεσαι να πατησεις είναι στριγκακι ή σωβρακο![]()
ΛΟΟΟΛ!!!
Demelene
Διάσημο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Στο μέρος που υπάρχει το πισί μου γίνεται από κάτω έχα οργιο καλωδίων. Το απόλυτο χάος στην κυριολεξία. Καλώδια μπερδεμένα και όλα μες στη σκόνη.

Και δεν μπορώ και να κάνω κάτι γι' αυτό, με μπερδεύουν και μένα αφάνταστα

Είναι από τις καταστάσεις που είναι αδύνατον να κάνεις κάτι, είναι όλα μπερδεμένα και δεν ξέρω ποιο είναι για τη λάμπα, για τα ηχεία, για το scanner, για το printer, για το ποντίκι, για το ραδιόφωνο, για την οθόνη..

Σαν να έχουν έρθει οι μουσώνες της νότιας Ινδίας στο δωμάτιό μου

Demelene
Διάσημο μέλος

Και έχεις και μια σκούπα με πολλά βαττ
Giovanna
Επιφανές μέλος

ειδικα στην κουζινα και στο μπανιο, ΟΛΑ λαμπουν.
(θυμαμαι χαρακτηριστικα μια φιλη, που αν ηταν κεντρο -δλδ μακρια απο το σπιτι της- με επαιρνε τηλ και μου λεγε..."ρε, θα σαι κει να ρθω να χeσω λιγο? ειμαι στη λεσχη και χeζομαι και ειναι βρωμικα!"...
ναι, το υπερηφανευομαι

το κολληταρι ερχοταν, μου την αφηνε κανονικα και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια

αλλα στο δωματιο....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ!
Βρωμια οχι, αν εξαιρεσεις τη "βρωμια" απο τα χιλιομετρα τριχας που πεφτουν απο το κεφαλι μου, αλλα ΤΡΕΛΗ ακαταστασια!
Τα επιπλα ειναι γυρω γυρω στους τεσσερις τοιχους, ο κενος χωρος ειναι στη μεση του δωματιου, και συνηθως απο πεμπτη μεχρι δευτερα-τριτη ειναι ΤΙΓΚΑ!
πραγματα παντου..!!!
για να περασω, παω χοροπηδωντας, μη πατησω σκεπασματα, ρουχα, βιβλια, σημειωσεις, μπαλονια, βαλιτσες, λαπτοπ, μπαλες, η και κανα ποτηρι καφε! (τα πιατα παντα τα πλενω, ειμαι καλο νινι, νι)
ντρεπομαι οταν ερχεται κοσμος...
ευτυχως που ολα εχουν μια θεση, και μπορω στο αψε-φτιαξε να τα συμμαζεψω ολα! αλλα βαριεμαι.
εκτος ειπαμε, αν ερθει κοσμος.
η αν ειναι τεταρτη, που εχω πολλη δουλεια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.